Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig tv 3 transferin 2sinin forvet olacağını yazmış. Bony , Leiva ve rodegalla ile yaz dönemini kapatmayı düşünüyormuşuz. Eğer böyle olursa olcan gitmez .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lig tv 3 transferin 2sinin forvet olacağını yazmış. Bony , Leiva ve rodegalla ile yaz dönemini kapatmayı düşünüyormuşuz. Eğer böyle olursa olcan gitmez .

Sent from my iPhone using Tapatalk
en az 3 transfer demiş nazioğlu,sporxte yazıyo.net 2 önlibero lazım.ligtvnin bişeyden haberi yok.salla gitsin.

1 adet hem sağ hem sol bek oynayabilen joker
1 adet ön libero
1 adet box to box
1 adet forvet

şu an için zorunludur. fazlası iyi ama lüks olur dürüst olmak gerekirse.

Emre Güral, Antalyaspor'a gitmiş.

Cn5PY7uXEAA3FEk.jpg

Bize gelmesi için şartlar bence bu doğru konuşmak gerekirse.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vallah bence iyi bir pazarlik ile 5 ay sonra serbest kalan bir Mvila yi 3-4 milyon a kapmak zor olmamasi gerek. Adamin kendisi 2.5 milyon euro ister en azindan ona fitim ama 5 ay sonra sozlesmesi bitecegi icin de 6-7 vermem. Ayni Donk meselesi gibi olur ozaman. 4 milyon + 4 yillik sozlesme, yillik 2.5 milyon euro + bonuslar ile olmali. Bu yonetim beceremez orasi ayri :)

Düşüncenize... Diarra yı aldık DMC Mevkine.
Ve Hamit ile uzatmayip + Selçuk'u ve Xhemaili yı sattık. O maliyet ile de M'Vila yı aldık.

____________Diarra___________M'Vila
Poldi/Sinan_______W.Sneijder_______Bruma
____________________M.Kruse

Ah ah... :/

Son düzenleme:
Vallah bence iyi bir pazarlik ile 5 ay sonra serbest kalan bir Mvila yi 3-4 milyon a kapmak zor olmamasi gerek. Adamin kendisi 2.5 milyon euro ister en azindan ona fitim ama 5 ay sonra sozlesmesi bitecegi icin de 6-7 vermem. Ayni Donk meselesi gibi olur ozaman. 4 milyon + 4 yillik sozlesme, yillik 2.5 milyon euro + bonuslar ile olmali. Bu yonetim beceremez orasi ayri :)

5 ay sonrası için söz kesseler de ben razıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt