- 3 Haziran 2015
- 57.942
- 67.213
- 4.143
abi öyle bir şey kulube de zarar verir gibi ya![]()
Dursunun her türlü kaybolması Galatasaray kulübü için en karlisi olur :-)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi öyle bir şey kulube de zarar verir gibi ya![]()
Evren Goz e mi inanalim Bruma nin konusmasindan sonra? Profesyonelik geregi satmadigimiz surece tipis tipis oynayacak zaten 6-7 e satan yonetim maldir benim gozumde.Evren göz , bruma gitmek istiyor diyor . Basın toplantısında yalan gülücükler attı dedi , bir nevi. 8 verirlerse zaten adam kesin gidecek ama bu bruma da zorlarsa daha düşüğüne bile gidebilir. Yönetime kızıyoruz ama adamlar da kalmak istemiyor. Valla giderse çok üzülürüm .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evren Goz e mi inanalim Bruma nin konusmasindan sonra?
Ben ona inanmiyorum. Zaten Bruma gitmek istiyorsa bizim istedigimiz paraya satilacaktir (normalde). O parayi veren yoksa bizde futbol hayatina devam edecek, tabiki yonetim bir aptallik yapip cerez parasina satmazsa.Ben kesin doğru mu dedim sence ? Evren'in söylediğini yazdım sadece , orada benim düşüncem sadece 8 verseler yönetim kesin verir lafı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yönetim zaten mal değil mi?Evren Goz e mi inanalim Bruma nin konusmasindan sonra? Profesyonelik geregi satmadigimiz surece tipis tipis oynayacak zaten 6-7 e satan yonetim maldir benim gozumde.
Zaten sIkIntImIz o malesef. Yani bidefa da olsa mantikli hareket ederlerse Bruma konusunda problem olmaz ama ben Bruma dan ziyade yonetime guvenmiyorum. Ondan bahsettim.Yönetim zaten mal değil mi?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım ben seni biz satmazsak oynıycak diyosun çok doğruZaten sIkIntImIz o malesef. Yani bidefa da olsa mantikli hareket ederlerse Bruma konusunda problem olmaz ama ben Bruma dan ziyade yonetime guvenmiyorum. Ondan bahsettim.