Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şaka zannedip paylaştım doğrumu la yoksa?

Evren göz , bruma gitmek istiyor diyor . Basın toplantısında yalan gülücükler attı dedi , bir nevi. 8 verirlerse zaten adam kesin gidecek ama bu bruma da zorlarsa daha düşüğüne bile gidebilir. Yönetime kızıyoruz ama adamlar da kalmak istemiyor. Valla giderse çok üzülürüm .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bruma bencede gitmek istiyor dun attigi golden sonra taraftarimiza sus isareti yapti

Olimpiyatlara gidemedigi icin tepkili

Evren göz , bruma gitmek istiyor diyor . Basın toplantısında yalan gülücükler attı dedi , bir nevi. 8 verirlerse zaten adam kesin gidecek ama bu bruma da zorlarsa daha düşüğüne bile gidebilir. Yönetime kızıyoruz ama adamlar da kalmak istemiyor. Valla giderse çok üzülürüm .

Evren Goz e mi inanalim Bruma nin konusmasindan sonra? Profesyonelik geregi satmadigimiz surece tipis tipis oynayacak zaten 6-7 e satan yonetim maldir benim gozumde.

Dursun cuntanin gizli lideriymis diyorlar.

Ben kesin doğru mu dedim sence ? Evren'in söylediğini yazdım sadece , orada benim düşüncem sadece 8 verseler yönetim kesin verir lafı.

Ben ona inanmiyorum. Zaten Bruma gitmek istiyorsa bizim istedigimiz paraya satilacaktir (normalde). O parayi veren yoksa bizde futbol hayatina devam edecek, tabiki yonetim bir aptallik yapip cerez parasina satmazsa.

Yabancı basın bizim trollere inanıp Dursun'a darbe haberleri yapıyor şu anda.Bu hengamede kurtulsak çok iyi olur.:asd22:

De Telegraaf@telegraaf 6 dk.6 dakika önceÇeviriyi görüntüle
Voorzitter Galatasaray opgepakt wegens coup

CnqKDHLWAAExxsr.jpg

mhhh demek dursun FETÖ baglantili ergenekon destekleyici balyoz tipli isid a bagli anarchist solun sagcisi antichrist bi darbeci mis :38573:
hapse atsinlar hemen !

Son düzenleme:
Bruma biryere gitmez bu konuda rahat olalım. Bruma'da görüyor kadro kalitesini. Bu sezon en çok parlayacak oyuncu olduğunu da biliyor. Bu sezon piyasasını yükseltir gibime geliyor.

Formunu bulmusken gitmek istemez su an Bruma. Parlayip seneye iyi bi yere gitmeyi hedefler

Yabancı basın trollerin haberini yapıyor :))) iyi oldu Özbek'in adını kimse iyi anmasın :)

Dursun'un zaten dunyada prestiji sifirdi.Simdi eksilere dusecek yapmayin etmeyin ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim zaten mal değil mi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten sIkIntImIz o malesef. Yani bidefa da olsa mantikli hareket ederlerse Bruma konusunda problem olmaz ama ben Bruma dan ziyade yonetime guvenmiyorum. Ondan bahsettim.

Zaten sIkIntImIz o malesef. Yani bidefa da olsa mantikli hareket ederlerse Bruma konusunda problem olmaz ama ben Bruma dan ziyade yonetime guvenmiyorum. Ondan bahsettim.
Anladım ben seni biz satmazsak oynıycak diyosun çok doğru
Şuan yönetimden tek beklentim iki transfer yapsın çekilsin kenara

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt