gecen sene bir st birde önlibero alınsa sampiyonduk. bk bkuna gitti sezon.
takım ne kadar kötü de olsa bjk'den sonra en fazla gol atan takımdık (1 sezonda 3 hocaya rağmen)
bu sezonda ısrar ile santrafor ve önlibero alınmayacak. ben Galatasaray'ın bu kadar can çekiştirildiği bir döneme şahit olmadım.
Sezona transferin son günü Melo ve Dzemailinin gönderildiği gün havlu atarak başladık.
Ben bunun artık kasıtlı yapıldığına inanıyorum.
Hamzayı şampiyon olduğumuz gün 7 maçı bir anadolu takımı gibi kapanarak oynadığımızdan defolsun demiştim. GS ı o kadar mahkum oynatmaya kimsenin hakkı yoktu, olamazdı.
Sonra yazın takviye edilmemiş ve en önemlisi forvet alınmamış kadronun ön liberosuz da sezona başlatılınca kaderi kaçınılmazdı. Sonra Hamzayı yollaması için devre arası beklenmesinden yana oldum. Çünkü sezon ortasında TD değiştirmek tam saçmalıktı o yetersiz kadroda.
Sonra emekli denizli geldi gördük. Ona da çok oyuncu sözü verdi. Gitti donk gerizekalısını aldı, transfer sezonu bitince elindeki tek golcüyü çine sattı. Bu sefer 2. yarıya da golcüsüz başlattı.
Yani bir başkan bir futbol takımını ne kadar baltalayabilirse hepsini yaptı. Azizi getirip başkan yapsan bu kadarına cesaret edemezdi.
Ve bu adam malesef gönderilmedi , hala başkan.
Ve bu yıl da kaçınılmaz sona doğru ilerleniyor.
Geçen seneden bu yana 2 şey değişti.
1. müzmin sakat serdar için 4.5 milyon + 3 futbolcu verildi.
2. koşmayan takım 1 yıl daha yaşlandı.
dursunla 3. transfer sezonu ve hala golcümüz yok. hala önlibero yok.
Sponsor yok.
Stoperler geçen sene faciaydı. Denayer ve Koray gittiler. Yerlerine müzmin sakat geldi 1 tane.
Takım lider stopersiz, ön liberosuz, golcüsüz sezona hazırlanıyor. Bu 3 mevki dolmazsa yine 5.lik 6.lık yarışında oluruz.
umarım bruma ve sinan zirve yapar ve sakatlanmazlar.
Dursunu yollamayan genel kurulun da Allah bin belasını versin!!