Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun gerçetekn böyle bir yetki vermişmi acaba 2 süper yıldız için vermişse alırlar o zaman.

Beyler geldi geliyor denilen birisi var mı ?

Bari burada güzel bir haber verin.

Bu kara günlerin ardından iyi birilerini beklemesin kimse.İşin ucunda Dursunda olduğuna göre 2 3 leş transfer yapıp kapatır sezonu.

Bence Rodallega-Eren Derdiyok + Bir on libero ile transferi kapatalim. Bu son olaylardan sonra piyasasi yuksek bir adami Turkiyeye getirme ihtimalimiz yok. 34-35 yasinda cop adebayoru getirecegimize Turkiye liginde olan 2-3 kalbur ustu oyunculari fener ile besiktasa kaptirmadan alip transferi kapatalim.

Açıkçası ben dursunun, darbe girişimi oldu,konusu veya lafını kullanmayacağını düşünüyorum zira bu durum ülkeyi kendi taraftarlarına (ve dolayısıyla ülkedeki herkese ) olumsuz göstermek olur ki reisi kızar, böyle bir demeç veremez ama futbolcu gelmek istemez o ayrı onun için sorunlu yerlerden örneğin Ukrayna, Afrika,Güney Amerika da futbolcu bakmak daha doğrusu olur Avrupa'dan niye gelsin adamlar belki Fransadan Afrika'lı da bir ihtimal

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu saatten sonra kaliteli futbolcu beklemiyorum artık çıkan olaylar mahvetti leiva gelir forvet hattında eren poldi berk olur muhtemelen

selamun aleykum rekdaslar.ülke disindan transfer yapamayiz.abbasın zaten bi becerisi yoktu olaylar tuz biber ekti.badou ndiaye gelsin transferi kapatalım.umut,olcan,tarık,donk,chedjou tekmüklenmeli ayrıyeten.

Galatasaray, Monaco'nun Arjantinli forveti Guido Carillo'yu kiralamak için düğmeye bastı. (*********************)

[FONT=pt_sansregular]G.SARAY yeni sezonda kadroda revizyona gidecek ve büyük ihtimalle 5 isimle de de yollarını ayıracak.
Yönetim kurulu, takımdan gidecek ve kalacak isimleri bu hafta içinde belirleyecek. VeGalatasaray’ın yeni sezon kadrosuna sadece yeni transferler dahil olacak. Kimlerin gideceği ise şu an merak konusu. Ancak, 5 isim var ki bunlar hemen hemen garantigibi...
Bu konuda ise tüm gözler, Galatasaray’ın Hollandalı teknik adamı Jan Olde Riekerink’in üzerinde...
En kısa zamanda yeni sezonda kullanacağı kadroyu oluşturmak isteyen, bir yandan yeni transferleri bekleyen Hollandalı hocanın, şu an için Tarık Çamdal , Olcan Adın, Ryan Donk, Umut Bulut ve Chedjou ile yolların ayrılması konusunda yönetime rapor vereceği öğrenildi.

[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]HÜRRİYET

[/FONT]
Bu nasıl bir haber veya iş doğruysa? Giden futbolcuları yönetim kurulu belirleyecek. ... :)

bir transfer sezonu düşünün ki henüz
walter gargano
gökhan inler
A.Emana
ismi gündeme gelmedi
böyle nöbet mi olur:red:

CnoOx0VWcAEr16p.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt