Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk, Umut, Olcan, Tarık'ın bizden aldıkları yıllık ücretleri kimse vermeyeceğinden bu adamlar sözleşmeleri bitene kadar bize yapışmış durumda. Mesela yıllık 1.400.000 euro alan Tarık'a Anadolu'dan 300.000 yıllık veren çıkmaz.. Bedavaya bile kimseye kakalayamıyoruz yani...

Madem maasini ödemekten kurtulamicaz, gitmek istemeyeni kadro disi birakmamiz lazim. Engin Baytar ve Yigit gibi. Nasil olsa ödiyecez o parayi, antrenmanlarin kalitesini düsürmesinler en azindan, ve onlar gibi inatla kendini gelistirmeyenlere ve Floryayi lüks Dinlenme tesisleri gibi kullananlarida performansini üst düzeye cekmeleri icin baski altina sokmus oluruz. Babasin kulübü gibi kullaniyolar Koskoca Kulübü. Sönsünler pafda. sözlesmeleri elbet birgün bitecek. Ama o zamana kadar onlar futbolu unutmus olup kendilerini Engin ve Yigit gibi 2. 3. Ligde bulurlar. Bu sekilde kötü örnek yaratip gelecekteki gitmelerini istedigimiz oyuncularinda direncleri kirilir. Ya git, ya sonun felanca gibi olur...

hep kötü düşünmeyin be abi...elde kim var.sinan-bruma...bi de cabezas olur işte.yasini ve olcanı şutlamak gerekir.

Olum ne kötü düşünmesi. Poldi forvet gelince Sola geçer zaten. Sağda Sinan oynar. Yasin durur. Olcan dombilisini göndermiyorlar. Emrah Başsanda var.

Başinda Dursun denen herif var sen kötü düşünme diyorsun bana. Bu herif gelirse Bruma gider:red:

bu jose anguloyu chelsea falan kapmadan alalım.istatistikleri de güzel.

Ben de tam bunu yazacaktım. Mümkünse 19 numara gelsin diğer elemanı ben pek beğenmedim. Santrafor oynayan da iş var. Gol de efsane ama bir pozisyonda arkaya bıraktığı top var ki o çok iyi iş öyle herkes yapamaz. Gerçi kaçırdı 10 numaralı keko ama efsane işti forvet açısından...

Yedek forvet mi arıyorlar? Al koy bu çocuğu max 2 milyona alınır ama yok illa Akhisar'dan 31 yaşında Rodellega alınacak. Çünkü domalmalara doyamadık Anadolu kulüplerine...

Adam ayrıca kanatta oynuyordur, çok sıkışırsan orada da kullanırsın. İnşallah diğer elamanı izlerken bunu fark edebilmiştir muhteşem scout şefimiz...

Elamanın Betis'le haberleri çıkmış, kesin alırlar. Biz de işte Rode, Eren falan komisyona devam...

Yedek forvet mi arıyorlar? Al koy bu çocuğu max 2 milyona alınır ama yok illa Akhisar'dan 31 yaşında Rodellega alınacak. Çünkü domalmalara doyamadık Anadolu kulüplerine...

Adam ayrıca kanatta oynuyordur, çok sıkışırsan orada da kullanırsın. İnşallah diğer elamanı izlerken bunu fark edebilmiştir muhteşem scout şefimiz...
valla cabezası isterken angulonun farkında olmamak aptallıktır.

valla cabezası isterken angulonun farkında olmamak aptallıktır.

Sergen adamın topu alışı falan farklı. Kumaş var ama işlenmesi gerekecek. Bu adamlara 300 bin maaş versen senin için tekmeye kafa sokar. Şimdi Ekvador liginde ben de oynarım diyenler çıkar...

1 yıl önce PTT ligi için adam bakıyorduk şirkette. Honduras Liginde Castillo diye birini bulduk. 24 yaşında ligi donunda sallıyor adam. 20 maç 28 gol falan atmış. Yetenekli falan aynı bu elamana benziyor. En iyi özellikleri çabuk düşünmesi ve harika sıçramasıydı. Sıçrama, hem zamanlama açısından hem de boyuna rağmen sıçrama mesafesi açısından. Bonservisi için 300 bin istiyorlardı. Maaş 100 bin. Gittik Giresunspor'a teklif yaptık adamı başkan dedi; şişko ağzını büzerek Honduras liginde ben de atarım falan filan. İzlese ligi Dünya'nın en sert ligi der ama işte zihniyet buyken asla biz hem kendi içimizden birilerini yetiştiremeyeceğiz hem de böyle yetenekleri bulup Dünya transfer piyasasına asla süremeyeceğiz.

Bu gün salı turşu sözünü tutacakmı acaba ? :oley:

Sergen adamın topu alışı falan farklı. Kumaş var ama işlenmesi gerekecek. Bu adamlara 300 bin maaş versen senin için tekmeye kafa sokar. Şimdi Ekvador liginde ben de oynarım diyenler çıkar...

1 yıl önce PTT ligi için adam bakıyorduk şirkette. Honduras Liginde Castillo diye birini bulduk. 24 yaşında ligi donunda sallıyor adam. 20 maç 28 gol falan atmış. Yetenekli falan aynı bu elamana benziyor. En iyi özellikleri çabuk düşünmesi ve harika sıçramasıydı. Sıçrama, hem zamanlama açısından hem de boyuna rağmen sıçrama mesafesi açısından. Bonservisi için 300 bin istiyorlardı. Maaş 100 bin. Gittik Giresunspor'a teklif yaptık adamı başkan dedi; şişko ağzını büzerek Honduras liginde ben de atarım falan filan. İzlese ligi Dünya'nın en sert ligi der ama işte zihniyet buyken asla biz hem kendi içimizden birilerini yetiştiremeyeceğiz hem de böyle yetenekleri bulup Dünya transfer piyasasına asla süremeyeceğiz.
abi daha geçen bizim jorge felipenin videolarını izledim,muhteşem bi yetenekmiş dedim...nasıl oldu da değerini bilmedik...anguloyu izlerken de çok tat aldım.felipenin yarattığı heycanı yaratacak biri bence ...forvete böylesi lazım.

"Galatasaray'ın Cabezas için teklifi, Cabezas'ın kendi takımında sezonu tamamlamasını da kapsıyor"
Galatasaray parayı hemen ödüyor ve sezon sonuna dek oynamasına izin veriyor diyor

@JeanPagliocchi también está, y ya habría acuerdo salarial con Cabezas, pero Galatasaray pagaría ya y lo dejaría jugar hasta fin de año

EYVALLAH Kardeşim. xd

MustafaBozbag..jpg

:D :D Hayırdır abi tanıdık falan mı? Ya böyle durduğuna bakma adam acayip kıl. Daha farklı şeyler yazardım ama ceza alırım.

yaz renkdaş. Giresunluyum bu şişkonun ve getirdiği adi antrenörünün yüzünden bu sezon play offu inanılmaz şekildeson saniyede kaçırdık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt