- 2 Temmuz 2011
- 140.093
- 60.181
- 5.628
hep kötü düşünmeyin be abi...elde kim var.sinan-bruma...bi de cabezas olur işte.yasini ve olcanı şutlamak gerekir.Bu herif gelirse Bruma satilip yerine gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hep kötü düşünmeyin be abi...elde kim var.sinan-bruma...bi de cabezas olur işte.yasini ve olcanı şutlamak gerekir.Bu herif gelirse Bruma satilip yerine gelir.
Donk, Umut, Olcan, Tarık'ın bizden aldıkları yıllık ücretleri kimse vermeyeceğinden bu adamlar sözleşmeleri bitene kadar bize yapışmış durumda. Mesela yıllık 1.400.000 euro alan Tarık'a Anadolu'dan 300.000 yıllık veren çıkmaz.. Bedavaya bile kimseye kakalayamıyoruz yani...
hep kötü düşünmeyin be abi...elde kim var.sinan-bruma...bi de cabezas olur işte.yasini ve olcanı şutlamak gerekir.
Independiente del Valle vs Boca Juniors 2-1 RESUMEN GOLES semifinal Copa Libertadores 216 - YouTube cabezasla birlikte anguloyu da alak ne olur
valla cabezası isterken angulonun farkında olmamak aptallıktır.Yedek forvet mi arıyorlar? Al koy bu çocuğu max 2 milyona alınır ama yok illa Akhisar'dan 31 yaşında Rodellega alınacak. Çünkü domalmalara doyamadık Anadolu kulüplerine...
Adam ayrıca kanatta oynuyordur, çok sıkışırsan orada da kullanırsın. İnşallah diğer elamanı izlerken bunu fark edebilmiştir muhteşem scout şefimiz...
valla cabezası isterken angulonun farkında olmamak aptallıktır.
abi daha geçen bizim jorge felipenin videolarını izledim,muhteşem bi yetenekmiş dedim...nasıl oldu da değerini bilmedik...anguloyu izlerken de çok tat aldım.felipenin yarattığı heycanı yaratacak biri bence ...forvete böylesi lazım.Sergen adamın topu alışı falan farklı. Kumaş var ama işlenmesi gerekecek. Bu adamlara 300 bin maaş versen senin için tekmeye kafa sokar. Şimdi Ekvador liginde ben de oynarım diyenler çıkar...
1 yıl önce PTT ligi için adam bakıyorduk şirkette. Honduras Liginde Castillo diye birini bulduk. 24 yaşında ligi donunda sallıyor adam. 20 maç 28 gol falan atmış. Yetenekli falan aynı bu elamana benziyor. En iyi özellikleri çabuk düşünmesi ve harika sıçramasıydı. Sıçrama, hem zamanlama açısından hem de boyuna rağmen sıçrama mesafesi açısından. Bonservisi için 300 bin istiyorlardı. Maaş 100 bin. Gittik Giresunspor'a teklif yaptık adamı başkan dedi; şişko ağzını büzerek Honduras liginde ben de atarım falan filan. İzlese ligi Dünya'nın en sert ligi der ama işte zihniyet buyken asla biz hem kendi içimizden birilerini yetiştiremeyeceğiz hem de böyle yetenekleri bulup Dünya transfer piyasasına asla süremeyeceğiz.
Forum banneri yapmak icin üst yönetime talepte bulunmus bulunmaktayim
Sergen adamın topu alışı falan farklı. Kumaş var ama işlenmesi gerekecek. Bu adamlara 300 bin maaş versen senin için tekmeye kafa sokar. Şimdi Ekvador liginde ben de oynarım diyenler çıkar...
1 yıl önce PTT ligi için adam bakıyorduk şirkette. Honduras Liginde Castillo diye birini bulduk. 24 yaşında ligi donunda sallıyor adam. 20 maç 28 gol falan atmış. Yetenekli falan aynı bu elamana benziyor. En iyi özellikleri çabuk düşünmesi ve harika sıçramasıydı. Sıçrama, hem zamanlama açısından hem de boyuna rağmen sıçrama mesafesi açısından. Bonservisi için 300 bin istiyorlardı. Maaş 100 bin. Gittik Giresunspor'a teklif yaptık adamı başkan dedi; şişko ağzını büzerek Honduras liginde ben de atarım falan filan. İzlese ligi Dünya'nın en sert ligi der ama işte zihniyet buyken asla biz hem kendi içimizden birilerini yetiştiremeyeceğiz hem de böyle yetenekleri bulup Dünya transfer piyasasına asla süremeyeceğiz.
EYVALLAH Kardeşim. xd
![]()
![]()
Hayırdır abi tanıdık falan mı? Ya böyle durduğuna bakma adam acayip kıl. Daha farklı şeyler yazardım ama ceza alırım.