Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
ben geldim
Forumda sarı lacivert renkleri kullanmazsak iyi olur
Bazı üyelerimizi kışkırtıyormuşsun uyarılar geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben geldim
Denayer ve Bony City kampına katılmamış diyorlar Twitter'de doğru mu bilmiyorum. Bi araştırın la evde degilim
Denayer ve Bony City kampına katılmamış diyorlar Twitter'de doğru mu bilmiyorum. Bi araştırın la evde degilim
Onun da talipleri var PL'den Everton, Palace, Swansea vs.
Zor yani fakat nispeten daha olabilir tabii.
Uzun, güçlü, hava toplarında etkili, iyi bir bitiriciliği olan forvet tanımına ve bizim gerçeklerimize uyum sağlayan futbolcu Balotelli'dir.
çok riskli balotelli evet bir form yakalarsa mithiş olur ama elimizdede patlayabilir
Solange ich die arische Sprache gut spreche, ist alles in Ordnung du Neider.
![]()
Adam gibi Adam ameliyat olmuş
Sağlığına bir an önce kavuşması ümidiyle
yeni mi olmus yaw ekimde falan sakatlandiydi
![]()
Adam gibi Adam ameliyat olmuş
Sağlığına bir an önce kavuşması ümidiyle
Sadece sen degil renkdas, bircok kisi Denayer i istiyor. Bu adam in hangi ustun ozelligi var ki isteniyor, bir kisi bunu aciklayabilir mi? Son Avrupa Sampiyonasinda Belcika Milli Takiminin en kotu oyuncusuydu, yenilen her golde payi vardi. Kafa toplarinda cok kotu, yer tutmasini bilmiyor, dengesiz hareketleri var. Bize Denayerden cok daha iyi stoper lazim. Ama mevcut kadro yapilanmasinda onceligimiz forvet ve on libero olmali.akpa-akpro ve Delaney orta sahaya gelse Bony ve Rodellega forvete gelse. Chedjou gönderilip Denayer gelse.
---------------Muslera------------------
--Linnes----Serdar--Denayer--------Carole
--Poldi-------akpo---Delaney-----------Bruma
-------------Sneijder----Bony----------------
yedekler- Cenk Rodellega--Balta---Selçuk-Emrah Başsan-Sinan Gümüş-Hamit