- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
Riekerink hakkaten Umut-Tarık-Donk-Olcan'ı götürmezse kampa cidden transfer gibi sevindirir herkesi.. Yapar mı ki yapsın ne olur
Yöneticiler reddettmiş. Yani kamp gidecekler büyük ihtimal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Riekerink hakkaten Umut-Tarık-Donk-Olcan'ı götürmezse kampa cidden transfer gibi sevindirir herkesi.. Yapar mı ki yapsın ne olur
Yöneticiler reddettmiş. Yani kamp gidecekler büyük ihtimal
kaynak senfoysa güvenmeYöneticiler reddettmiş. Yani kamp gidecekler büyük ihtimal
kaynak senfo diye boş biri.o yüzden inanma.tarık ve donk zaten gidecek ,rinkerink demişti.Hadi ya, hevesim kursağımda kaldı![]()
kaynak senfo diye boş biri.o yüzden inanma.tarık ve donk zaten gidecek ,rinkerink demişti.
yerine altyapıdan adam götürsün yeterki yapsın. altyapıdakilerin hepsi bunlarda aynı futbol seviyesinde zaten.
Şimdiki haberlere (dedikodulara ) göre kruse Galatasaray'a yol alacakmışMax #Kruse soll es entgegen bisheriger Berichte zu #Galatasaray ziehen. #WOB [Kicker]
ne demiş lan
Max #Kruse soll es entgegen bisheriger Berichte zu #Galatasaray ziehen. #WOB [Kicker]
ne demiş lan
Şimdiki haberlere (dedikodulara ) göre kruse Galatasaray'a yol alacakmış
Kruse bize yakinmis diyo
kicker de böyle haber varsa bize hayirli olsun demek düser
ama kicker haberini bulamadim
bu da abartı bir yorum ilk 3 hayal demişsin ama 1 forvet 1 ortasahaya bile ilk 2 de oluruz
Max #Kruse soll es entgegen bisheriger Berichte zu #Galatasaray ziehen. #WOB [Kicker]
bu hesap verdi haberi
ben deonu gördüm de site de öyle birsey bulamadim
Ohal mutlaka 3 ay daha uzayacaktir.Yani minimum 6 ay boyunca toplanip Dursun'u protesto edemeyeceğiz sanirim.Bu arada maçlar nasıl oynanacak seyircisiz falan mı ?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi