Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.234
- 27
- 1.098
kaynak senfo diye boş biri.o yüzden inanma.tarık ve donk zaten gidecek ,rinkerink demişti.
Senfo boş mu? Lol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaynak senfo diye boş biri.o yüzden inanma.tarık ve donk zaten gidecek ,rinkerink demişti.
tutan duyumunu görmedim.atıyo hep.Senfo boş mu? Lol.
Ama Ohal her ulkede farklidir diye biliyorum.Fransa'da nasıl oynanıyor öyle oynanır
tutan duyumunu görmedim.atıyo hep.
mevzu ne baby:asd22:
senin de hiçbir duyumun tuttuğunu görmedik atıyon hep.tutan duyumunu görmedim.atıyo hep.
valla her isteyen istediği kulübü seçemez getirsin 5 milyon sonra nereyi seçerse seçsin
Er wartet auf ein Angebot | Kruse will jetzt doch zu Galatasaray -Senfo nun fazla bildigini zannetmiyorum, ama o "4 oyuncuyu kampa almayacak" haberi de yalan gibi
bildin haberini cevirin lan
eski teklifi kabul etsin yeter,kicker yeni bi haber girebilir belkiKruse gecen hafta bizle görüsmüs. Sonra darbe nedeniyle geri adim atmis. Ama Bild in aldigi bilgiye göre yine kararini degistirmis ve bizden teklif bekliyormus. Wolfsburg un sportif direktörü de gitmesini istiyormus (maasi yüzünden).
30 milyon euro falan yaziyor o ne renktas bonservisi değildir umarım?Kruse gecen hafta bizle görüsmüs. Sonra darbe nedeniyle geri adim atmis. Ama Bild in aldigi bilgiye göre yine kararini degistirmis ve bizden teklif bekliyormus. Wolfsburg un sportif direktörü de gitmesini istiyormus (maasi yüzünden).