Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzemaili icin yeterli bonservis versinler, o zaman gidebilir.

eric-cartman-photos.jpg

Bologna ile Montreal'in sahibi aynı adam değil miydi? Belki o yüzdendir.

Muhtemelen Dzemaili'den iyisini alamazlar yinede o kontrat fazla. Bir şekil elden çıkarmak lazım.

Cabezas in birazdan maci var. Libertadores Kupa finali ilk maci oynanacak.

ben yatiyorum, bugün güzel haberler gelir insh

kicker Kruse haberi yapar gibi

Kruse normalde çok rahat Bundesliga nin üst düzey takımlarında oynayabilir. Gelirse net iyi transfer olur.
O disiplinsiz ve skandal "futbol dışı" olaylar olmazsa şansımız olmaz dı zaten onu Türkiye ye getirmeye.

Bu skandallar Berkide bize bu transferi sağlayacak.

Kruse yı pek beğeniyorum açıkçası... Bir "Star/Yıldız İmajı" yok... Daha çok Thomas Müller gibi ve sevdim tarj da oyuncu değil. (Adam çalımlayan ve dikine hızlı giden Santrafor). Ama bu, Kruse nin iyi futbolcu olduğunu değiştirmiyor.

Kruse Necati Ateş gibi bir Oyuncu. ileri uçta oynayan forvet diye tabir ettiğimiz oyuncuların (striker) biraz daha gerisinde, orta sahasına da yardım eden, pas dağıtan, oyun kuran, taktiksel ve topla beraber dribbling ler yapan, gol pozisyonlarında da strikerın partneri gibi onun yanında ona asist yapan ve uygun pozisyonlarda gol arayan oyuncudur. genelde gizli forvet de denir bunlara.

Elmander gibi "orta saha özellikleri' var... Ama daha teknik ve bitiriciligi iyi. Bir tek fiziği okadar iyi. Yani çok pres yapmaz, kosmaz.

Yinede gelirse iyi bir Santrfor kazanmış oluruz.
Hele Hele "false 9" ile Poldi&Bruma ile 433 oynadıkça...

----------------------DMC------------------
-----------RCM------------Sneijder---
-------------------------------------------------
---------------------Kruse-------------------
--Sinan----------------------------Brum

Son düzenleme:
Kruse normalde çok rahat Bundesliga nin ust düzey takımlarında oynayabilir.
O disiplinsiz ve skandal "futbol dışı" olaylar olmazsa şansımız olmaz dı.

Bu skandallar Berkide bize bir transferi sağlayacak.

Kruse yı pek beğeniyorum. Bir "Star/Yıldız İmajı" yok... Daha çok Thomas Müller gibi ve sevdim tarj da oyuncu değil. (Adam çalımlayan dikine hızlı giden Santrafor). Ama bu Kruse nin iyi futbolcu olduğu olayı yok etmiyor.

Kruse Necati Ateş gibi bir Oyuncu. ileri uçta oynayan forvet diye tabir ettiğimiz oyuncuların (striker) biraz daha gerisinde, orta sahasına da yardım eden, pas dağıtan, oyun kuran, taktiksel ve topla beraber dribbling ler yapan, gol pozisyonlarında da strikerın partneri gibi onun yanında ona asist yapan ve uygun pozisyonlarda gol arayan oyuncudur. genelde gizli forvet de denir bunlara.
ben gelmesinden yanayım.sayesinde podolski,bruma ve sinan çok gol atabilir.ve tabi sneijder...

Ohal mutlaka 3 ay daha uzayacaktir.Yani minimum 6 ay boyunca toplanip Dursun'u protesto edemeyeceğiz sanirim.Bu arada maçlar nasıl oynanacak seyircisiz falan mı ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu dursun acaip ballı bir adam yaw nası zengin olduğunu anladım.

m'villa-akpa akpro-johansen-kruse-jose angulo

tumblr_nhifmmmfUo1tszwcio1_500.gif

Son düzenleme:
ben gelmesinden yanayım.sayesinde podolski,bruma ve sinan çok gol atabilir.ve tabi sneijder...
H.O. diyebiliriz.
Bild ve Kicker çok çok güvenilir Kaynaklar.

GS Resmi Siteden daha güvenilir, öyle diyelim azıcık mizah ile :D

Kruse Podolski ve Bruma ya en az +20 Gol attırır !

Kendisinin "+" :

# Pas Oyunu (çok iyi kısa pas Atar/Duvar Olur)
# Top Kontrolü ( Hele Umut sonrası Messi gibi duracak)
#İki Ayaklı.
#Oyun Görüşü / Vizyon :D
#Stamina (90 dak. yı rahat götürebiliyor)
# Pozisyon Tutma
#Bitiriciligi.

Berki bunların çoğu 90/100 değil, ama hiç bir tanesi 80/100 den aşağı değildir.

Bir nevi "komple Forvet"

Eskileri " - ":
# Agile / Kıvraklığı
# Anı hızlanma ve Top Speed
# Çok güçlü değil.

--------------------
Uzun Lafın Kısası: Gelsin Kruse (:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt