Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar dün bir muhabirden görüp paylaştığım riekerink donk umut olcan ve tarıktan memnun değil gönderilmelerini istediği haberini ntvspor da girmiş muhtemelen doğru ama bu beceriksiz yönetim göndermeyi başarabilirmi bilmiyorum ayrıca bir an önce ön libero ve forvetin bitirilmesini sol beke alternatif istemiş keza bunuda yönetimin yapabileceğini düşünmüyorum ama riekerink'in gelecek gidecek teşhisi son derece doğru gizi gözüküyor

Arkadaşlar dün bir muhabirden görüp paylaştığım riekerink donk umut olcan ve tarıktan memnun değil gönderilmelerini istediği haberini ntvspor da girmiş muhtemelen doğru ama bu beceriksiz yönetim göndermeyi başarabilirmi bilmiyorum ayrıca bir an önce ön libero ve forvetin bitirilmesini sol beke alternatif istemiş keza bunuda yönetimin yapabileceğini düşünmüyorum ama riekerink'in gelecek gidecek teşhisi son derece doğru gizi gözüküyor

2 gün önce evren göz ntvspor'da söylemişti zaten r'taş. Yolların ayrılamama durumunda kadro dışı bırakma olayları olabilirmiş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Riekerink başarılı olur mu bilmem(inşallah olur, adam bi kere karakter olarak mükemmel) ama şunu gördüm, teknik direktörde ego ne kadar yüksekse o kadar sabit fikirli oluyor, bu da onun sonunu getiriyor. Adamın takımla ilgili bütün teşhisleri tam isabet, mevcut oyunculara yaklaşımı, transfer istediği mevkiler, kondüsyon sorununu görmesi, gençlerin gelişimine verdiği önem, göndermek istediği isimler.... herşeye objektif yaklaşıyor. Şimdi Adanalı başımızda olaydı bir havalar, bir kasılmalar, bir demeçler. Sanırsın atomu parçalıyor. Futbol ya, basit bir oyun. İyi oynayanı tutarsın(bruma-sinan-carole..., kötü oynayanı ismine bakmadan(umut-tarık-semih-donk...) yollarsın.

Lass Diarra adı geçtiyse diğer ön liberolar hikaye kalır yanında,kop gel ciğerine yandığım

Muslera
X Chedjou Denayer Carole
Lucas Selçuk
Bruma Sneijder Podolski
Dzeko

Bi sağ bekle uçar şu kadro.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt