Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.382
- 7.693
- 2.018
Serdar Aziz 2 Chedjou 3 Denayer eder.
Geri kalana katılıyorum.
Hakan ve Serdar tandemi bizi ligde her türlü götürür kanaatindeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar Aziz 2 Chedjou 3 Denayer eder.
Geri kalana katılıyorum.
Gecen sene ligi 6. Bitiren takimla bugunun farki Serdar!! O da sakat!! Hem de muzmin sakat!!
Hala stoperlerimiz rezalet. On liberomuz yok. Golcumuz hala yok. Yedek golcumuz de yok. Takim 1 yil daha yaşlandı.
Gecen sene Podolski bizim daha buyuk rezillikler yasamamiza engel olan isimdi. Bu yil o kadar skor uretmezse ne yapacagiz??
Selcugun son halini gorduk. Ne o ne de donk merkez orta saha icin uretken degiller ne defansif ne de ofansif acidan.
Muslera
X Chedjou Denayer Carole
Lucas Selçuk
Bruma Sneijder Podolski
Dzeko
Bi sağ bekle uçar şu kadro.
Kruse geliyorsa
Akpo-Johansen-Cornelius-Kruse veya
Akpo-Johansen-Eren-Kruse veya
Akpo-Delaney-Johansen-Eren-Kruse ile kapatalım..Akpo sağ bek de oynuyormuş..En az 2 orta saha alınmalı..
Kruse geliyorsa
Akpo-Delaney-Johansen-Eren-Kruse ile kapatalım..Akpo sağ bek de oynuyormuş..En az 2 orta saha alınmalı..
onaylıyorum bu transferleri yarın imza atıp kampa katılsınlarKruse geliyorsa
onaylıyorum bu transferleri yarın imza atıp kampa katılsınlar
hahah süperdi bu gerçektenn çimentoo![]()
buna benzedi![]()
Eren 2-3 arası bitebilir..Akpo 1.5 milyon euro..Diarra 10 milyon euro+imza parası Delaney 3 milyona biter gibi..Johansen de yine 2.5-3 gibi biter..Yalnız yıllık ücretleri maksimum 1.5 olmalı..Kruse daha fazla olabilir ama diğerleri 1 milyon-1.250-1.5 milyon gibi olmalı..eren icin cok para istiyorlar. 1.75m euro'ya rodellega kapatılabilir.
akpa icin oyuncu satmak gerekiyor. aksi halde bonservisini ödememiz zor.
diarra beleş sanırım, kapmak lazım. s.johansen'ide 3-4m euro arası bir bonservise bitirsek.
en ii ihtimal ile alacagımız topcular; rodellega-diarra-johansen olur.
Reçeteyi yazdım..Dursun Başkanı da siz halledinonaylıyorum bu transferleri yarın imza atıp kampa katılsınlar
hahah süperdi bu gerçektenn çimentoo![]()
valla sürekli gülüyo adam açıklamlarda 6. oluyoruz sırıtıyo dünyanın en kötü futbolunu oynuyoruz sırıtıyo.. Allahtan riekerink geldi düzeldi yoksa denizli bitirdi biziReçeteyi yazdım..Dursun Başkanı da siz halledin![]()