Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20160721_Hurriyet_050_VT2BJ.jpg

Liverpool bugun bir baska orta saha oyuncusunu satmis, Joe Allen 15.5 milyon Euro > Stoke City

Serefin gercek hesabi mi o ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Efsane duyumcu , ama kolpa değil hakikaten çok transfer tuttururdu millet o tamam deyince Kap a bildirilmiş gibi sevinirdi.Ancak daha sonra Podolski ve Shagiri transferlerinde bitti dedi ama transferler gerçekleşmedi.Tabi Poldi sonradan geldi orası ayrı :D
Gssözlük ve eskiden gstvnet.com vardı orda yazardı daha sonra bi ara burda yazmaya başladı sonra patlayınca yazmayı bıraktı.

Son düzenleme:
Efsane duyumcu , ama kolpa değil hakikaten çok transfer tuttururdu millet o tamam deyince Kap a bildirilmiş gibi sevinirdi.Ancak daha sonra Podolski ve Shagiri transferlerinde bitti dedi ama gerçekleşmedi.Tabi Poldi sonradan geldi orası ayrı :D
Eskiden gstvnet.com vardı orda yazardı daha sonra bi ara burda yazmaya başladı sonra patlayınca yazmayı bıraktı.

Şeref Aydın'ı tanıyorum kardeşim, o saydığın şeylerde sizlerdeydim :) bir an kim olduğunu çıkaramadım :)

kruse gelmezse şa , "dondurma yerken öylesine yazdım" diyebilmek için kelime oyunu yapmış

Çeptalk

Ekşise yorumları okuyorum da yıllar önce max'a ofansif orta saha demişler hep, forvet diyen olmamış

Şeref Aydın'ı tanıyorum kardeşim, o saydığın şeylerde sizlerdeydim :) bir an kim olduğunu çıkaramadım :)

Aynen o zamanlar nöbette sağ üstte en beğenilen mesajları görebiliyorduk Şeref Aydın yazdığı anda en beğenilen mesaj direk onun olurdu :D

Efsane Şeref Aydın geri dönmüş tabi '' Max '' yazması olurda tuttururum tekrar dikkatleri üzerime toplarım demek istedi galiba :D

Fiorentina, Mario Gomez'i transfer etmek isteyen kulüplerden 7 milyon euro talep ediyor. (La Gazzetta dello Sport)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt