Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
endoğan oynayacağı bi kulübe kiralansın

Umut ile olcan gitsin yeminle hocaya bir kat daha saygım artar .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Riekerink hoca Salih Dursun-Tarik-Umut-Olcan-Endoğan-Dzemaili'yi göndersin bu taraftarın gönlünü çoktan kazanır.
En azindan takımdaki gereksizleri yollamış olur ki buda bizim için en azindan transfer yapilmis kadar iyi haber demektir.

Bence de rikering bu kadroyu düşünüyor . Ama linnes yerine Sabri , denayer yerine de ched olur sene içinde ; gerçekçi olmak gerekirse.

Keşke Leiva yerine daha çok topla ilişkisi daha iyi olan Delaney gibi daha genç birini dusunse çok daha iyi olur leiva'ya ben neden se sogugum ne derseniz deyin.
2 Orta saha alacaksak keşke bunlar Akpo ile Delaney olsa

Keşke Leiva yerine daha çok topla ilişkisi daha iyi olan Delaney gibi daha genç birini dusunse çok daha iyi olur leiva'ya ben neden se sogugum ne derseniz deyin.

Leiva topla ilişkisi delaney'den kötü mü

Galatasaray, kadrosuna katmak istediği Brezilyalı ön libero Lucas Leiva için Liverpool kulübü ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.
Sarı kırmızılı yönetim, Lucas Leiva’nın transferi konusunda Liverpool’dan istediği yanıtı alarak, önemli bir mesafe kat etmiş oldu ancak herşey bitmedi. İş, oyuncuyu razı etmeye kaldı.(hürriyet)

Nazifoğlu, leiva için 2.5 milyon Euro’ya Liverpool ile anlaştı. (hürriyet)

6 transfer bekleyenler yine hayal kirikligina ugradilar hahahaha

Eğer gerçekten de hocanın istemediği isimler Donk,Tarık,Olcan ve Umut ise Riekerink gerçektende çok büyük hoca başarılı olur yada olmaz orasını bilmem ama en azından kimin futbolcu olup kimin futbolcu olmadığından anlıyor.
Hep destek tam destek Riekerink Hocama:gsbayrak:

Lukas ilgilendiğimiz oyunculardan biri ama başka alternatifleri de var. Ön libero için onlardan biri alınacak…"

Biri Alinacak diyor beyler 8 tane orta saha dememis

Transfer büyük ölçüde tamamlandı ama ufak pürüz var oyuncunun haberi yok?

2.5m leiva yı almak hem ucuz hem tecrübe daha fazla +'sı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt