Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu 3 net transfer sayısı 5e yükselirolcan giderse yedek ya da as bir solbek lazım carole tek başına götüremez o bölgeyi
ben sağ bek ve sol beklerin hiç birine güvenmiyorum ne carole ne linnes ne sabri bence net iki bek ihtiyacımız var defansif olarak çok kolay gol yiyoruz iki bek yüzünden..bu sene olmasa bile seneye sağlam bekler alınmalıbu 3 net transfer sayısı 5e yükselir
Leiva ve kruse gelsin yeterli
Rotasyon icin de josue tamam'dir
Yoneticinin de dedigi gibi 2-3 transfer,6-7 degil yani
bu lucas leivayı bize itelicekler gibi gelio yeteneksiz sırf mücadele eden bi adam gibi geliyo videolardan gördügüm kadarıyla
bu lucas leivayı bize itelicekler gibi gelio yeteneksiz sırf mücadele eden bi adam gibi geliyo videolardan gördügüm kadarıyla
dün bi tane gereksiz bi hesap haber yaptı,ingizler de kopyalayıp yapıştırmış belli ki.Galatasaray, Nottingham Forest'ın forveti Lars Veldwijk'i 3 milyon £ karşılığında transfer edebilir.(NottinghamPost)
Eğer böyle bir adam alıp forvet transferi kapanırsa bu yönetim dakika değil saniye başı istifaya davet edilir .
Sent from my iPhone using Tapatalk
lass süpr olur benceBen Leiva yerine
( a ) Obi Mikel
( b ) Yann M'Vila
( c ) Lassana Diarra
Tercih ederim.
Saydim Oyuncuların hepsi
- fiziki (güç) açıdan ve
- teknik beceri / ofansif oyun kabiliyeti
Daha iyi.