Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leiva ve kruse gelsin yeterli

Rotasyon icin de josue tamam'dir

Yoneticinin de dedigi gibi 2-3 transfer,6-7 degil yani

olcan giderse yedek ya da as bir solbek lazım carole tek başına götüremez o bölgeyi

bu lucas leivayı bize itelicekler gibi gelio yeteneksiz sırf mücadele eden bi adam gibi geliyo videolardan gördügüm kadarıyla

Bu Kadro yeterli olur mu sizce ?

_______| 4-3-3 / False 9 |

------------------[Muslera]
Linnes Denayer** Serdar Carole
-------------------L.Leiva---------------
-------------XXX ---- Sneijder-------
----------------------------------------------
--------------------Kuse------------------
-Podolski*------------------Bruma--

XXX = Selçuk / Hamit / Emrah
* = Sinan
** = Chedjou / Semih

net 2 önlibero lazım.bi de delaney tarzı biri.

Galatasaray, Nottingham Forest'ın forveti Lars Veldwijk'i 3 milyon £ karşılığında transfer edebilir.(NottinghamPost)

Eğer böyle bir adam alıp forvet transferi kapanırsa bu yönetim dakika değil saniye başı istifaya davet edilir .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben Leiva yerine

( a ) Obi Mikel
( b ) Yann M'Vila
( c ) Lassana Diarra

Tercih ederim.
Saydim Oyuncuların hepsi
- fiziki (güç) açıdan ve
- teknik beceri / ofansif oyun kabiliyeti

Daha iyi.

bu lucas leivayı bize itelicekler gibi gelio yeteneksiz sırf mücadele eden bi adam gibi geliyo videolardan gördügüm kadarıyla

Bizim orta sahada mücadele var mi? Vurdumduymaz Donk, hayalet Selcuk, her an patlak verebilecek Hamit. Orta sahamiz bu.

Bize mutlaka mücadeleci bir adam lazim oraya, malum hepimiz biliyoruz rakiplerin orta sahamizi elini kolunu sallaya sallaya nasil gectiklerini.

Ayrica EPL veya Bundesliga'dan gelen hemen hemen her topcu bizim ligde öne cikar cünkü ligler arasinda ucurumlar kadar fark var. Bizim orta sahaya mutlaka 2 adam lazim, 1 tane bile kesmez.

Galatasaray, Nottingham Forest'ın forveti Lars Veldwijk'i 3 milyon £ karşılığında transfer edebilir.(NottinghamPost)

Eğer böyle bir adam alıp forvet transferi kapanırsa bu yönetim dakika değil saniye başı istifaya davet edilir .

Sent from my iPhone using Tapatalk
dün bi tane gereksiz bi hesap haber yaptı,ingizler de kopyalayıp yapıştırmış belli ki.

Carole'ün kendini beğendirmesi için daha ne yapması lazım?Gayet iyi bek.Yedek olarak bir gurbetçinin haberi çıkmıştı o alınır.Linneste iyi oyuncu zamanla dahada iyi olacaktır.Bizim para harcamamız gereken mevkiler oralar değil.Ortasahamız ve forvetimiz içler acısı.Bek alıcaz diyip bütçeyi yormanın anlamı yok.Forvet ön libero bittikten sonra para kalırsa yedek sol bek alınır.

Selçuk ve Sneijder oynucak ise ve Podolski ve Kruse ön hattımız da olacak ise... DMC nin defansif oyun + Stamina ("ciğeris" olma) ve Pres Kabiliyeti daha önlemi olur.

Böylece Diarra ve Mikel ön planda oluyor. Diarra da tek soru işareti yaşı. Yoksa muazzam uyar oraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt