Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamaninda hatirliyorum Muslera yerine andaval kaleci aliniyordu Brezilyadan ama taraftar tepkisiyle muslera alindi ve gelen basarilar ortadadir..
Adam ayrica hala satsan 8 9 arasi para kazanirsin hem basari hem kâr
Neticede taraftarn bu ise el koymasi lazm gerçekten bu adam aklini kacirdi artk son gune birakacak gomecek paralari bos yere

Ben bu Dursun yuzunden gecen sene sinirimden maclarn yarisina bakmadim en cok da Grosskreutz olayina sinirlendim boyle bir amatorluk gerizekalilik olabilir mi bide sucu Dortmunda atmaya kalktilar

42252971bd7207bf0d8365cfa07030c1.png

24 Temmuz'da başlayacak Danimarka kampının kafile başkanı, yönetici Mehmet Özbek olacak. (Milliyet)

CoB7c2sWIAAqyCw.jpg

Nedense bir cirpida Serdar icin 4.5Milyon Euroyu sokaka atan adam daha önemli olan bölgelere transfer yapamiyor para yok diye, ulan komisyoncu sartlar olusmadi komisyon transferi icin demiyorda

ulan darbeyi püskürttük dursun belasindan kurtulamadik ne cins bir terörist bu arkadas???

transfer beklemeyin protestp istifa için artık toplanma da olmaz ohal var dursun istediği gibi at koşturur.

[h=3]Obafemi Martinssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss taklalarıyla geliyor.[/h]

SON DAKİKA! Sosa, Beşiktaş’ın Avusturya kampından ayrıldı. [DHA]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt