Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su bjknin yaptıgı transferlere imrenmemek elde degil zamanında tolgayı 300 bin euroya almıslardı aras diye bi topcu almıslar 1.3 e oda cok yetenekli kerim frei vs bizim scoutlar bi transfer basarısı gösteremediler malesef ki
Benim elimde ve hiç imrenmiyorum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Aslan News ‏@Aslanews 4 sa.4 saat önce
Galatasaray, forvet Bas Dost'a talip oldu. Wolfsburg, 4 M € istiyor. Oyuncu, yıllık 2 M €'ya gelmeye hazır. (Sabah)

Aslan News ‏@Aslanews 3 sa.3 saat önce
Riekerink (Bruma'ya): "Bizim sana, senin bize ihtiyacın var. Arena'da yıldız olup ışıl ışıl parlayacaksın." (HT)

Aslan News ‏@Aslanews 2 sa.2 saat önce
24 Temmuz'da başlayacak Danimarka kampının kafile başkanı, yönetici Mehmet Özbek olacak. (Milliyet

Aslan News ‏@Aslanews 1 sa.1 saat önce
Riekerink, Salih Dursun veya Ryan Donk'tan birisini seçecek. Donk'a; Kasımpaşa ve Akhisar, Salih'e; Kayseri ve Karabük talip. (Hürriyet)

ABV DURSUN ulan koca şampiyonlar ligi takımını ne hale getirdin tipsiz herif ya
Dursun Ozbek Ve Mukemmel Yalanları - YouTube

Dünya üzerinde bu kadar yalancı bu kadar pislik beceriksiz başka bir insan var mıdır valla diyorum bunun yerine rasgele biri gelsin başkanlığa bundan iyi yönetir klubü

hqdefault.jpg

hqdefault.jpg

100.jpg

xcvc.jpg

CNuGrMHUkAAce3W.jpg

dursunozbek.jpg

dursun_aydin_ozbek_d709f38ef758b5066ef31b18039b8ce5.jpg

hqdefault.jpg

nbv1.jpg

102.jpg

Melo ve Telles kalacak dediler gitti 5 transfer dönemidir Santrafor alacaklar güya.Ee Sponsor Salı belli oluyordu
Müthiş savunma yapmıştı uefa'ya ceza verilmeyecekti.Sonra Cas'a da müthiş savunma yaptı birzat Dursun
Kardeşini Futbolun başına getirdi Ali dürüst Abdürrahim albayrak gibi gs sevdalılarını yönetimden çıkardı
Ne kadar beğenmesekte ölü takımı alıp 3 kupa kazandıran 4.yıldızı takan Hamza Hoca gitti yerine 1000 yaşında denizli geldi

ibrahimovic_galatasaraya_mi_geliyor_h24141.jpg

1241409_620x410.jpg

1594363_h.jpg

Yani biz bu adamdan Bas Dost'u almasını bekliyoruz değil Bas Dost'u Bimden gidip Dost marka yoğurt alamaz

YANİ ARTIK DURmasın DİYORUZ BU DURSUN DENECEK YAĞLI SURAT

bizim yönetici ekibinin Bas Dost ile görüşmesi bile büyük olay bence

ABV DURSUN ulan koca şampiyonlar ligi takımını ne hale getirdin tipsiz herif ya
Dursun Ozbek Ve Mukemmel Yalanları - YouTube

Dünya üzerinde bu kadar yalancı bu kadar pislik beceriksiz başka bir insan var mıdır valla diyorum bunun yerine rasgele biri gelsin başkanlığa bundan iyi yönetir klubü

hqdefault.jpg

hqdefault.jpg

100.jpg

xcvc.jpg

CNuGrMHUkAAce3W.jpg

dursunozbek.jpg

dursun_aydin_ozbek_d709f38ef758b5066ef31b18039b8ce5.jpg

hqdefault.jpg

nbv1.jpg

102.jpg

Melo ve Telles kalacak dediler gitti 5 transfer dönemidir Santrafor alacaklar güya.Ee Sponsor Salı belli oluyordu
Müthiş savunma yapmıştı uefa'ya ceza verilmeyecekti.Sonra Cas'a da müthiş savunma yaptı birzat Dursun
Kardeşini Futbolun başına getirdi Ali dürüst Abdürrahim albayrak gibi gs sevdalılarını yönetimden çıkardı
Ne kadar beğenmesekte ölü takımı alıp 3 kupa kazandıran 4.yıldızı takan Hamza Hoca gitti yerine 1000 yaşında denizli geldi

ibrahimovic_galatasaraya_mi_geliyor_h24141.jpg

1241409_620x410.jpg

1594363_h.jpg

Yani biz bu adamdan Bas Dost'u almasını bekliyoruz değil Bas Dost'u Bimden gidip Dost marka yoğurt alamaz

YANİ ARTIK DURmasın DİYORUZ BU DURSUN DENECEK YAĞLI SURAT
Yemin ederim bu yaşıma kadar öğrendiğim tüm küfürleri sana saydırıyorum senin o yağlı suratını, muşmula suratını tüm türkiye sssssssssssevsinn..

dursun bi yalanlarinla degil bide becereksizligi var. arkadas gsstore'daki adam bile sana bela okuyor anabaci sovuyor, defol git artik. formalar 10. agustos gunu cikacakmis. bu kadar gec olur mu ya aptal herif

3 büyüklerin ilk 11'leri mevcut kadro üzerinden

GALATASARAY SK

Fernando Muslera-1986
Sabri Sarıoğlu-1984
Serdar Aziz-1990
Aurelien Chedjou-1985
Lionel Carole-1991
Selçuk Inan-1985
Hamit Altıntop-1982
Armindo Bruma-1994
Wesley Sneijder-1984
Lukas Podolski-1985
Sinan Gümüş-1994

FENERBAHÇE SK

Volkan Demirel-1981
Van Der Wiel-1988
Simon Kjaer-1989
Martin Skrtel-1984
İsmail Köybaşı-1989
Mehmet Topal-1986
Ozan Tufan-1995
Alper Potuk-1991
Volkan Şen-1987
Fernandao-1987
Robin Van Persie-1983

BEŞİKTAŞ JK

Tolga Zengin-1983
Gökhan Gönül-1985
Rhodolfo-1986
Marcelo-1987
Adriano-1984
Atiba Hutchinson-1983
Necip Uysal-1991
Oğuzhan Özyakup-1992
Ricardo Quaresma-1983
Olcay Şahan-1987
Cenk Tosun-1991

1 orta saha 1 forvet 1 de adam gibi sağ bek bulsak şampiyonuz.

Muslera(Cenk)
Linnes(Semih)-Chedjou(Salih)-Serdar(Hakan)-Carole(Genç transfer)
Selçuk(Dzemaili)-Lass Diarra(Hamit-Birhan)
Podolski(Sinan)-Sneijder(Emrah)-Bruma(Yasin)
Bas Dost(Kiralık forvet)

Bruma-Bas Dost-Podolski ofans 3lüsü gerçekten çok güçlü olur

Evet 1 golcü ile ofans sıkıntısı çekmeyiz.

Biz geçen sen o berbat halimizle , umut denilen, yılda 2 milyonun üzerinde para alan ve "Golcü" denilen herifin sıfır gol ile büyük(!) katkısına rağmen en çok gol atan takımlardandık yine de.

Ama soruyorum 44 gol ile rekor gol yiyen GS ın savunma gücünü artıracak ne yaptık ?

Müzmin sakat serdar mı kurtarıcak bizi ? Denayer ve koray da gitti üstelik!! Donk denen eşek bir daha GS taraftarının önüne çıkacak hali kalmadı, herifi topu her aldığında taraftar ıslıkladı haklı olarak bi daha o heri arenaya çıkabilir mi ulan yağlı surat dursun ??

Son düzenleme:
Galatasarayin kimseyi alamayacagini bile bile burada nobet tutan saf Galatasarayli kardeslerim evlerinize dönun . Olay cikmadan gidin epl paketlerinizi alin lig tv den ve futbol izleyin.

1905

Geçen sezon gerçekten sağlam bir orta saha ve forvetle zirvede oynayabilecek bir takım olacaktık.
Ama neşteri vurabilecek adam yoktu, şampiyon takım vs. diyerek.
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın durumları ortada, bizden çok üstün kadroları yok.
Geçen sezon yapamadığımız doğru hamleleri bu sezon yaparsak iddialı oluruz.
Gel gör ki güvenebileceğimiz bir yönetim,başka yok ortada malesef.
Çok zor şeyler de değil yapılacak olanlar.
Bu yüzden artık iyice bu adam/ların kulübün geriye gitmesi için içimize atılmış ajan olarak görmeye başladım.

Uyutuyorlar . Simdi cikip diyecekler ki biz anlastik olaylar oldu gelmedi topcular. Yapan yapiyor ama transferi. Bu ozbek kardesler kendilerini zengin edip gidecekler . Bu yonetimin hergun yuzune tukurulmesi gerekli

1905

Cenk G. 950.000€
E.İşcan 275.000€
İsmail Ç. 50.000€
S.Kaya 1.700.000€
Chedjou 2.200.000€
H.Balta 1.250.000 €
K.Günter 900.000€
Tarık Ç. 1.391.000€
S.Dursun 456.000€
S.Sarıoğlu 1.250.000 €
A.Telles 1.600.000€
S.Inan 2.850.000€
Dzemaili 2.100.000€
Umut G. 456.000€
R.Donk 1.500.000€
Sneijder 4.500.000€
Jem K. 600.000€
Y.Öztekin 1.100.000€
O.Adın 1.800.000€
H.Altıntop 277.000 €
E.Adili 250.000€
O.Kayar 50.000€
Ontivero 550.000€
E.Başsan 400.000 €
M.Yeşilyurt 50.000€
Podolski 3.000.000€
U.Bulut 1.850.000€
Volkan P. 50.000€
Kerem Ç. 50.000€

Şimdi bizim takımın en büyük 3 problemi
1)Defansta hava toplarında ve yan toplarında 0'ız ne yan top gol pozisyonu
2)Takım hi. hızlı ve seri oynayamıyor ilerde sürekli kopuk kopuk oynuyoruz
3)İlerde top tutabilen kuvvetli bir santraforumuz yok
1)Federico Fazio izleyenler bilir belki çok hızlı müthiş markaj yeteneği olan birisi değil ama yan topları ve hava toplarını bıraktığını ben hiç hatırlamıyorum Serdarla müthiş ikili olar
2)Takımın hızlı oynamamasının sebebi 3lü selçuk sneijder ve podolskı hiç hızlı bir top katetme ileri çıkma yapmazlar sneijder yine arada sırada uzun top atar belki ama diğerleri fos bunların toplam yaşı 100 oluyor genç dinamik topçular lazım podolski zaten ne 4-3-3 ne 4-2-3-1 e uyuyor Sneijder yerine Hakim Ziyech+Selçuk Dzemaili ve donk tarık umut gibi çöplerden kurtlursak Kevin Kampl parası
3)Bas Dost istediğimiz adam geçen seneki burak parasına

1 orta saha 2 forvet şampiyon yapıyore bizi

Evet 1 golcü ile ofans sıkıntısı çekmeyiz.

Biz geçen sen o berbat halimizle , umut denilen, yılda 2 milyonun üzerinde para alan ve "Golcü" denilen herifin sıfır gol ile büyük(!) katkısına rağmen en çok gol atan takımlardandık yine de.

Ama soruyorum 44 gol ile rekor gol yiyen GS ın savunma gücünü artıracak ne yaptık ?

Müzmin sakat serdar mı kurtarıcak bizi ? Denayer ve koray da gitti üstelik!! Donk denen eşek bir daha GS taraftarının önüne çıkacak hali kalmadı, herifi topu her aldığında taraftar ıslıkladı haklı olarak bi daha o heri arenaya çıkabilir mi ulan yağlı surat dursun ??
Orta saha yol geçen hanı olunca defans oyuncuları ne yapsın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt