Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökmen Özdemir: "Bas Dost, Galatasaray'a teklif edildi ama Galatasaray hâlâ karar verip geri dönüş yapmadı."

Gökmen Özdemir: "Johansen, Delaney'e göre daha ön planda. Yönetim, Delaney'i pahalı buldu."

Delaney pahali evet. Serdar azizden ucuz. Böyle bir çelişki yumağidir Dursun yönetimi

Lucas hepsinden iyi.

hqdefault.jpg

takım yarın danimarkaya gidiyo.kadro dışı kalanları şimdi açıklasalar ya.

Gökmen'in dediğine göre Danimarka kampına götürülmeyen, yani kadro dışı bırakılacak oyuncuların menajerleri ile bugün görüşülmüş.

Yarın net kadro dışı bırakılan isimler belli olur. Ben Umud'un kadro dışı kalacağını düşünüyorum. Hadi inşallah.

Tarık ve Donk kadro dışı kalır.Olcan ile Umut'u zannetmiyorum o çeteye bulaşmaz kimse.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

premier ligde 37 maçın 34ünde 90dk oynayan Mvilla gibi adam varken leiva ile uğraşmanın ne gereği var gerçekten anlayamıyorum

hayır Mvillanın sözleşmesi bitiyor kapı gibi dağ gibi adam ne uğraşıyorsunuz ne vereceği belli Mvillanın. kıçı kırık atibayı 4e katlar Mvilla

Keske transfer yapmasak

Dursun bizi batiracak adam serdar'a 4.5 + 3 oyuncu verdi yaw tam bir bas belasi

Evet hepsinden iyi.

M'Vila? Rusya liginin "yıldızı", PL'de kümede son anda kalan takıma gitme heveslisi bir adam. Ne hikmetse yıllardır FM'deki potansiyelinin yanına yaklaşamadı.

Mikel? Lucas'ı golü yok diye istemeyenlerin bayıldığı futbolcu. Daha birkaç ay öncesine kadar bilmem kaç yıldır isabetli şutu yok diye dalga geçiliyordu İngiliz basınında.

Song? En son futbol oynamak zorunda olmasam bırakırım falan filan diyen, kafasında futbolu bitirmeye yaklaşmış bir adam.

Diarra? Aralarında en iyisi. Tabii 10 m € cezasını ödeyip, yıllık ücretini karşılarsan.

Bu şartlarda Lucas en ideal tercih olur. Tecrübeli, sert, agresif, dört dörtlük bir görev adamı. Ligin açık ara en iyi ön liberosu olur, fark yaratır.

Delaney pahali evet. Serdar azizden ucuz. Böyle bir çelişki yumağidir Dursun yönetimi

Delaney'i muhtemelen yedek olarak gördükleri için 4 milyon € pahalı diye düşünmüşlerdir. Oysa gelse ve adaletli forma savaşı olsa Selçuk'u rahat keser.

Lucas takima sertlik ve mucadele kazandirir. Takimin pas yuzdesi daha fazla olur, defansif olarak selcuk'un yukunu azaltir ve selcuk ileriye daha fazla cikar.

Dezavantaji uzun boylu olmamasi, kornerlerde ve duran toplarda iyi olmadigimiza gore uzun boylu önlibero lazimdi aslinda ayni obi mikel gibi. Zaten stoperlerimiz de uzun boylu degil... ama yinede lucas'in gelmesine kimse hayir demez, lucas orta sahamizi ust seviye'ye tasir.

Evet hepsinden iyi.

M'Vila? Rusya liginin "yıldızı", PL'de kümede son anda kalan takıma gitme heveslisi bir adam. Ne hikmetse yıllardır FM'deki potansiyelinin yanına yaklaşamadı.

Mikel? Lucas'ı golü yok diye istemeyenlerin bayıldığı futbolcu. Daha birkaç ay öncesine kadar bilmem kaç yıldır isabetli şutu yok diye dalga geçiliyordu İngiliz basınında.

Song? En son futbol oynamak zorunda olmasam bırakırım falan filan diyen, kafasında futbolu bitirmeye yaklaşmış bir adam.

Diarra? Aralarında en iyisi. Tabii 10 m € cezasını ödeyip, yıllık ücretini karşılarsan.

Bu şartlarda Lucas en ideal tercih olur. Tecrübeli, sert, agresif, dört dörtlük bir görev adamı. Ligin açık ara en iyi ön liberosu olur, fark yaratır.

:hat:

Forumdaki çoğunluk ön libero nasıl olsun deyince siyahi olsun ve nefes alsın yeter diyecek durumda maalesef.

Siyahi olmayınca direkt sanki kötü ön liberoymuş gibi bir algı yaratılıyor.

Bir de sarışın ve iskandinav olunca anında 750 kez izlemiş gibi süper futbolcu diyenler var ona hiç değinmiyorum.

Son düzenleme:
Portekiz basınından 'Noticias Ao Minuto'ya açıklama yapmış güya.haberde gomezden de bahsetmişler.gomezin ayrılmasını fırsat bilmiş portekiz medyası.

ama uğraşamıycam gerçekten.daha önemli işlerim var.şimdi sayfalarca bruma konuşulur,çekemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt