Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizene sergen, haber dogru olsa bile giderse gitsin, hic bir futbolcu kulupten buyuk degildir. Biri gider, biri gelir.

Baya sağlam kaynağa benziyor açıkçası.

Adamlar direkt 1.ağızdan almış transfer haberini.

Ee zırt pırt aynı adamın röportajlarının çıkması anormal değil mi? Neden hep bruma , bence Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Yazıda hem Psv benim için büyük şans diyor hem de korkuyorum Türkiye'de diyor , arkadas bari gidiyorum de , niye ülkenin adını kötüye vuruyorsunuz. Yeni bahane de bu oldu , sinir oluyorum . Eğer gerçekse ki ( yalanlansa da artık inanmıyorum ) kalmasın gitsin zaten . Ülkeyi Afganistan ettiler anasını satayım Avrupa'nın gözünde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu bruma da kendini bi halt sanmaya başlamış sanarsın geçen sene şov yapmış ispanyada 8 milyon veren olursa satalım gitsin

Bencede ertugrul saglam,kaynak saglam tarzinda igrenc bir espri yapmak isterdim ama ortam gergin gerek yok simdi

Lucas takima sertlik ve mucadele kazandirir. Takimin pas yuzdesi daha fazla olur, defansif olarak selcuk'un yukunu azaltir ve selcuk ileriye daha fazla cikar.

Dezavantaji uzun boylu olmamasi, kornerlerde ve duran toplarda iyi olmadigimiza gore uzun boylu önlibero lazimdi aslinda ayni obi mikel gibi. Zaten stoperlerimiz de uzun boylu degil... ama yinede lucas'in gelmesine kimse hayir demez, lucas orta sahamizi ust seviye'ye tasir.
Çok önemli bir konuyu yazmışsın renkdas. Bizim takımın boy ortalaması çok düşük. Bildiğim kadarıyla (begenmediğimiz Donk dışında) 190 üstü oyuncumuz yok. Zaten kalemize atılan her korner ve yan topda tehlike yasıyoruz.

Evet hepsinden iyi.

M'Vila? Rusya liginin "yıldızı", PL'de kümede son anda kalan takıma gitme heveslisi bir adam. Ne hikmetse yıllardır FM'deki potansiyelinin yanına yaklaşamadı.

O takımda çok sağlam bir sezon geçirdiğini görmezden gelmeyelim bence. Çalışkan, tekniği fiziği gayet iyi olan bir topçu. Leivadan daha iyi bir transfer olur. Tek sorun maaşı.

Bu brumanın konuşmaları gerçek ise zaten taraftarın gözünde ederi kalmaz satılırsa satılır bizden büyük değil ya.Umarım kariyeri iyi gitmez bu sözleri söyleyipte başka takıma giderse,bizi kötülemeye hakkı yok.

Kulüp Bruma'nin gitmesini son günlere birakacak ki taraftar kanat transferi isteyemesin.

Bu oyuna gelmeyin!

O takımda çok sağlam bir sezon geçirdiğini görmezden gelmeyelim bence. Çalışkan, tekniği fiziği gayet iyi olan bir topçu. Leivadan daha iyi bir transfer olur. Tek sorun maaşı.

Bence de iyi topçu, bu yoklukta hayır demem.

Fakat Lucas'la kıyaslayınca arada kariyer ve istikrar anlamında ciddi fark var.

Yoksa M'Vila 2 yıl sonra 30 milyon euroya da transfer yapabilir, ona itiraz etmiyorum.

bir kac gün öncenin haberini yapiyorlar bence, durumun degistinden haberleri yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt