Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
telles 1.5
furkan 0.75
bilal 0.8
sercan 0.7
jose 0.8
tarık 1.3
umut 1.85
olcan 1.7
dzemaili 2.1
endoğan 0.25
denayer 0.75
emre çolak 0.5
hamit 2.75

geçen sene bizde olup yönetimin gönderdiği veya göndermeyi düşündüğü ve büyük ihtimal gidecekler (hamit kaldı) maaş toplamı net 15 milyon euro ,kap tan maaşlarına bakılıp yazıldı.maç başılar hariç bu rakamlar.

gelenler

serdar 2
emrah 0.4
hamit0.25

toplam 2.65 şu ana kadarki fark eğer kadro dışı bırakılanlar da giderse 12.35

bonservis telles 6.5+jose 1.5 =8.00

serdar 4.5

fark 3.5

12.35+3.5=15.85 gibi bir mali değer yaratılmış durumda totalde.ki o kadro dışı bırakılanların gitseler bile maaşlarının birazını bizim ödeyeceğimizi düşünüyorum şahsen onuda karşılasak 14 gibi bir rakam kalacak ki ben hala donk un da gideceğini düşünüyorum.

velev ki bonservisleri hesaba katmadan bile 12.35 lik maaş azaltımından yeni gelecek oyuncuların toplam maaşının en fazla şu anda 10 falan olacağını düşünüyorum.aslında yönetim doğru yolda ama biraz ağır işliyor sanırım kolay değil tabii o kadar adamı yollayıp istenen oyuncuları alabilme.bir daha bu kadar adamı göndermek için uğraşmamak için bence isteyene istediği kadar vermemek adına direniyorlar zira çok istenen adamın bile ne vereceği bilinmez.donk u o kadar ısrarla istediler sonuç ortada onunda maaşı 1.5 olmasa gene pazarlanabilirdi ama o maaşla kimse yanaşmıyor haliyle.neredeyse hiç oynamamış jose bile maaşı 0.8 olduğu için bonservisyle satabildik sonuçta.şahsen maaşları cidden abartı olmayacaksa delaney johansen in alınmasını isterim egerki 1.2 nin altında olacaksa maaşları.sonra tutmazsa la nedecez bunları demeyebiliriz en azından.ama kral bi forvet şart oğlu şart bu takıma orda paraya kıyacaklarını düşünüyorum şahsen.

Semih VAİZOVİČ ‏@vaizovicsemih 2 sa.2 saat önce
Umutun PTTde bile oynayamıcanı kmlerce öteden gelen hollandalı bir alt yapı hocası anlıyorsa Terim de Denizli de Hamza da mesleği bıraksın..:k19::k19::k19:

Semih VAİZOVİČ ‏@vaizovicsemih 2 sa.2 saat önce
Umutun PTTde bile oynayamıcanı kmlerce öteden gelen hollandalı bir alt yapı hocası anlıyorsa Terim de Denizli de Hamza da mesleği bıraksın..:k19::k19::k19:

mantik_nedir_mantik_bilimi_detayli_bilgi_h2157.jpg

5041748.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, transfer listesindeki Oumar Niasse’yi adeta dört gözle bekliyor... Hollandalı hocanın transfer raporu verirken, Senegalli forvet hakkında, “Çok yetenekli ve güçlü bir oyuncu. Top sürme becerisiyle sürati en belirgin özellikleri. Onu hücum hattının her bölgesinde kullanabilirim. Hem ilk 11 için hem de kulübede varlığıyla büyük fark yaratabilir” dediği öğrenildi. Yönetim de bu rapor sonrası Everton’la temasları sıklaştırıp, oyuncuyu 1 yıllığına kiralama konusunda somut adımlar attı. Niasse’nin Türkiye’de oynamaya sıcak bakması da, Galatasaray’ın elini güçlendiren bir diğer unsur oldu.

fanatik

Son düzenleme:
Olcan kamp kadrosunda yok muş.

Toşuna bir pasta yapalım da, fazla üzülmesin.

02185957236.jpg

Simdi Umut kadro disi kalinca forvete 2 kisi almamiz gerekiyor ama dursun denen herif poldi yi de santrafor say diyordur Riekerinke.

Bu arada olcan kovulunca yedek sol bek kim olacak??

Dursun oraya mumkun degil adam almaz. Carole sakatlanirsa yandik. Hakan balta orayi yol gecen hanina cevirir.

Millet nerdeyse transferi kapatacak daha biz basliyacagiz

Umut Olcan Tarik kadro disi kalirsa Selcuk ve ekibi Riekerinke bas kaldiracak anlamina gelir bakalim kim kazanacak bu sinir harbini

Son düzenleme:
Millet nerdeyse transferi kapatacak daha biz basliyacagiz

Umut Olcan Tarik kadro disi kalirsa Selcuk ve ekibi Riekerinke bas kaldiracak anlamina gelir bakalim kim kazanacak bu sinir harbini

Valla taraftar onu hissederse bu sefer fena olur.

Ayrica Selcuk kesik yer. Zaten yana geriye pas uzmanina donustu iyice. Poldi sneijder bruma muslera sinan carole onun ipi ile ihanet edecek tipler degiller takima.

Hocam stoper nasil yetiyor pek anlayamadim. Bu takim gecen sene 44 gol yemedi mi? Denayer gitti onun bir gomlek alti Serdar geldi. Bence bir stoper daha lazim
Ched giderse lazım ama Chedjou nun harika performanslar vardı hatta bütün fenerliler bile özeniyordu hasan şaş barçada oynar demişti filan o zamanki gibi oynarsa yeter bizim için benim çok sevdiğim bi stoper

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza Hamzaoğlu: "Necid ve Dzsudzsák giderse 6 yabancıyla devam edeceğiz."

Hamza Hamzaoğlu: "Kafama silah dayayan yok. Kulübün öz evladı varken yabancı almam. İhtiyacım olursa da Türk alırım. (Fanatik)"

:asd22:
Böyle ırkçı dar görüşlü vizyonsuz bir adama 3 kupalı diyen ve gitmeseydi diyen Galatasaray taraftarına selam olsun

Valla olabilir.

Ben yaşım gereği Gentileleri seyretmiş adamım.

Adamın soyadı centilmen ama gördüğüm en kasap futbolcuydu.

Gentile, Puyol, Bülent korkmaz, Pepe , Emre Aşık tarzı oyuncular bana göre stoperde olmazsa olmaz oyuncular.

Bakıyorsun Bülent korkmaza kafaya siyah bandanayı takmış, saçları rambo gibi toplamış, çıkan kolunu taktırıp bağlamış, çenesini sıkıştımış, bir an evvel tedavisinin bitip sahaya dalmayı bekliyor. Bakıyorsun bir santrafor topa hareketleniyor ama o topa Büyük kaptan koşuyor, hiç uğraşmıyor bile o topu almaya. Biliyor bir dolu dayak yiyceğini büyük kaptandan.

Şimdi bi bakıyor santraforlar bizim semih!! Ulan ne şeker çocuk gideyim de iki makas alayım yanağından diyor!!

Böyle stoper olur mu ya ?? olmuyo da nitekim!!
Son örnek leicesterı şampiyon yapan reis
WES MORGAN..

Ben leivadansa dzemaili oynasın derim pek farkları yok bana göre

Lucas takima sertlik ve mucadele kazandirir. Takimin pas yuzdesi daha fazla olur, defansif olarak selcuk'un yukunu azaltir ve selcuk ileriye daha fazla cikar.

Dezavantaji uzun boylu olmamasi, kornerlerde ve duran toplarda iyi olmadigimiza gore uzun boylu önlibero lazimdi aslinda ayni obi mikel gibi. Zaten stoperlerimiz de uzun boylu degil... ama yinede lucas'in gelmesine kimse hayir demez, lucas orta sahamizi ust seviye'ye tasir.
Stoperler uzun değil ama gerçekten iyi kafa vuruyorlar bence golcüyü uzun almalıyız yedeğine de niasse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt