Kerim Şahin
Kırmızı Üye
- 26 Mayıs 2015
- 2.031
- 252
- 543
Bence meloyu geri alalım
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Perisic efsane tecavüz etmişti hırvatlar zaten maden buldular attılar perisice o da sağolsun mahvetti biziAdriano'nun içinden Burhan Eşer bile geçer. CL'de GG ve Adriano kevgire dönecek.
Misal tellesAnlamadığım şeylerden birisi:
19 yaşındaki Brumaya 12 milyon euro bonservis verdik herkes diyo ki öyle fazla böyle çok para falan abi Brumanın maaşı 1 milyon euro bi sene maaş aldı bizden etti 13 bi sene de kiralık gitti 1 milyon kiralama bedeli verdiler diyelim 12 milyon euro adamın maaliyeti ve bu sene de oynasın seneye eminim 7-8 e havada kaparlar hadi diyelim ki Dursun beceriksizi bu adamı seneye 6 milyon euroya sattı 12 bonservis 2 maaş - 1 kiralama bedeli - 6 bonservis
Sonuç olarak 7 milyon euro zarar edip iki sezon maaşı dahil oynatmış oluyoruz adamı yani burdan varmak istediğim sonuç şu fener skreti 6 ya aldı sezon başı 3.5 vercek diyelim üç senede 16.5milyon euro vercekler herif gelcek 35 yaşına üç sene oynayıp 16.5 milyon euro zarara sokcak feneri Brumanın kat ve kat daha fazla maliyetli nitekim diegoda da öyle oldu
Önemli olan çok bonservis falan değil abi aldığın oyuncunun son klübü olmayacaksın ve oyuncunun pazarı olacak şimdi Sportingden aldığın 21 yaşındaki kumaşı belli Portekiz Türkiye ve Ispanya tecrübesi olan Brumanın Donk gibi Tarık gibi elinde kalma ihtimali var mı??
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
telles 1.5
furkan 0.75
bilal 0.8
sercan 0.7
jose 0.8
tarık 1.3
umut 1.85
olcan 1.7
dzemaili 2.1
endoğan 0.25
denayer 0.75
emre çolak 0.5
hamit 2.75
geçen sene bizde olup yönetimin gönderdiği veya göndermeyi düşündüğü ve büyük ihtimal gidecekler (hamit kaldı) maaş toplamı net 15 milyon euro ,kap tan maaşlarına bakılıp yazıldı.maç başılar hariç bu rakamlar.
gelenler
serdar 2
emrah 0.4
hamit0.25
toplam 2.65 şu ana kadarki fark eğer kadro dışı bırakılanlar da giderse 12.35
bonservis telles 6.5+jose 1.5 =8.00
serdar 4.5
fark 3.5
12.35+3.5=15.85 gibi bir mali değer yaratılmış durumda totalde.ki o kadro dışı bırakılanların gitseler bile maaşlarının birazını bizim ödeyeceğimizi düşünüyorum şahsen onuda karşılasak 14 gibi bir rakam kalacak ki ben hala donk un da gideceğini düşünüyorum.
velev ki bonservisleri hesaba katmadan bile 12.35 lik maaş azaltımından yeni gelecek oyuncuların toplam maaşının en fazla şu anda 10 falan olacağını düşünüyorum.aslında yönetim doğru yolda ama biraz ağır işliyor sanırım kolay değil tabii o kadar adamı yollayıp istenen oyuncuları alabilme.bir daha bu kadar adamı göndermek için uğraşmamak için bence isteyene istediği kadar vermemek adına direniyorlar zira çok istenen adamın bile ne vereceği bilinmez.donk u o kadar ısrarla istediler sonuç ortada onunda maaşı 1.5 olmasa gene pazarlanabilirdi ama o maaşla kimse yanaşmıyor haliyle.neredeyse hiç oynamamış jose bile maaşı 0.8 olduğu için bonservisyle satabildik sonuçta.şahsen maaşları cidden abartı olmayacaksa delaney johansen in alınmasını isterim egerki 1.2 nin altında olacaksa maaşları.sonra tutmazsa la nedecez bunları demeyebiliriz en azından.ama kral bi forvet şart oğlu şart bu takıma orda paraya kıyacaklarını düşünüyorum şahsen.
Ortasahaya 2 yabancı transfer yapıp selçuğuda pasifize etmesi lazım. Yoksa selçuğa bel bağlarsa rieckering 5.haftayı zor görürMillet nerdeyse transferi kapatacak daha biz basliyacagiz
Umut Olcan Tarik kadro disi kalirsa Selcuk ve ekibi Riekerinke bas kaldiracak anlamina gelir bakalim kim kazanacak bu sinir harbini
Millet nerdeyse transferi kapatacak daha biz basliyacagiz
Umut Olcan Tarik kadro disi kalirsa Selcuk ve ekibi Riekerinke bas kaldiracak anlamina gelir bakalim kim kazanacak bu sinir harbini
Son örnek leicesterı şampiyon yapan reis
WES MORGAN..
Kulübümüz, Donk ve Tarık karşılığında Rodallega'yı renklerine bağlamak istiyor. (GoalTürkiye)
Valla iyi olur bide üstüne yıldız forvet aldık mı tamamdir ama benim bu yönetime zerre itimadım kalmadı.
Para olayi hikaye komisyon şahaneAdamlar 850 bin euroya Barcelona'nın sol bekini alıyor Dursun da para yok diyor , artık kesinlikle ve kesinlikle inandm Adnan Polat denen rezil başkandan bile daha rezil bi başkan bu adam.
Bizim godamanlar Adnan gibi bunu da indirse ne süper olur
Adamlar 850 bin euroya Barcelona'nın sol bekini alıyor Dursun da para yok diyor , artık kesinlikle ve kesinlikle inandm Adnan Polat denen rezil başkandan bile daha rezil bi başkan bu adam.
Bizim godamanlar Adnan gibi bunu da indirse ne süper olur
Acil 2 forvet 1 orta saha 1 sol bek
Sent from my iPhone using Tapatalk
1.adnan polat asla rezil degildi!
yanindakiler rezildi helvaci sezgin herneyse
2.inanilmaz vizyonluydu
3.verilen maaslarin hicbiri 2.5i gecmiyordu
4.kewell, keita, elano, baros, lincoln, nell, g.d santos, joe
getir bakalim!