Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
telles 1.5
furkan 0.75
bilal 0.8
sercan 0.7
jose 0.8
tarık 1.3
umut 1.85
olcan 1.7
dzemaili 2.1
endoğan 0.25
denayer 0.75
emre çolak 0.5
hamit 2.75

geçen sene bizde olup yönetimin gönderdiği veya göndermeyi düşündüğü ve büyük ihtimal gidecekler (hamit kaldı) maaş toplamı net 15 milyon euro ,kap tan maaşlarına bakılıp yazıldı.maç başılar hariç bu rakamlar.

gelenler

serdar 2
emrah 0.4
hamit0.25

toplam 2.65 şu ana kadarki fark eğer kadro dışı bırakılanlar da giderse 12.35

bonservis telles 6.5+jose 1.5 =8.00

serdar 4.5

fark 3.5

12.35+3.5=15.85 gibi bir mali değer yaratılmış durumda totalde.ki o kadro dışı bırakılanların gitseler bile maaşlarının birazını bizim ödeyeceğimizi düşünüyorum şahsen onuda karşılasak 14 gibi bir rakam kalacak ki ben hala donk un da gideceğini düşünüyorum.

velev ki bonservisleri hesaba katmadan bile 12.35 lik maaş azaltımından yeni gelecek oyuncuların toplam maaşının en fazla şu anda 10 falan olacağını düşünüyorum.aslında yönetim doğru yolda ama biraz ağır işliyor sanırım kolay değil tabii o kadar adamı yollayıp istenen oyuncuları alabilme.bir daha bu kadar adamı göndermek için uğraşmamak için bence isteyene istediği kadar vermemek adına direniyorlar zira çok istenen adamın bile ne vereceği bilinmez.donk u o kadar ısrarla istediler sonuç ortada onunda maaşı 1.5 olmasa gene pazarlanabilirdi ama o maaşla kimse yanaşmıyor haliyle.neredeyse hiç oynamamış jose bile maaşı 0.8 olduğu için bonservisyle satabildik sonuçta.şahsen maaşları cidden abartı olmayacaksa delaney johansen in alınmasını isterim egerki 1.2 nin altında olacaksa maaşları.sonra tutmazsa la nedecez bunları demeyebiliriz en azından.ama kral bi forvet şart oğlu şart bu takıma orda paraya kıyacaklarını düşünüyorum şahsen.

Tamamen katılıyorum sana çok zor bir durumda yönetim şu durumda riekerink istemese bile takımda mesela tarik donk olcan endoğan'ı teklif yapan takımlar bize daha kiralama teklifi yapacağına adamlar maaşının yarısını anca teklif ediyorlar buda bizim maaşlar konusunda ne kadar hatalı olduğumuzu gösteriyor ve bunu herkes de biliyor eee oyuncular da iyi para kazanınca gitmek de istemiyor yönetimde zaten beceriksiz adam gibi transfer işlerini yöneten bir yöneticimiz de yok ki bi Haldun Ustunel abimiz gibi adı şuan aklıma gelmiyor ama Ts'de Sportif Direktör vardı takımdaki çöplerin hepsini iyi fiyatlara hep satmıştı bize de öyle biri lazım şuan bütün hepsini yollayabilecek biri.

Ve işin diğer kısmı bundan sonra Linnes-Carole gibi oyuncular bulmamız lazım örneğin Johansen-Delaney-Akpo gibi genç dinamik ve takıma iyi katkı verecek ve daha sonra satıp para kazanabileceğimiz oyuncularla ilgilenip yapmalıyız transferlerimizi. Max maaşlarında 1.2-1.3milyonu geçmeden takımın maaş yükünü de düşürüp geleceğe yönelik uzun süreli hamleler yapmamiz lazim.
Ki Riekerink hocanın en iyi yaptığı şey gençleri eğitmek ve geliştirmek kesinlikle genç ve geleceğe yönelik hamleler yapmamız lazim.

serdarın transfer sebebi gayet basitti o transferde en az 3-5 kişi saglam şekilde para götürdü

ama yabancı transferlerde bu para çalma olayını yapamıyorlar o yüzden gecikiyor yada yapmıyorlar

6 ayda teknik direktör bulamayıp mecburen Riekerink ile anlaşan yönetimden 3 ayda 6-7 tane transfer yapmasını bekliyoruz.

Serdar Aziz ve Emrah ile transferi kapattık ZINK diye durdurduk derler yakında.

Forvet yok, önlibero yok, formalar satisa cikmadi, sponsor yok, kombineler az satildi

Bu baskan gitmedigi surece her yil aynisini yasayacagiz

Formalar 10. agustos cikacakmis :asd: Gecen gun GSSTORE'daki herif Dursuna sövüp duruyordu. Lan Almancilar gitmeden önce satilir benim bildigim forma, ama bu adam lansmani gelecek ay yapacak :ads:

6 ayda teknik direktör bulamayıp mecburen Riekerink ile anlaşan yönetimden 3 ayda 6-7 tane transfer yapmasını bekliyoruz.

Serdar Aziz ve Emrah ile transferi kapattık ZINK diye durdurduk derler yakında.
Ayrıca bulsalardı bile Riekerink 'den iyi olacağınıda sanmıyordum ben :D

Ayrıca bulsalardı bile Riekerink 'den iyi olacağınıda sanmıyordum ben :D

Orası ayrı bir muamma konusu. Dursun Özbek'in herhangi bir isim ile anlaşma ihtimali bile yok Serdar ve JOR ile nasıl anlaştık ona şaşırıyorum zaten.

Ancak gider Bodrum sahilinden Denizli'yi getiririrdi işte.

Serdar 4.5 milyon bonservis 2 milyon maaş
Johansen 2 milyon bonservis 1.2 maaş
Akpo 2 milyon bonservis 1 milyon maaş
Delaney 2.5 milyon bonservis 1.3 milyon maaş
Bas Dost 3 milyon bonservis 1.8 milyon maaş
Kruse 0.5 milyon kira 1.7 milyon maaş
Denayer 0.5 milyon kira 1 milyon maaş

Toplamda 15 milyon bonservis 10 milyon da maaş vererek net bu senenin şampiyonuyuz.

Telles 6.5
Jose 1.5 zaten 8 milyon bonservis kazandık

Dzemaili 2 milyon
Tarik+Donk+Umut+Olcan+kiraliklardan da 5 milyon gelse bonservisde artı eksi kalmıyor.

Kurtuldugumuz maaşlara gelirsek
Hamit 2.75
Emre çolak 0.5
Denayer 0.75
Telles 1.5
Jose+Furkan+Bilal+Sercan 3 milyon

Şimdiden 8.5 milyon maaştan kurtulmuşuz zaten

Donk 1.5
Olcan 1.7
Umut 1.8
Tarik 1.4
Endogan 0.3
Dzemaili 2.3

9 milyon dan da kurtulup toplamda 17.5 milyon maaştan kurtulmuş oluruz 10 yeni gelenlere vermiştik bonservisde ise kafa kafayaydı.
Toplamda 7.5 milyon maaştan yaklaşık 25 milyon lira maaştan kurtulmuş oluruz.

Kadroya gelirsek 4-3-3 e göre

----------------------Muslera------------------------
Linnes----Chedjou------Serdar-----Carole
------Johansen---Delaney---Sneijder------
Podolski-------------Dost---------------Bruma

Yedekler:Kruse-Sinan-Akpo-Selcuk-Hakan-Denayer-Cenk

+18 Yasin-Koray-Sabri-Semih-Eray

Net şampiyon olur bu kadro uçar hemde.

Bu takım yaşlı ve boy ortalaması çok düşük. Takımda 190 ustu adam yok. Mali sıkıntıları ve bu sene Avrupada da olmayacagımızı dusunerek henuz isim yapmamış, ucuz , genç, fizikli, uzun boylu oyuncuları transfer etmeliyiz.

Ve ucret politikası sil bastan değişmeli. Basarıya dayalı bir sistem gelmeli. Yense de, yenilse de alınan mac başı ucret sistemi + yıllık garanti sabit ücretlerle bu takım batar ve battı zaten.. Olcan, Sabri gibiler gobek buyutur, Tarık gibiler yan gelir yatar, Umut gibi yetenek fukarası adamlar milyon euroların keyfini çıkarır..

Lucas Leiva: Has made more tackles (465) than any other player in the last 5 PL seasons

h.o

Leiva ya mesafeliyim biraz

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donk tan iyidir ya hiç olmazsa orta sahamızda adam kovalayan koşan bir adamımız olur hem pl den gelen adam kötü çıkmaz iyi transfer bizim için
donktan iyidir diye bi adama 4.5 bonservis yıllıkta 3.5 vermek akıl karı mı sadece yan pas ve geri pas yapıcak bu adam top kesicek diye ödedigimiz paralara bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt