- 4 Ağustos 2009
- 92.736
- 74.833
- 5.358
Messi bunalimda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray’ın Danimarka ve İsveç kampında yer alacak oyuncuların listesi şu şekilde:
Fernando Muslera, Serdar Aziz, Hamit Altıntop, Ryan Donk, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Martin Linnes, Blerim Dzemaili, Emrah Başsan, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Bruma, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Salih Dursun, Berk İsmail Ünsal, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Gökay Güney, Birhan Vatansever.
Yapılan temizlik harekatı umut veriyor ama yeterli değil. Danimarka ve Isveç kampı sonrasında Donk, Dzemaili, Salih Dursun, Berk Ismail, Eray İşcan ile yollar ayrılır ve 4 kişi (2 orta saha+2 forvet) alınırsa iyi bir kadro yapılanması olmuş olur diye dusunuyorum.

Millet Podolski diye bir adam vardı , nerede olduğunu bilen var mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
hiç görmüyorum umudu kestim![]()

Podolski ayriliyormus.
Dönmedigine göre yorumlar bu yönde. Simdiye kadar takima katilmaliydi deniliyor.Nerede yazıyor ?
Dönmedigine göre yorumlar bu yönde. Simdiye kadar takima katilmaliydi deniliyor.
Dzemali ne etti sana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dönmedigine göre yorumlar bu yönde. Simdiye kadar takima katilmaliydi deniliyor.
Ne biçim laf bu yahu..Normalde boyle lafa cevap bile vermem ama yazayım.. Selçuk, Hamit, Sneijder varken Dzemaili bize gereksiz ve lux. Ihtiyac duyduğumuz adam Dzemaili degil. Zaten kendisi de gitmek istiyor. Piyasası varken 2-3 m€ ya satmak ve yerine genç, çok koşan bir adam mesela Akpa Akpro yu almak lazım..