Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kamp kadrosundan sonra bir şey kesinleşti. Eğer bruma'yı tutabilirsek poldi forvete kayacak ve 1 forvet alacağız , eğer bruma giderse poldi kanata geçecek ve 2 forvet alacağız .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaray’ın Danimarka ve İsveç kampında yer alacak oyuncuların listesi şu şekilde:
Fernando Muslera, Serdar Aziz, Hamit Altıntop, Ryan Donk, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Martin Linnes, Blerim Dzemaili, Emrah Başsan, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Bruma, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Salih Dursun, Berk İsmail Ünsal, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Gökay Güney, Birhan Vatansever.

Yapılan temizlik harekatı umut veriyor ama yeterli değil. Danimarka ve Isveç kampı sonrasında Donk, Dzemaili, Salih Dursun, Berk Ismail, Eray İşcan ile yollar ayrılır ve 4 kişi (2 orta saha+2 forvet) alınırsa iyi bir kadro yapılanması olmuş olur diye dusunuyorum.

Hiç kusura bakmayın renktaşlar bu kulubü mali olarak düzeltmek istiyorsak hazır satabilecekken sneijder selçuk podolski gibi adamları satmamız lazım sneijder seneye 33 selçuk 32 podolski 32 yaşında olacak haydi şampiyonlar ligine gittik şu adamların 11 de olduğunu düşün seneye

Hiç kimse de almaz o yaşdan sonra sneijder'i selçuk podolski'yi

Hazır satabilecekken satalım genç dinamik adamlar alalım yerine hakim ziyech 7.5 istemişlerdi fenerden 7 ye bağlanır sneijder parasına ee selçuk + dzemaili'yi sat joseden gelen 2.1 milyonda var selçuk+dzemaili 6 milyon etse 8 milyon eder üste 2 milyon koy al kevin kampl'ı podolski'yi torontoya gönder 10 milyon a Bas Dost'u al 4 milyon a 3 milyon a Obi mikel'i al bu dört oyuncuyu satıpda bir santrafor bir 10 numara bir göbek oyuncusu birde önlibero aldık ki gerçekten uzun yıllar takımı taşıyabilecek bir omurga olur bu chedjou'yu da satıp yerine Fazıo'yu alırsak defansif sıkıntılarımızda bitmiş olur üstüne 1.5 milyon para kaldı oda Cornelius'u alırız yedeğe

Yapılan temizlik harekatı umut veriyor ama yeterli değil. Danimarka ve Isveç kampı sonrasında Donk, Dzemaili, Salih Dursun, Berk Ismail, Eray İşcan ile yollar ayrılır ve 4 kişi (2 orta saha+2 forvet) alınırsa iyi bir kadro yapılanması olmuş olur diye dusunuyorum.

Dzemali ne etti sana

güncel ihtiyaçlar ACİL!
o kadar ki stoper için denayer'i yazmadım:red: Ali Yılmaz sağolsun podo'yu hatırlattı yoksa yaşıyor mu:38573:

Son düzenleme:
Dzemali ne etti sana

Ne biçim laf bu yahu..Normalde boyle lafa cevap bile vermem ama yazayım.. Selçuk, Hamit, Sneijder varken Dzemaili bize gereksiz ve lux. Ihtiyac duyduğumuz adam Dzemaili degil. Zaten kendisi de gitmek istiyor. Piyasası varken 2-3 m€ ya satmak ve yerine genç, çok koşan bir adam mesela Akpa Akpro yu almak lazım..

Ne biçim laf bu yahu..Normalde boyle lafa cevap bile vermem ama yazayım.. Selçuk, Hamit, Sneijder varken Dzemaili bize gereksiz ve lux. Ihtiyac duyduğumuz adam Dzemaili degil. Zaten kendisi de gitmek istiyor. Piyasası varken 2-3 m€ ya satmak ve yerine genç, çok koşan bir adam mesela Akpa Akpro yu almak lazım..

Yanlış anladın kardeşim , ben kimseyi kırmadım bu zamana kadar burada ; kırmam da. Hakaret gibi algıladıysan kusura bakma ama bence öyle yanlış anlaşılacak bir ifade de değil. Dzemaili ofansif bir güç olarak gayet iyi , kalmalı diye düşünüyorum ama senşn fikrine de saygılıyım . O yazıyı yazmamın nedeni Adamı çöplerin içinde yazmandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt