Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Imparator riekerink gerekeni yapmis

Yillardir aradigimiz hocayi sonunda bulduk,umarim baskani da buluruz

Cirkin falan diyorlardi acaba onun kompleksine mi girdi ne oldu. Tarz yaratma cabalari falan.

Vergi kacirmalar vs adam iyice bozdu la. Ronaldo'nun etkisi büyük bu degisimde bence :D

Dövme, sakal falan neyse hadi. Ama saç hiç olmamış. Ronaldo ergenlik zamanlarında yapıyordu böyle şeyleri :)

ligtv kolarov haberi yapmış, sadece güldüm.
takımda defansif ön libero,forvet yok(gençleri saymıyorum) tutmuş kolarovu alacak diyor
ekmeği yok yemeğe atla gider......

Nolmus lan buna böyle :asd:

CoIH5qOWgAApZY-.jpg

images

Dövme, sakal falan neyse hadi. Ama saç hiç olmamış. Ronaldo ergenlik zamanlarında yapıyordu böyle şeyleri :)

Yine bir yeni moda dalgasi. Koyu sacli insanlar saclarini sariya boyatiyor son dönemlerde.

Benim arkadas cevremde de var bir tane. Bazilarina gercekten yakisiyor yalan yok ama cok degisik ve göze batan birsey :D

Ronaldo, messiyi depresyona sokmus belli ki.

Messi'nin avrupa şampiyonluğu yok o yüzden Ronaldo'yla arasındaki bu farkı dikkat çekerek kapamaya çalışıyor.

Hocam pası yönetime bırakmış artık,forvet ve dos kesin alınacaktır diye düşünüyorum.Leiva sakatlanmış tam dursunun sevdiği adam alır gelir şimdi :( keşke akpa akpro yada o yaşlarda birini alabilseydik delaney de olabilirdi.

Yine bir yeni moda dalgasi. Koyu sacli insanlar saclarini sariya boyatiyor son dönemlerde.

Benim arkadas cevremde de var bir tane. Bazilarina gercekten yakisiyor yalan yok ama cok degisik ve göze batan birsey :D

İlk Ramsey yapmıştı galiba. Kahrolası cünup adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt