Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben dost gibi sağlam forvet genç ve dinamo bir ön libero gelirse diye düşündüm bu ikisi gelirse bence şampiyonuz hocam.

Dost'dan daha iyisini bulmak zorundayız. Ben pek beğenmiyorum açıkçası kariyerinde 2 sezon hariç 10 gol barajını geçememiş bir isim.

Oyun içinde çok aktif de değil Elmander gibi.

Dost'dan daha iyisini bulmak zorundayız. Ben pek beğenmiyorum açıkçası kariyerinde 2 sezon hariç 10 gol barajını geçememiş bir isim.

Oyun içinde çok aktif de değil Elmander gibi.

Elmander gibi birisini bulursak çok iyi olurdu.Kurse mesela elmander gibi olmasada onun gibi katkı verebilecek bir isim,ama yönetimin gidip rodelagayı alacağını biliyoruz.

Bu arada olcan'da gittigine göre Nazifoglu'nun bahsettigi 2-3 transfer sol bek,ön libero ve forvet

Transfer,podolski ve berk forvet rotasyonumuz olacak gibi

Sarı saçta kalitenin adresi eski futbolcumuz Xavier'dir.

Taklitlerden sakınınız.

Dost'un neyini begenmiyor sunuz yahu? Dzeko, Dost, Gomez gibia damlar bizim ligde gol krali olur her türlü bunlari besleyecek oyuncularin oldu mu.

Bizde asist yapacak /orta acacak adam genel anlamda yeterince mevcut su an. Bruma, Sinan, Sneijder, Selcuk, Carole, beyinsiz olsa da Yasin ve begenmesem de Sabri denen gereksiz asist yapma/orta acma meziyeti olan futbolcularimiz.

Gecen sezon net bir forvetimiz olmamasina ragmen bayagi fazla gol attik, takimin savunma anlayisi ve orta saha eksikligi olmasaydi rahat sampiyonluga oynardik adam akilli bir forvetle. Sirf Carole'un kac tane asisti güme gitti.

Giroud gibi bir forvet şart takıma. Nerden baksan 12-13 Mmilyon Euro'luk bir santrafor almamız lazım.

Kruse özel hayatı ile 3 aya kaçar ya da kadro dışı kalır.

Onu bilmemde oyun tarzi bize en uygun oyuncu. Diğerlerine baya gol attirir. Hem yavaşta değil.

Onu bilmemde oyun tarzi bize en uygun oyuncu. Diğerlerine baya gol attirir. Hem yavaşta değil.

Orta sahaya Appiah, Lassana gibi birini bulamazsak bu takım tutmaz.

Forvete'de gol ve asist yapabilen biri olmalı.

12-14 gol 7-10 asist yapacak birini bulursak gol rekoru kırabiliriz Sneijder de biraz toparlanırsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt