Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmadığımı ifade etmek isterim.

BS05Ar1IAAASFF-.jpg

Ben de bu ifadene karşılık bu cevabı vermek isterim.

Xavier ile ilgili söyleyebileceğim tek şey Portekiz'i 2000'de finalden eden, bizim defansı bozan sarı saçlı biri olduğudur.

Orta sahaya Appiah, Lassana gibi birini bulamazsak bu takım tutmaz.

Forvete'de gol ve asist yapabilen biri olmalı.

12-14 gol 7-10 asist yapacak birini bulursak gol rekoru kırabiliriz Sneijder de biraz toparlanırsa.

Orta saha 1 de yetmez 2 tane olmali. Ben forvet için söylüyorum. Önde top tutabilen forvette lazim. kruse bence 12-14 gol atar o dediğin asist sayisinida yapar sapitmazsa tabi:D

Orta saha 1 de yetmez 2 tane olmali. Ben forvet için söylüyorum. Önde top tutabilen forvette lazim. kruse bence 12-14 gol atar o dediğin asist sayisinida yapar sapitmazsa tabi:D

Kruse forvet değil ''second striker'' Sneijder ile aynı mevkinin oyuncusu daha ziyade. 4-4-2 oynasak olur. Sneijder'in de MC oyunu yok ki oraya çekelim.

Kruse forvet değil ''second striker'' Sneijder ile aynı mevkinin oyuncusu daha ziyade. 4-4-2 oynasak olur. Sneijder'in de MC oyunu yok ki oraya çekelim.

Biliyorum ama bunlar doğru dürüst oyuncu bulamaz. Lig için yeterli bence. O Da 31 ci olmasa gelmeyi düşünmezdi bile:D

Bruma'dan dunku habere iliskin yeni bir yalanlama geldi mi gençler ,takip ettigim kadari ile goremedim eger dogru ise paramizi alalim tesekkur edelim degilse bir aciklama yapmalari gerekmiyor mu killanmaya basladim

Donk kazması kadro dışı bırakılmadığı müddetçe içim tam olarak rahat etmiyor. Şu kereste de bir an evvel def edilsin. Görmeye bile tahammül edemiyorum.

Balotelli+Muntari+Lucas ile 27.hafta şampiyonluk keyfini yaşayalım derim.

Lazio bununla ilgilendi ama anlasamadi.

West ham bu enner valencia'yi ve diafra sakho'yu elden cikartacakmis, keske ikisinden birini satin alma opsiyonuyla kiralasak.

Enner valencia kruse gibi stoperler arasında ezilir bize 1.85+ hakan şükür tarzı biri lazım diğerleri kurtarmaz ha rodegella + valencia yan yana oynarsa baya çatır çatır ligi deler geçeriz :oley:

Enner valencia kruse gibi stoperler arasında ezilir bize 1.85+ hakan şükür tarzı biri lazım diğerleri kurtarmaz ha rodegella + valencia yan yana oynarsa baya çatır çatır ligi deler geçeriz :oley:

Almanya'da ezilmeyen Kruse Türkiye'de mi ezilecek stoperler arasinda. Ilginc yani.

Ha aradigimiz futbolcu mu orasi tartisilir tabi ki.

Almanya'da ezilmeyen Kruse Türkiye'de mi ezilecek stoperler arasinda. Ilginc yani.

Ha aradigimiz futbolcu mu orasi tartisilir tabi ki.

Aslında dost - kruse ikilisini aynı anda alabilsek ligi dağıtırız gibi 1.96 dost stoperleri yerle bir eder kruse da boş alanları fena kullanır ama toplamda bi 10 civarını gözden çıkarmak lazım şu tellesi biraz daha iyi pazarlasaydık her şey çok daha farklı olurdu :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt