Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık transfer yaparsın dursun efendi transfer olmadıkça riekerink hocam birilerini daha kadro dışı bırakır sezona 11 tane adamla başlamak zorunda kalırız

Yav inşallah gelirde görürüz ne diyim.Gyan da muntaride gelsin.2 hafta sonra ilk taşı sen atıcaksın.O kadar eminim leş olduklarına

Ben o kadar günahsız değilim renktaş.

GS forması giyen futbolcularımıza son dakikaya kadar sahip çıkmak boynumuzun borcudur.

Yetersiz. 433 oynayacak takıma göre yetersiz

Sağ bek çok yeterli de sol bek arıyoruz.Carole gayet yeterli.Bizim parayı sol beke değil forvet ve orta sahaya harcamamız lazım.Chedjou da giderse Serdar-Semih mi çıkacağız maçlara.Şimdiden rakip rüzgarından yere düşen sarı kafalar görebiliyorum

Ben o kadar günahsız değilim renktaş.

GS forması giyen futbolcularımıza son dakikaya kadar sahip çıkmak boynumuzun borcudur.

Bunda ayıp bir şey yok.Öpücükle oynamıyorlar paraya oynuyolar.Bir futbolcu top oynamayıp benim klübümden para alıyorsa klübüme zarar veriyordur.Galatasaraya zarar verene de sahip çıkmayız

Pardon renktaş mesaja yönelik öyle yazma gereği hissettim.

Peki neden futbol?
Futbol bilgisi tartışmıyoruz burda ben fikrimi söyledim sen karşıt fikrini söyledin böyle bu tarz olaylara girme neden futbol vs..eleştiriye tahammüllü olmak gerekir ama " neden futbol" demek eleştiri değildir

Futbol bilgisi tartışmıyoruz burda ben fikrimi söyledim sen karşıt fikrini söyledin böyle bu tarz olaylara girme neden futbol vs..eleştiriye tahammüllü olmak gerekir ama " neden futbol" demek eleştiri değildir

O zaman şöyle düzelteyim tekrar.

Hangi açıdan yetersiz?

@sporx

7/24 CANLI || L'Equipe: "Fenerbahçe ve bir Türk takımı Diarra için kapışıyor"

Dursun diarra'yi alirsa buyuk is yapmis olur :D

O zaman şöyle düzelteyim tekrar.

Hangi açıdan yetersiz?
433 bekleri benim için ofansif beklerdir..orta sahadaki 3lü den biri defansın içine girer savunmayı üçler gerektiğinde ve de bu beklerin hücum gücünü artırır..ancak carole benim fikrime göre hücuma çıkıp 0 a inip asist yapacak özelliğe sahip değil

Carole yetersiz mi? "Donk Melo'dan daha iyi" diyenlerden sonra gördügüm en komik cümle bu.

Bruma gittiğine göre bir tane de kanat gelir

Acaba hangi ismin peşindeyiz

433 bekleri benim için ofansif beklerdir..orta sahadaki 3lü den biri defansın içine girer savunmayı üçler gerektiğinde ve de bu beklerin hücum gücünü artırır..ancak carole benim fikrime göre hücuma çıkıp 0 a inip asist yapacak özelliğe sahip değil

Peki forvetsizlikten neredeyse her maç 2-3 gollük ortasının boşa gittiğini göz önünde bulundurdun mu?

Yani istatistik kasamamasının sebebi Carole değil de başka bir şey olmasın?

Carole sol bekte cok iyi onu aratmayacak bi sol bek buluruz bi sekilde,Kolarov falan bos yere zaman kaybi o adam gelmez turkiye ligine

Peki forvetsizlikten neredeyse her maç 2-3 gollük ortasının boşa gittiğini göz önünde bulundurdun mu?

Yani istatistik kasamamasının sebebi Carole değil de başka bir şey olmasın?
Ben öyle bir girişim görmedim..carole kötü bir futbolcu demiyorum mesela 442 için iyi bir bek ama 443 oynayacak bir takım için ki bu takım büyük takımsa bir kaç beden küçük kalır diyorum..bu carole nin kötü futbolcu olduğunu göstermez..elimizdekilere göre en iyisi ancak daha iyisi olabilir..riera bile bazı duruş yanlışları olmasına rağmen ileriye çıkışları adam eksiltmesiyle daha sevdiğim tarz bir bek olmuştu

Ben öyle bir girişim görmedim..carole kötü bir futbolcu demiyorum mesela 442 için iyi bir bek ama 443 oynayacak bir takım için ki bu takım büyük takımsa bir kaç beden küçük kalır diyorum..bu carole nin kötü futbolcu olduğunu göstermez..elimizdekilere göre en iyisi ancak daha iyisi olabilir..riera bile bazı duruş yanlışları olmasına rağmen ileriye çıkışları adam eksiltmesiyle daha sevdiğim tarz bir bek olmuştu

Nasıl görmedin renktaş yav? :)

Adam kaç maçta tek başına kullandı sol tarafı, hele ligin son bölümünde...

Gomez tarzında bir santrforumuz olsa ligi 8-10 asistle falan tamamlamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt