Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet orta saha alamıyoruz ama kolorov peşindeyiz sözde, ya buna çocuklar Güler. Hocamız isteyebilir ama dursun tamam bakarız der almaz rahat olun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nasıl görmedin renktaş yav? :)

Adam kaç maçta tek başına kullandı sol tarafı, hele ligin son bölümünde...

Gomez tarzında bir santrforumuz olsa ligi 8-10 asistle falan tamamlamıştı.
Belki de gösterişsiz oynaması yüzünden böyle diyorum ama bir kere fbde canerin yaptığı gibi 11/12 de eboue nin yaptığı gibi bir kaç adamı arkasına takıp kaleye kadar indiğini görmedim..sağ bekte aynı şekilde bu arada..carole ligde bir şekilde bizi götürür ama ben sol bekte bir hakan ünsal gördüm sağ bekte eboue performansı gördüm beni kesmiyor.

Belki de gösterişsiz oynaması yüzünden böyle diyorum ama bir kere fbde canerin yaptığı gibi 11/12 de eboue nin yaptığı gibi bir kaç adamı arkasına takıp kaleye kadar indiğini görmedim..sağ bekte aynı şekilde bu arada..carole ligde bir şekilde bizi götürür ama ben sol bekte bir hakan ünsal gördüm sağ bekte eboue performansı gördüm beni kesmiyor.

Nasil görmedin yahu. Yukarida attigim video'ya bir göz at istersen. Beline adami alip topu sürdü kac defa bu sezon adam boga gibi güclü.

Ayrica bu adam 1,5 Milyon gibi komik bir rakama geldi. Bu paraya böyle bir adam buldugumuz icin sevinmeliyiz. Gayet iyi bir bek Carole.

Nasil görmedin yahu. Yukarida attigim video'ya bir göz at istersen. Beline adami alip topu sürdü kac defa bu sezon adam boga gibi güclü.
Geçmiş mesajlarda carole iyi bir transfer gelişebilir hatta ön libero için de fransa 2 den bakabiliriz demiştim carole gibi ama benim beklentim üst seviye..belki cidden yeterlidir ama ben çok iyi bir takım görmek istiyorum..o yüzden yetersiz geliyor bana..öncesinde izlediğim bek performanslarıyla karşılaştırdım..ben hakan ünsal,ergün izleyerek büyüdüm..

Caner, Eboue hangi sistemde kimlerle oynamış ona bakmak lazım.

Caner mesela altın çağını Ersun hoca döneminde yaşadı. Orada Topal gibi bir ön libero olduğu için sistem gereği bekler rahat rahat ileri çıkabiliyordu, bizde ön liberoyu bırakalım stoper rotasyonumuz bile istikrarsız durumda Carole'ün buna rağmen 8-10 asist yakalayabilecek potansiyelde bindirmeler yapması çok önemli.

Eboue'nin oynadığı takımda da Elmander vardı, orta saha kurgusu muazzamdı. Keza defans da.

Şu an Carole'ün bireysel performansı onlardan aşağı kalır noktada değil, istatistiğe yansıması için takımın da derli toplu olması lazım.

Doğru bir takım düzeniyle onların performansını da geçebilecek bir bek.

Son düzenleme:
brumanın menajeri otospu karı gibi konuşuyor

Caner, Eboue hangi sistemde kimlerle oynamış ona bakmak lazım.

Caner mesela altın çağını Ersun hoca döneminde yaşadı. Orada Topal gibi bir ön libero olduğu için sistem gereği bekler rahat rahat ileri çıkabiliyordu, bizde ön liberoyu bırakalım stoper rotasyonumuz bile istikrarsız durumda Carole'ün buna rağmen 8-10 asist yakalayabilecek potansiyelde bindirmeler yapması çok önemli.

Eboue'nin oynadığı takımda da Elmander vardı, orta saha kurgusu muazzamdı. Keza defans da.

Şu Carole'ün bireysel performansı onlardan aşağı kalır noktada değil, doğru bir takım düzeniyle onların performansını da geçebilecek bir bek.
Ben zaten burda kötülemek için kötülemiyorum..inş ben yanılırım iyi bir forvet ve ön libero alınır da carole yeteneklerini gösterebileceği ortam bulup çok katkı sağlar bunu çok isterim..belki de etrafına,oynadığı adamlara bağlıdır performansı dediğin gibi..önümüzdeki sene gösterecek herşeyi carole iyi olur diyelim

Bruma'nın ağzı ishal olmuş, menajeri ile Beraber susmuyorlar . Bu ergen isterse 100 gol asist yapsın , çıksın gitsin. Devler Liginde oynamak istiyormuş , adam oldu da bizi beğenmiyor . Bu konuda yönetime hiç
Kızamam, karı kılıklı çıktı bu bruma . Dzemali bile sustu , gelip kampta sessiz çalışıyor . Şimdi yine yok yalan diyenler gelir , 100 tane haber çıktı hala yalan diyoruz .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geçmiş mesajlarda carole iyi bir transfer gelişebilir hatta ön libero için de fransa 2 den bakabiliriz demiştim carole gibi ama benim beklentim üst seviye..belki cidden yeterlidir ama ben çok iyi bir takım görmek istiyorum..o yüzden yetersiz geliyor bana..öncesinde izlediğim bek performanslarıyla karşılaştırdım..ben hakan ünsal,ergün izleyerek büyüdüm..

Biz de onlari izleyerek büyüdük yani bunun bu konuyla pek alakasi yok bence. Yillardir sol bek yoklugu yasayan bir kulüptük, bence Telles ve Carole bizi kafadan 6-7 sene götürürdü, Telles'i para ediyor diye sattilar ama Carole berbat ötesi bir sezon gecirmemize ragmen takim kurgusu ve savunma anlayisi olmayan bir takimda gayet iyi bir performans gösterdi.

Hatta sakatlanmasaydi daha da iyi bir performans gösterirdi eminim ki. Demek istedigim su Can adasim da yazmis yukarida, o takimda pozitif anlamda öne cikan adam daha düzgün daha derli toplu bir takimda performansini arttirir her türlü.

CoI8oIoXgAEKzbP.jpg

we αre тнe вeѕт ‏@wesleyavda 24 dk.24 dakika önce
ÖZEL | Galatasaray Manchester United Hazırlık Maçına "Yeni Forveti" İle Çıkacak.

:D bu adamı tanımam da haberide bir yerinden uydurmuş gibi ama forum çöl gibi sessiz olmuş.

CoI8ozjWAAAfGcy.jpg

CoI8o2SWEAAf-ku.jpg

CoI8o5oWIAA2Twv.jpg

oh be sonunda Bruma yi da gördük antrenmanlarda

Biz de onlari izleyerek büyüdük yani bunun bu konuyla pek alakasi yok bence. Yillardir sol bek yoklugu yasayan bir kulüptük, bence Telles ve Carole bizi kafadan 6-7 sene götürürdü, Telles'i para ediyor diye sattilar ama Carole berbat ötesi bir sezon gecirmemize ragmen takim kurgusu ve savunma anlayisi olmayan bir takimda gayet iyi bir performans gösterdi.

Hatta sakatlanmasaydi daha da iyi bir performans gösterirdi eminim ki. Demek istedigim su Can adasim da yazmis yukarida, o takimda pozitif anlamda öne cikan adam daha düzgün daha derli toplu bir takimda performansini arttirir her türlü.
Ben de yukarıda yazdım seneye hep birlikte göreceğiz..carole beklentinin üstüne çıkarsa hepimiz kazanırız..burada takım nasıl daha iyi olur onu konuşuyoruz sonuçta..inş çok katkı sağlar..asistini yapar savunmada sağlam durur da biz de alkışlarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt