Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
psv istediğimiz rakamı veremiyomuş falan filan,bruma şampiyonlar liginde oynamak istiyomuş(buna çok güldüm)

Para yemek istiyorum yeni sözleşme önerin ya da satın çocuğu komisyonunu yiyeyim demiş yani.

Klübün böyle durumlarda billurlarını göstermesi lazım kolay değil öyle ben gitmek istiyorum diyip gitmek

Bence hoca sağ bek istedi Dursun yanlış anlayıp sol bek arayışına çıktı.

şu sporxi twitterdan engelleyesim geliyo ama son dk haberlerini veriyo,iyi oluyo:D

Manu macina buyuk ihtimal forvette berk ile cikacagiz :D

Super kupa macina kadar forvet ve önlibero alinmassa hic transfer yapmasinlar daha iyi. Cumle alem transfer yapiyor, bizimkiler bi serdari bide bonservissiz emrahi aldilar... sen buraki 8m sattin, tellesi 6.5m, rodriguez 2m... para yok demesinler.

Alin iste ust duzey önlibero ve forvet, kombineler daha fazla satilsin, taraftar mac gunlerinde stad'a kossun...

Poliyi geçenlerde analiziyle yazmıştım 3e 4e biter ve selçuktan sonra tam manasıyla bir 8 numara izleriz gözüm7z doyar ön liberoya da Lass Diarra forvete Dost ve genç hızlı araya kaçan maliyetsiz bi forvet bi de sol bek oynayan ucuz biri bulup transferi kapatalım diyebilirdik başkan dursun özbek olmasaydı :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma'nın menajeri Balde: "PSV 7,5 milyon euro önerdi, ki Galatasaray da bu rakamı istiyordu. Sonra 10 milyon euroya çıktılar"
Balde: " Oyuncu şu anda ülkedeki politik durumdan rahatsız ve ayrılmak istiyor. Türkiye'de tek başına yaşıyor ve 21 yaşında. Ayrılmak istemesinin bir diğer nedeni ise Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor ve bunu Avrupa'da cezalı olduğu için Galatasaray ile yapamayacak"

Gelde sövme bu adama uyuz herif.

Ben de yukarıda yazdım seneye hep birlikte göreceğiz..carole beklentinin üstüne çıkarsa hepimiz kazanırız..burada takım nasıl daha iyi olur onu konuşuyoruz sonuçta..inş çok katkı sağlar..asistini yapar savunmada sağlam durur da biz de alkışlarız.

Tam bir görev adami. Stoper'de de rahatca oynayabilir bence, mesela orada Semih den daha faydali olacagini düsünüyorum. Kafa toplarindaki zamanlamasi, fiziksel gücü vs gayet basarili bir transfer. Scout ekibi kedi olali bir fare tuttu.

1- Sneijder'in menajeri
2- Bruma'nın menajeri
3- Yasin'in menajeri

Alayı yavşak bunların. Şerefsiz herifler.

Bruma'nın menajeri Balde: "PSV 7,5 milyon euro önerdi, ki Galatasaray da bu rakamı istiyordu. Sonra 10 milyon euroya çıktılar"
Balde: " Oyuncu şu anda ülkedeki politik durumdan rahatsız ve ayrılmak istiyor. Türkiye'de tek başına yaşıyor ve 21 yaşında. Ayrılmak istemesinin bir diğer nedeni ise Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor ve bunu Avrupa'da cezalı olduğu için Galatasaray ile yapamayacak"

Komisyoncu köpek Galatasaray burası babasının çiftliği değil

Ya Kolarov iyi güzel de bizim ilk adam almamiz gereken pozisyonlar forvet ve orta saha.

Klupler istedigi rakama cikabilir, imza atilmadan bir anlasmadan soz edilemez. Ortada yazili protokol yok bir sey yok . Gelisim gosterdi 10 milyon da isteriz 12 de ,aynen bize satis yapan bir takim da aynisini yapabilir

Sozlesme uzatip kiralik gonderilebilir , hem bu sureci atlatmis olur hem de zarar etmeyiz

ŞL'de oynamak için buradaki durumu bahane ediyor bir de.

Sanki bizden önce ŞL görmüşlüğü var.

Azize gibi masaya yumruğunu vuracak adam lazım dursun adı gibi dursun bize başkası lazım.

Not: kimse linç etmesin gerçekler bunlar bu kadar oyuncu nasıl palazlanır aklım almıyor.

Bruma'nın maliyeti bize 10 kar etmeden satanın Allah belasını versin.

Bu çocuk gelişirse 15 de eder 20 de.

Mallama Brumaya bak hele samp ligi istiyormuş biz samp liginde oynarken sanki bi halt yedi once ligde kendini goster once bir adıyaman hıyarı..
Kampta iki gol attı g.tu basi oynuyor

Bir de Sporting'in payı var di mi?

Satmamamız lazım keslinlikle o paralara.

Mecbur oynamak zorunda kariyerinin gelişimi için, trip atma lüksü yok.

Bu zenci futbolcularda bir karaktersizlik bir hainlik bolca oluyor.

Neden bilmiyorum genetik mi kültürleri mi ama hep var.

Bknz: eboue.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt