Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursuna bu konudada güveniyorum artk Brumayi 7.5 a falan birakirsa artk boğmak istiyorum bu adami gider 7,5 a Brumayo satar forvete corneliusu alir bu vizyonsuz

Brumanin maliyeti 10 milyon euro degil ,sozlesmesindeki ozel madde sebebiyle 3 senenin 2 sinde CL ye kaldigimiz icin 12 milyon euro odedik klubune . Kendisine sakat oynamazken verdigimiz de eklendigi zaman 15 milyon euro gibi bir maliyeti var su ana dek

Nazifoglu daha 3 gun once bruma kalacak dedi. Eger 10m+ teklif gelirse ozaman satilir.

Brumanin trip atma lüksü yok yonetim 10 milyondan asagi asla veremeyiz diyecek oda EŞŞEK gibi oynayacak aferdersin.

Psv 'nin 7,5 milyondan fazla vereceğini zannetmiyorum 10 milyon verseler de satmamamz lazm en az 12 ye verilmesi lazım

Psvnın çapı ney.

Bruma seni küçük *** Galatasaray ı küçük düşüremezsın.

Bruma bize 12 ye geldiyse.

15 e satsan yine kafa kafaya gelecek.

20ye satsan kar 5 m euro.

Yok aga 5 sene uzat 1.2 m yı 1.5 m yap otursun kıçının üstüne. İşte tek doğru hamle bu.hala kürdan gibi biraz fiziğini gelıdtırsım.

Bruma 2018 de beleşe gitcek bu gidişle.Zam istiyorsa yeni sozlesme yapilip 1.7 milyon euroya kadar yukseltilebilir yillik ucreti

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabrının 1.5 m euro aldığı yerde bruma gibi bir oyuncu bunu zaten hakeder.

Gelişime açık.

Bruma satilmamali

Psv az para ödemek ister zaten

Bizim yönetici bozuntulari 7.5m avroya evet diyebilirler

Bu sozlesme uzatimini biz isteriz de oyuncunun da soz hakki var ,rizasi gerekli . Utopik bonservis koyarsan da gonulsuzce oyun oynar faydasi olmaz

Carole'un kac tane asistini yediler bu sezon. Eger buna sezon boyunca dikkat etmediyseniz bu video'da bir kac tanesini görebilirsiniz.

Fiyat performans olarak tas gibi bir transfer Carole. Son senelerdeki en verimli transferlerimizden biri olabilir hatta Carole reis.

Lionel Carole - Tackles, Skills, Assists l Galatasaray 215/216 HD - YouTube

Telefonu firlatiodum ciddi söylüyorum Umut minumum 7 8 asistini yemiş adamin daha digerlerini saymiyorm..Umut yerine Ronaldo olsa Yeni Mesut Ozil h.o

bruma satılacaksa eğer 10m€ dan aşşağı verilmemesi lazım yönetiminde acilen bu konuyu halletmesi gerek.
Gidecekse gitsin yerine oyuncu alsınlar yok gitmeyeceksede artık şu menejarine gereken ayar verilsin sıkıcı olmaya başladı gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt