Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole yolcu sanırım Lille falan istiyordu.

Solda gerekirse Balta'da vasat olsa da sırıtmadan oynar bana göre sağımız daha zayıf oyuncu hakkını solda kullanmaya gerek yok.

Umut kampa gitmedi doğru karar o zaman elde 0 kaldı Poldi'yi saf forvet saymazsak. Forvet'e adam gibi birini almamız lazım.

Orta sahada adam kalmadı Emre , Jose , Bilo gitti Hamit'e güvenmemek lazım sakatlanmazsa iyi rotasyonda yer alır. Dzemail'i gidecek olursa ki gitmek istiyor 2 transfer lazım. Donk'u da taraftar istemiyor performansı kötü elden çıkarmak lazım.

Bruma iyi hoşta adamın 2 günde bir gitcem yazısı çıkıyor. Adama desinler arkadaş 10 m eu getir git yoksa sus. Bu nedir ya çocuk oyuncağımı, Galatasarayımız = 2x Psv + Twente + Celtik ettiğini biri anlatsın şu bebeye.

Çoğu arkadaşa da katılıyorum , eğer ilk 11 için alınacaksa bu linnes yerine olmalıydı ;carole yerine değil. Linnes şu an carole'nin 5 gömlek altında .

Sent from my iPhone using Tapatalk

bizim***** adrianoyu almalıydı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bjk ve fb pahali oldugu icin vaz gecti simdi de bize yaziyorlar Kolarov'u

Adam yillik 4 milyon istiyor nasil ikna edecen iyice sallamaya basladi basin

2 Forvet birisi sağlam + bir tane Carole gibi genç ucuz
2 Orta Saha birisi sağlam + bir tane Carole gibi genç ucuz oyuncu lazım bize.

muslera
(cenk)
linnes serdar chedjou carole
(sabri-semih-koray-balta)
xx-selçuk
(xx-hamit)
bruma sneijder podolski
(sinan--emrah--yasin)
xx
(xx)
​
4 transfer şart
aaf5111672a04e0abf6afbcae65bcdb8.jpeg

Bu 4 luyu gonderin manasi da cikar (olcan tarik endogan umut) , lakin ben bu harekette daha derin bir mana goruyorum kulyutmaz hocadan

Ya rabia , ya da "bir olacagiz iri olacagiz diri olacagiz hep beraber Turkiye (G.Saray) olacagiz anlami da cikabilir

Bu Dursun transfer yapmazsa şaşirmam. iş oraya gidiyor.

beşiktaş maçına selçuk ve hamitle çıkacaz anlaşılan.atiba ve oğuzhan bizim ortasahayı *** bi güzel.sinirlerim bozuldu şerefsizim.

Forvetsiz gecen sezonu ortasahasiz+ forvetsiz de bu sezonu geciririz missss

Schweinsteiger Manu'da kemiksiz 8 milyon euro aliyor.Turkiye'de o paraları verecek takim yok

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var. O da biziz

Umut 1.8
Olcan 1.9
Sabri 1.3
Tarik 1.4

Bu ise yaramaz kadroya dahi giremeyen adamlar toplam 6.4 milyon euro aliyor mac basi haric

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beşiktaş maçına selçuk ve hamitle çıkacaz anlaşılan.atiba ve oğuzhan bizim ortasahayı *** bi güzel.sinirlerim bozuldu şerefsizim..

kazanma ihtimalimiz artti. Hamit büyük ihtimal en iyi maçini oynar. İşte böyle ol Sergen.

20 gün kalmış maça ...bari akpa akproyu alın.selçuk ve belini doğrultamayan hamitle mi yenecez beşiktaşı?

Bakiyorum de birileri hayallere son vermis gercekleri görmeye baslamis lakin takim kaptanina hakaret etmesi gözümden kacmadi

Var. O da biziz

Umut 1.8
Olcan 1.9
Sabri 1.3
Tarik 1.4

Bu ise yaramaz kadroya dahi giremeyen adamlar toplam 6.4 milyon euro aliyor mac basi haric

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tum parayi oraya gomersek forvet transferleri sıkıntıya girer.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo'nun ilk sezonunda toplam maliyeti 6-7 m € gibi bir şeydi yanılmıyorsam.

Schweinsteiger'e de o paralar verilebilir.

Takim yapboza döndu a...k yine .
Stoper aliyoz forvet yok
Forvet bakiyoz orta saha yok
Sol acik gitmek istiyo

1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt