Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Aslanews

Liverpool'un; takımımızla da adı anılan orta sahası Leiva, sakatlığı sebebiyle 1 ay sahalardan uzak kalacak. (Echo)

Öglen yazmistim zaten. Bari önlibero ve forvet transferlerini super kupa macina yetistirseler yoksa isimiz yas.

Son düzenleme:
kardesim burun kıvırmayn artık. bu yönetim dost-kruse gibi santraforları getiremez. rodellega'ya herkes evet desin.

niasse'de kiralık gelse süper lig şartlarında her sekil seriye bağlarız.

merkez icinde akpa'dan daha iyisini alamazlar.

Forvet rotasyonumuz 3 oyuncu olacak gibi

Transfer-Podolski-Berk

Eger 15 gol ortalamali bir oyuncu gelecekse olabilir yoksa isimiz kolay degil

asamoah'ı 10m euro'dan asagı bırakmazlar.

m'villa'nın sözlesme bitiyorsa 5-6m euro'ya falan bırakabilirler belki ama yıllık olarak yüksek ücret talep eder.

hadi finansmanlarını bulsak bile bu adamları alabilecek yönetim var mı sence?

2 aydır 1.75m euro'ya serbest kalacak rodellega'yı bile alamadık. bu mallar kolay kolay topcu alamaz abi.
Yonetim zaten ayri bir konu oyunculari alalim derken tabiki becerirler mi beceremezler mi orasi ap ayri bir konu.

MVila 5 ay sonra serbest, simdi pahali diyorsan imzayi at 01.01.2017 itibaren senin oyuncun olsun buna da fitim.

Asamoah icin de kiralik + satin alma opsiyonu demistim, Asamoah 10 milyon euro luk bir topcu degil bu piyasada, zaten adam hep yedek genelde.

Asamoah icin 6-7 milyon euro yeterli olmali normalde. Tabiki bu benim dusuncem ama dedigin gibi bu yonetim bakkaldan 2 tane sakiz bile alip gelemez :)

Forvet rotasyonumuz 3 oyuncu olacak gibi

Transfer-Podolski-Berk

Eger 15 gol ortalamali bir oyuncu gelecekse olabilir yoksa isimiz kolay degil

Baros
2007 lyon -28 maç 7 gol 3 as.
2008 porstmouth-16 maç 0 gol 4 as.
2008-2009 Galatasaray -43 maç 26 gol 8 as.

Kanımca Leiva iptal edip, M. Isla hedefe alınacak.
Riekerink hızlı, mücadeleci ve belli tekniği olan bir DMC istiyor.
Isla Leiva nin Güney Amerikan Versiyonu

Galatasaray, ikinci kamp için Aarhus'a geldi. Kafile başkanı Levent Nazifoğlu oldu, takımı 30 kişi karşıladı. (DHA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt