Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isla gelirse fayda sağlar. Ama öyle aman aman şeyler beklememek gerekir. Görevini yapar sadece. Melo gibi ekstra işler pek yapmaz.

Bruma muhabbeti doğru galiba bizi twitterdan takipten çıkarmış böyle karı gibi nazlaniyorlar gitmek istyrsa versinler yolu.

leiva tahmin ettiğim gibi 1 ay sahalardan uzak kalacakmış, bizden de uzak olsun bu transfer yatar risk almamız en iyisi.

Brumanın menajer Albers'tanda kötü çıktı. Q7 den destek istemeliyiz.

leiva tahmin ettiğim gibi 1 ay sahalardan uzak kalacakmış, bizden de uzak olsun bu transfer yatar risk almamız en iyisi.

1 ay uzak kalacaksa daha ucuza alırız.

Akşam pazarı bonservisler düşük olur.

Şimdiden hayırlı olsun.

Isla gelirse fayda sağlar. Ama öyle aman aman şeyler beklememek gerekir. Görevini yapar sadece. Melo gibi ekstra işler pek yapmaz.

Geçen bir liverpoolllu arkadaşla konuştum. O da Leiva için aynısını söyledi. Defansif anlamda işini iyi yapıyor ama b2b filan değil. Öne fazla gitmez fazla assist/golü de olmaz

Adebayorla genç birini alsınlar bari forvete yav.

Geçen bir liverpoolllu arkadaşla konuştum. O da Leiva için aynısını söyledi. Defansif anlamda işini iyi yapıyor ama b2b filan değil. Öne fazla gitmez fazla assist/golü de olmaz

Aynen. Dediğim gibi etliye sütlüye karışmaz pek. Geçen sezon 2 golünü hatırlıyorum Isla'nın. Asisti var mı çok net hatırlamıyorum.

tursun psvdan 7 milyon kokusunu aldi galiba, ondan medyada haberler cogalmaya basliyor.
tipik oyuncuyu kötüleme modu, biz tutmak istedik ama oyuncu gitmek istedi.
ohh langurt 7 milyon cebe indira kandi.

Bruma İnstagramdan Galatasaray'ı takipten çıkardı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ulan tursun meloyu son gün sattin eline ne gecti.
bütün sezon önliberosuz oynadik.
geldi sira brumaya !

Biz de onu takipten çıkaralım.

Unfollowa unfollow.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt