Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok nazlanıyorsa kadro dışı bıraksınlar lavuğu. 10 milyonu vermezlerse kadro dışı beklesin bi sene

Ya ben herkesten çok nefret ediyorum başkan denen insandan ama şu bruma olayında adamın zerre suçu yok. O mu diyor , git ülkenin adını lekele. İnşallah gittikten sonra rezil bir futbol hayatı olur, bu ülkeye de kurban ol bruma efendi .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kily Gonzalez ve Robert Pires transferleri tamam diyorlar.

Bruma Instagram hesabından Galatasaray'ı takip etmeyi bırakıp, PSV'li bir sayfanın kendisi için hazırladığı bir fotoyu beğenmiş.

Geçmiş olsun.

CoJ3QSSWcAEwOxb.jpg:large

Bruma ben gidiyom deyip hicbir yere gidemez . 10+ m euro getir nere gidiyosan git

1905

Oyle bizi takipten cikaripta psv'ye gidecegi yonundeki haberleri begenmeyle olmuyor, istedigi kadar bizi takipten cikartsin, kontrati var bir yere gidemez.

Ama bruma'nin tarafindan baktigimda anlayisla karsilarim, adamin hedefi var, sampiyonlar liginde oynayip, kendini gosterip buyuk bir takima gitmek istiyor ayni andre gomes ve renato sanches gibi.

Umarim manu macinda parlar ve 12m+ bir teklif gelir ve satilir, takimda durmak istemeyenden hayir gelmez.

Oyuncular gidici, GALATASARAY kalicidir. Biri gider biri gelir.

FIFA'ya başvuramıyor muyuz sözleşmeli futbolcumuzu ayarttıkları için?

futbolculara fazla yüz veriyoruz. kadro dışı bırak çürüsün orda dürzü. yeri gelince 1 sene sakat yatıp para almayı biliyorlar oh ne güzel dünya be.

Abi Allah aşkına biz niye zarar ederek satalım 21 yaşında bebeyi ? 10 milyon euro para verildi buna. Getirsinler 20 milyon euro yu, alsınlar. Ha kimse almıyor mu, o zaman Bruma'ya iki seçenek sunulmalı ;

-Otur paşa paşa topunu oyna
-Kadro dışı bırakalım, takıl ortalıkta. Çürü.

İstedikleri kadad Bruma'yı ayartsınlar 10 milyondan aşağı satilirsa zaten rezillik ki normal.sartlar altinda satilmayacagini düşünüyorm.
En sonunda pes edecektir kendisi zaten mecbur oynayacak.

Etme bulma dünyası , bir söz vardır ; insanın ruhu pislikse , tuz ruhu ile yıkasan dahi değişmez derler bizim oralarda . Bu Adamın bize gelişi Nasıl oldu, ben gideceğim dedi ve sözleşme uzatmadı ; kadro dışı kaldı da geldi. Eee aynısını da bize yapıyor , karaktersiz olmak böyle bir şey. Raslantı değil yani bu, yarın da Psv'ye yapar aynısını.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt