Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle 10 milyon euro alti vereceklerse hic satmayip 2 sene a2 de surundurelim zaten kariyeri biter 2 senede.Ondan sonra degil Psv, kayseri bile almaz bu hıyarı

Ya bizim yönetimde de suç var böyle bir çocuğa 7.5 getir verelim denir mi bide PSV tam cingen pazarlıgı yapmış 3 m euro ile açtılar kapıyı şaka gibi :oley: Adam kampta döktürünce 7.5 m euro yu gözden çıkardılar tabi alıp 15-20 m euro ya 1 sene sonra iyi bir takıma satabilirler kesinlikle ya kalacak ya kadro dışı kalmalı 3-4 m euro peşinde koşmamalıyız telles de bile aynı oyunlar döndü o bile elden ucuza gitti böyle giderse tabi kulüp batar zararına oyuncu satıyoruz :oley:

yiyin birbirinizi

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Şimdi bruma sneijder muslera meselesi değil aslında değerini bulan herkes gidebilir.Yanlız bu kopukluk geçen sene başladı...
Yani hamzayla dursunun anası avradı şerefi haysiyetine sövmemek için debeleniyorum.

1-)SAğ bek rafael 3.5m€ bonservisle lyona gitti bize önerildi beyzade hocamız istemedi sabriye zam yaptırdı.
2-)Telles Bruma takımdan kovalanırcasına gönderildi ulan yabancı sınırı kalkmış cl oynayacaksın lig rotasyon kupa maçı niye gönderiyorsun sonuc ne oldu koskoca Galatasaray Yasin'in keyfine kaldı siz olsanız kalırmıydınız şu ortamda tam formunuzu bulmuşunuz fırsat bu fırsat bende giderdim şahsen...
3-)Melo 5m€ paraya satıldı keyifler yerine geldi ben sattım kar ettim dedi ver 5 m€ alabiliyormusun bakalım melo gibi adam daha ortasahaya adam arıyoruz anamız ağladı gittiğinden beri
4-)Burak küser umut küser paramız yok denildi mustafa denizliye donka linnes'e paralar saçıldı...
5-)Yetmiyormuş gibi sakatmı değilmi bursadan başka kariyeri olmayan oyuncuya 4.5m€ para verildi inanılır gibi değil hakikatten mallık ulan sen almasan o adam yurt dısına 1 milyona gitmez ne halt etmeye bursanın stoperini alıyorsun o paraya herifi almak için 3 oyuncu verdik üstüne toplasan 7m€ filan eder skerteli biz alabilirdik mesela
6-)Kaç tane kombine sattı hala daha ünal aysalın aldığı oyuncuları satıyor onun mirasını yiyor üstüne rivayı satalım diyor e ünal aysal aynısını dediğinde yerden yere vurdunuz adamı kongrelerde

Madde madde yazmamdaki şey çöküş hamza denen beyinsizle başladı aynını bursaya yapıyor şimdi evlatlarım evlatlarım diyor idda ediyorum sezon ortasını göremeyecek çapsız herif.

Bizim yapmamız gereken çok basit sat brumayıda al antonio valencia forvet ortasaha zaten sadece bu yıl Türkiye ligi oynayacaksın ama vizyon yok bunlarda adam ederinden aşşağı mı gitmek istiyor ceza kesene kadar oyunculara milyon milyon para defol de a2 takıma ya bu kadar para getirirsin yada kontratım var snnle 2 sene paşa paşa a2 takımla çıkarsın idmana de

Ama yönetim olması lazım ulan mezardaki rahmetliden beter başkan görmem diyordum 1000 beteri geldi

Beyler Bruma asla mental olarak ust duzeye gelemez,belki fiziksel olarak duzelir ama teknik acidan da hicbir zaman ust duzey olmayacak
biz o ekolun babasini izledik be keita yi....
defolup gidebilir 10 papele tamamlasin psv nin verdigi parayi

Sonunda gercek bir kanat oyuncumuz var derken oda gitmek üzere

Kan gundur "SON DAKIKA" yazisina hasretiz yonetim sagolsun

KArdeşim bizimle ilgili çıkan son dakika haberleri okuma zaten tansiyonun çıkar.
Son Dakika Galatasaraylı yönetici açıklama yaptı.Tıklıyorum

Galatasaraylı yönetici Cengiz Özyalçın... kapatıyorum direk o kadar okumuş adamın içinden ancak bu kadar rezillerini bir araya getirebilirlerdi.Bravo
Nerde Ünal Aysalın yönetimi nerde bu yönetim aradaki farkı nasa bile bulamaz.

- Sponsor
- Forvet
- Orta saha
- Önlibero
- Sol bek

Cok mu zor yaw? Eger istedikleri oyunculara yuksek bonservis istiyorlarsa gidin fransa ikinci liginde bakin anasini satiyim, 3 hafta zaman kaybi oldu...

Manu'ya karsi forvette berk ile oynayacagimiza gore ne kadar kotu bir durumda oldugumuzu bilmiyormu beceriksizler.

Harbi yazik, bir kulubu bir baskan ve yoneticiler nasil icine ediyor anlamak mumkun degil.

Bir avrupa takimi gibi olamadik ya ona uzuluyorum... para var ama futboldan anlayan yok iste...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt