Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
490871622-baye-oumar-niasse-of-fc-lokomotiv-moskva-gettyimages.jpg

Alin lan su adami

Nıasse 1 m euro kıralama ıle gelecekse kosarak gelsin

Ama 8 m bonservıs maddesı kötü. Max 5 eder

@90Minspor

Özgür Sancar:Galatasaray Lassana Diarra ile maddi konularda anlaştı.Bugün Paris'te eşini ikna etmek için yetkililer görüşme yapacak.

Bunu alirlarsa varya helal olsun derim...

Ali Egesel: "Umut, bundan sonra çalışmalarına takımdan ayrı devam edecek. Takımdan ayrılmaya niyeti yok. Herhangi bir teklifte yok."

Ne kadar doğru bilmiyorum , kaynak sporcope ama eğer doğruysa Şuna iyi insan diyen saf insanlar ya art niyetlidir ya da hayatta hep sırtından geçinilen tiplerdendir. Şimdi gelip yok Hakkı falan deyip duyar kasan olacak ama şu rezil futboluna rağmen şu yaptığı çirkefliğe ben iyi insan demem. Birlo'ya git dediler , adam gözü kapalı gurur yaptı gitti. Adam bunun gibi insanlara denir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Niasse olabilir ama bizim acilen 'safkan' bir golcüye ihtiyacımız var

Bu arada henüz Berbatov haberi yapmayan basıını da kınıyorum
Unuttular bu sene

Klose+Niasse gelirse bence olumlu.

Özgür Sancar transfer felan tutturamaz.ayrica adam cezalı.
O transferin olma ihtimali %0.1 arkadaslar

Umut'un plani belli. Ayni Sabri gibi gitmiyorum diyip takima dönmeyi planliyor. Belli bi süreden sonra Sabri icinde bosuna para veriyoruz, dönsün geri dendi.

O gün Sabri gönderilseydi Umut nah bu planlari yapabilirdi.

Yani bizim oynamadan parasini vermek istemedigimizi iyi biliyor ve bu durumu kullaniyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Rıza Çalımbay: "Eren Derdiyok ile Beşiktaş ilgilendi ama bir pürüz çıktı, transfer gerçekleşmedi. Isaksson da takımdan ayrılacak." (TRTSpor)

Umud'u alsana Rıza.Devre arası istiyordun.

burak melo telles satıldı 20 milyona yakın para ama işte denizli donk serdar aziz gibi adamlara saçıldı yorum sizin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt