Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adebayor felan alacağı parayı düşünürsek iyi küfür ederiz sene içinde.Karaktersizin teki zaten.Hiç istemem.

Klose felan yaşı önemli olmayan futbolculardan gelip bir sene oynasa sesim çıkmaz 3 milyona imza atar bence

kruse Niasse 2 lisi gelsin. Deplasmanlarda kruse işimize çok yarar. Önde istasyon olacak adam lazim bize. Oyunu karşi tarafa yikmaliyiz.

Bu sezon sadece sl deyiz.Ligi mutlaka kazanmalıyız bu da hücumdan geçecektir.4m € ya defans alacağımıza iyi bir forvet almamız daha iyi olacaktı ama bu yönetimle çok zor.

ETO tek taraflı fesih Hakkı varmış, ee neden biz düşünmedik. Bir tane daha forvet alıp eto ile müthiş katkı alırdık .

Sent from my iPhone using Tapatalk

transfer donemi bitmeden once dursun ozbek geberirse anca transfer olur, walla kac gundur kac transfer sayfasi acildi, elde var 0 :/

Benim gordugum en kotu baskan, boyle baskan dusman basina istesek bukadar kotu olamazdi!
Feto budefa ters tarafindan mi dua okudu bize, bu lanet olasi dursuna kaldik :P

Valla o dedenin temposuna fazla güvenmiyorum. Daha dirisini söyledim:DD

Dede dediğin adam 20'lik topçuları cebinden çıkarır renktaş için rahat olsun.

Klose çalışkan adamdır öyle 30'u geçti mi göbek bağlayıp eli belinde gezen adamlarla karıştırmayalım.

Sol bek ne alaka? ligin en iyi sol bekine sahip degilmiyiz..
Alt yapidan bir cocuk alin yeter, zaten mali durum ortada

Hz. Jesus reis Stoke City'de

CoO6q96WgAA2_JL.jpg

Ön libero yok forvetler yok. Selamın Aleyküm forum ahalisi.

Forma yok
Sponsor yok
Yönetici yok
Kabiliyet yok
Dürüstlük yok

Yalan var
Cukka var
Menajer var
Bunda rağmen nefes almadan takip eden taraftar var

Aleykum selam renktaşım

Son düzenleme:
Bize uzun boylu fizikli ilerde pas dağıtan pivot santrafor lazım. 2 tane de taş gibi orta saha lazım. Bu yılın en iyi oyuncuları sinan ve bruma olacak bence, emre de gitmese iyiydi sağ sol orta yedeklerdi, bu hocayla as takımda bile sabitlerdi kendini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt