Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uYj0Vd.gif
eN9qOb.gif
:o

4 transfer ile CL ayarında takım oluruz.

Lassana Diarra(Free)
Alexander Kolarov (M.City)
Bast Dost (Wolfsburg)
Oumar Niasse (Everton)-Kiralık

Muslera
Semih
Chedjou
Serdar
Kolarov
Diarra
Selçuk
Bruma
Sneijder
Podolski
Bast Dost

Yedek

Cenk
Sabri
Hakan
Carole
Emrah
Sinan
Niasse

Niasse iddaalari dogruysa bize bir forvet daha lazim sadece niasse ile olmaz

2 oyuncu alacagimiza parayi adam gibi bir forvete verelim daha iyi bence

sanmiyorum haldun üstünelin bu yüzden gittigini.

Stoch transferi yüzünden ipler kopmuştu. Bu muhteşem star adayını ne pahasına olursa olsun almak istiyordu, Adnan Polat onaylamadı ve transferden çekilmek zorunda kaldık...

Ödenen bedellerle ne Keita (Çok severdim ayrı konu), ne Elano transferi öyle ballandırıldığı gibi ''Sihirbazlık'' marifeti değildi ki kahrolduğu Stoch' un kariyer seyrini de ibretle izliyoruz...

Niasse alternatif olabilir. Basında ismi geçen isimlerden bakacak olursak, Bas Dost veya Kruse 1. forvet olmalı. Niasse kiralık formülü ile gelebilir.

Diarra gelse keşke. Müthiş oyuncu ama pek alabilecek durumda olduğumuza inanmıyorum maalesef bu yönetim varken. Melo yu siler resmen hafızadan

Kolarov felan gereksiz.Sol bekimiz sağlam,yedek almak ayrı mesele gidip carole ü kesicek adam getirmenin mantığı ne?Sanki şampiyonlar ligindeyiz.

Lassana Diarra(Free)
Bast Dost (Wolfsburg)

Muslera
Semih
Chedjou
Serdar
Kolarov
Diarra
Selçuk
Bruma
Sneijder
Podolski
Bast Dost

Yedek

Cenk
Sabri
Hakan
Carole
Emrah
Sinan
Niasse
Kolarovu neetcen

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben halihazırda rodellegaya ve johansene fitim daha üstünü imkanı yok getiremezler

Forum'da film önerileri basligi oldugunu daha önce belirtmistim

Konu disina cikmayin

Lassana Diarra(Free)
Bast Dost (Wolfsburg)

Muslera
Semih
Chedjou
Serdar
Kolarov
Diarra
Selçuk
Bruma
Sneijder
Podolski
Bast Dost

Yedek

Cenk
Sabri
Hakan
Carole
Emrah
Sinan
Niasse

CL ayarında olmayız.

Savunma AL seviyesinde
Orta saha AL seviyesinde
Hücum hattı AL/CL arası

Diarra.jpg

Leiva transferi sakatligindan dolayi buyuk ihtimal ile yattigina gore diarra icin tum sartlarin zorlanmasi lazim, umarim ntv spor'un soyledigi gibi diarra 10m cezayi karsilayacak takim aramiyordur.

Verin adama 2-3m imza parasi ve yillik 2.5m.
Diarra'dan daha iyisini mi bulacagiz... M'Vila, Leiva, Obi Mikel icinde 3-4m bonservis ve ayni yillik ucretini soracaklar, ayni paralara daha iyisi olan diarra'yi alirsin.

Hoca önceden alt ligde solbek oynamış olan Emrah' ı daha yeterli gördü ki Olcan' ı dışladı, zorda kalınırsa birkaç maç Balta da solbek oynar. Takımın omurgası dökülürken pahalı solbek transferi düşünülmez herhalde...Forvet (2), orta saha (2), stoper, sağbek, (Bruma giderse) kanat; etti 7...Bu eksikler tamamlandıktan sonra solbek transferi de yapılsa iyi olur elbette...Ha, makul bedelle çok ideal bir transfer fırsatı doğar, değerlendirirsin ayrı konu ki bu tarif Kolarov' a hiç uymuyor...

Barcelona, 2015-16 sezonunda 679 milyon euro gelir elde ettiğini açıkladı.

Yuh be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt