Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala mevcut yönetimin geçen sene Podolski'yi nasıl ikna edip aldığını düşünüyorum. Açıkçası çok ilginç :D

Öyle olsa Jose yi 2.3 milyona satmazlardı. Adamın maaşı batmıyordu ki. Maaşı çok yüksek olmayanı satmak kolay ondan sattı gitti. kim hiç uğraşmadan kolayca satılabilir durumda ise onu satıyor.

Bizler burada oturuyor, onlar bu külübü yönetmek için seçiliyorsa benim yapabileceğimden fazlasını yapmaları lazım o yönetici ve başkan sıfatını taşıyan y...şakların!!

Madem kendi beceremiyor satmayı, o futbolcuları satışa ikna edebilecek, menajerlerle ilişkisi düzgün olan bir profesyoneli şubenin başına getirecek, o suratını sevdiğim kardeşini değil !!!

4.5 milyona sakat serdarı almayacak. Gidecek denayeri kiralayacak, Danimarkadan, norveçten bir stoper bulacak uygun fiyata!

Sen sponsor bulabilir misin GS a ? Ben bulamam. Ehh başkanlık koltuğunu oturtulmuş herif de bulamıyor!!

Ama ben mesela kessen serdara 4.5 milyon + 3 oyuncu vermem. Beni kessen hamite para vermem sözleşme uzatmam.

Yönetme becerisi olan ve içinde GS sevgisi olan başkan geçen devre arası UEFA cezayı yapıştırdığı andan itibaren ilk elindeki oyuncu listesine ve maaş durumuna bakıp o oyuncuları satabilecek uluslararası çevresi olan bir profesyonel arardı şubenin dış ilişkiler sorumluluğu için. O profesyonelin diğer menajer ve kulüplerle arası iyi olan biri olmasına çok dikkat ederdim.

fiko dediğimiz herif ve profesyonelleri kimleri nerelere kaça sattı bir baksanıza!! 5 milyon euroya satıld alman 2. ligine. Çine satıldı 19 milyon euroya. Ersan gülüm çine satıldı.

Sen de Chedjouyu, Semihi A milli takım oyuncusu deyip gazlıycan. Brumayı 10 a gazlıyıcan. Gerekirse Poldiyi çine 15 e iteliycen. Selçuğu katara matara çine kankasının yanına itelemeye çalışıcan o profesyonelinle birlikte!!

Yerli futbolcular için onların dilinden anlıyan bi "abi" bulup getirip yurtiçi ilişkiler sorumlusu yapıcan ve onları ikna edicen.

Gerekirse Sneijder, Muslera gibi pahalı futbolcuların sözleşmeleri bitene kadar kiralama formülü ile ilerleyeceksin.

Gerekirse 3 kuruşluk trabzon bile hükümet kanalı ile nasıl qatar airways ile sponsorluk anlaşması yapıyorsa , 25 milyonluk GS camiası için de gidip sponsor bulucan körfez ülkelerinden hükümeti de kullanıp.

Ne demek ya Trabzonun fenerin sponsor bulması da bizim bulamamamız?!?!? Bu kabullenecek iş mi ?

Hiç birini yapmasınlar, sonra empatiymiş!!!!

Adamlar bildiğin eşşek, ne empati kurucam eşşeklerle!!
Yazdiklarinda haklisin, ben de zaten yonetime en cok kizanlardan biriyim. Yaptigi isleri akil almiyor. Empati yapalim derken, yonetim bakis acisi ile cikis yolu arama cabasi bizimki.. Hos bizi okuduklarini da sanmiyirum yaa.. Fikrimizi beyaz ediyoruz en azindan..

Ben hala mevcut yönetimin geçen sene Podolski'yi nasıl ikna edip aldığını düşünüyorum. Açıkçası çok ilginç :D

2014 kisinda Apo ayartmisti Podolski'yi. O dönem alacaklardi ama yabanci kontenjaninda yer acamadilar Podolski'ye.

Yani Dursun'luk birsey yok, Apo'nun basarisi o transfer.

önce ki yönetim söz almıştı zaten, Albayrak açıklamıştı sanırım. O yüzden ikna sadece bonserviste oldu. :D

2014 kisinda Apo ayartmisti Podolski'yi. O dönem alacaklardi ama yabanci kontenjaninda yer acamadilar Podolski'ye.

Yani Dursun'luk birsey yok, Apo'nun basarisi o transfer.

buna rağmen bu yönetim için yinede başarı, bozadabilirlermiş :D askfjbaksfbvahkjsfv ajskfbvh asjkf

Riekerink'e güveniyorum. Açıkası yeni sezondan tek umudum bu adam. Bir de bala şansa bir forvet bir önlibero alırlarsa bu adam bu takımı şampiyon yapar.

Lassana ve Luiz Adriano ;)

2 tane de genc oyuncu aldikmi tamam.

Bu nasil bir yönetim yaw bir sekilde kurtulmamiz lazim bunlardan

CoSyx85XEAAa_kv.jpg

Yıldız golcünün Senegal futboluna yardımlarına teşekkür eden başkan Senghor, “Niasse’ye İstanbul’daki yeni takımında başarılar dilerim” diyerek müjdeyi verdi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazik ya Olcan pasta ziyafetini kacirdi kadro disi kaldigi icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt