Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma, sırf Serkan Korkmaz denen a spor elemanını rezil etmen için şov yapmanı istiyorum. Adi herif durmadan "ben demiştim, bruma'nin ne olacağı belliydi" deyip sürekli kendisini pohpohluyordu. Ligde de bu performansı göster de o herife okkalı mesajlar göndereyim.
Vay anasını bruma hakkında geçmişte söylediklerini yemesin diye Serkan Korkmaz hâlâ sallıyor satilsin hazırlık maçları ölçüt değil diyormuş.

Diarra'lar doğuştan DMC oluyor herhalde

Mahamadou Diarra
Aliou Diarra
Lassana Diarra

yav bilal başakçıoğlu iyi olmaz mı yasinin yerine...yasin ve donku verelim kasımpaşaya,ereni alalım.

Vallahi eğer başkan ünal reys olaydı pato sweinsteiger filan almıştı taraftar ne isterse o oluyor demişti.

Yahu 7.5 milyon bonservis yıllık 3.5€ ver al su panzeri united'dan ortasaha filan istemez daha ama vizyon lazım bizimkiler anca niassa tarzı adamları kovalıyor....

bruma laf ediyoruz gitmek istiyor vs diye siz olsanız böyle bir kulüpte dururmusunuz ? cocuk salak degil gelecegini düşünüyor

kim olsa şu an galatasaraydan kacmak ister

Galliani Milan'ın yeni sahiplerini Arbeloa transferi için ikna edemiyormuş sanırım.

Derhal kulübümüze davet etmeliyiz.

Hem sağ bek hem gerekirse yedek sol bek transferini kapatmış oluruz.

Galliani Milan'ın yeni sahiplerini Arbeloa transferi için ikna edemiyormuş sanırım.

Derhal kulübümüze davet etmeliyiz.

Hem sağ bek hem gerekirse yedek sol bek transferini kapatmış oluruz.

Tam istediğimiz adam aslında ama gündeme dahi gelmez.

2 sezon oynar, Linnes'in futboluna çok faydalı olur.

Carole sakat veya cezalı olduğunda sol bek oynatırsın, sağda Linnes oynar.

Bonservisi yok, bir tek maaşı var.

Savunmaya hem direnç hem de tecrübe katar.

Yani bütün kriterler uyuyor esasında dediğin gibi.

Niye gelsin ki 3 milyon bonservisle filan alabileceğimiz bir oyuncu profesyonel kariyeri ortada.
Bizim ilgilendiğimiz oyuncular niasse serdar aziz paramız yok 4 milyondan aşşağı oyuncu almıyoruz arbeloa bursada olsaydı mesela adıda abbas filan 5 milyon vermiştik.
Ha birde arbeloa sakat değil sakat olması gerekiyor bizim ilgilendiğimiz oyuncunun

2 sezon oynar, Linnes'in futboluna çok faydalı olur.

Carole sakat veya cezalı olduğunda sol bek oynatırsın, sağda Linnes oynar.

Bonservisi yok, bir tek maaşı var.

Savunmaya hem direnç hem de tecrübe katar.

Yani bütün kriterler uyuyor esasında dediğin gibi.

Maaşı ne kadar olur orasını kestiremiyorum ama kesinlikle çok faydalı olur. Sabri'nin oynama ihtimali ortadan tamamen kalkar. Linnes bugün biraz kıpırdadı ama tam güven vermiyor bana açıkçası.

Bu takıma Isla alinmali

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben linnesin devamlılık kazandıkça çok faydalı olacağını düşünüyorum.... bence önce kalburüstü forvet ve orta saha şart oğlu şart.....

Bence Sinan'ı forvet alternatifi olarak kullanmalıyız

Sent from my iPhone using Tapatalk

besiktas yine sampiyon olur, bu yönetimden cacik olmaz, sol bek ihtiyaci varken git al adriano'yu, besiktass bile alabiliyorsa sen neden almiyorsun

Dzemaili de kalacak sanırım. Bugün çok kötü olsa da Hamit gibi iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir. Selçuk'u , snejder'i yedekler .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dzemaili 'yi begenen bi ben mi varim?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt