Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyle yada boyle bu adam her sezon 15 mac kaçırıyor mu kaciriyor.Gir bak kac mac oynamis bütün sezonlar var.Sakatliktan donus sureside var.Oyle 3-5 mac sakatti demekle olmuyor.Napti bu adam 10 mac kart cezalisi mi oldu da oynamadi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakat olduğu maçlar sakat, cezalı olduğu maçlar cezalı diye yazıyor baktığın siteye dikkatli bakarsan görürsün.

Ayrıca orada en dandik sakatlıkları bile yazıyorlar senin dönüş süresi dediklerini geç.

Adam grip olmuş onu bile yazmışlar.

Ligde 7 günde 2 lig maçında oynamış, aradaki kupa maçının kadrosuna alınmamış yanında sakatlık yazıyor.

Buna rağmen sayılar ortada.

zamanında napoliden güzel kazık yedik dzemaili isviçre hollanda gibi hafif liglerde hertürlü fark yaratır ama bizim ligte bu adam olmadı olmayacak

zamanında dzemaili yerine behramiyi alsaydık napoliden cok daha baska olurdu

Sakat olduğu maçlar sakat, cezalı olduğu maçlar cezalı diye yazıyor baktığın siteye dikkatli bakarsan görürsün.

Ayrıca orada en dandik sakatlıkları bile yazıyorlar senin dönüş süresi dediklerini geç.

Adam grip olmuş onu bile yazmışlar.

Ligde 7 günde 2 lig maçında oynamış, aradaki kupa maçının kadrosuna alınmamış yanında sakatlık yazıyor.

Buna rağmen sayılar ortada.
Tamam dedigin gibi olsun renktas bakacagiz bu sezon kac mac oynayabilcek.20 maci gecerse opup basima koyarim

Tamam dedigin gibi olsun renktas bakacagiz bu sezon kac mac oynayabilcek.20 maci gecerse opup basima koyarim

Adamın maçta dizi döndü çapraz bağı gitti diyelim bu durumda haklı mı çıkmış olacaksın? :)

Ben geçmişteki verilerden bahsediyorum, sakatlık yüzünden kaçırdığı maç sayıları geçen sezonun 2.yarısındaki sakatlığı hariç burada abartıldığı gibi değil.

Yoksa ne olacağını bilmemiz mümkün değil, umarım sakatlık falan yaşamaz diyebiliriz ancak.

Buda sinan'in merakini cekiyor yaw bir iki olumlu yorum yazin da rahatlasin evde duvarlari yumrukluyor olumsuz birseyde buyuk ihtimal

Adamın maçta dizi döndü çapraz bağı gitti diyelim bu durumda haklı mı çıkmış olacaksın? :)

Ben geçmişteki verilerden bahsediyorum, sakatlık yüzünden kaçırdığı maç sayıları geçen sezonun 2.yarısındaki sakatlığı hariç burada abartıldığı gibi değil.

Yoksa ne olacağını bilmemiz mümkün değil, umarım sakatlık falan yaşamaz diyebiliriz ancak.
4.5 milyon para baglamisiz ins kariyerinin sonuna kadar hic sakatlanmaz,ins efsane olur burda.Ama demek istediğim sakatligi 1 ay once bitmis gelmis burda hazirlik macinada cikmis 45 dk neden son 2 macta yedekte olsa hic oynatilmiyor.Bu adam sakatlik konusunda sorunlu bir oyuncu orasi kesin.Son olarak kendisi asla kotu futbolcu degil

Hamza kardeşimiz sevdiğimiz bir kardeşimizdi. Janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. Mesela ben bilmem.
Çok gülerdi, ben gülmem.
Taraftar forvet al dediğinde dalga geçerdi. Ben geçmem.
Hamza kardeşimiz sevdiğimiz bir kardeşimizdi ama formayı da bir tuhaf dağıtırdı.
Ne kadar iyi oyuncu olursa olsun elinde forma döner dolaşır onun evlatlarında kalırdı.
Hamza kardeşim yedek kulübesine şöyle fiyakalı, ama birazda yamuk otururdu. Ben arkamı taraftara verince, şöyle yaslanırım bir geriye.
Evlatların sende kalsın kardeş, çok konuşma yeter.

4.5 milyon para baglamisiz ins kariyerinin sonuna kadar hic sakatlanmaz,ins efsane olur burda.Ama demek istediğim sakatligi 1 ay once bitmis gelmis burda hazirlik macinada cikmis 45 dk neden son 2 macta yedekte olsa hic oynatilmiyor.Bu adam sakatlik konusunda sorunlu bir oyuncu orasi kesin.Son olarak kendisi asla kotu futbolcu degil

Sakatlığı 1 ay önce bitmiş diye bir şey yok renktaş adam rehabilitasyon sürecinde halen.

Kampta yavaş yavaş deneniyor işte, doktorun açıklaması vardı henüz %100 atlatmış değil teknik heyete idareli kullandığı için teşekkür ediyoruz diye.

Sakatlığı 1 ay önce bitmiş diye bir şey yok renktaş adam rehabilitasyon sürecinde halen.

Kampta yavaş yavaş deneniyor işte, doktorun açıklaması vardı henüz %100 atlatmış değil teknik heyete idareli kullandığı için teşekkür ediyoruz diye.
Keşke Denayer gelse geri.Kafamiz rahat olurdu

Keşke Denayer gelse geri.Kafamiz rahat olurdu

Denayer mi olur yoksa daha tecrübeli bir adam mı bilmiyorum ama 1 stoper daha şart bence de.

Serdar, Semih, Hakan bunların yanına stopere 1 adam daha alınmalı.

Adriano mu Niasse mi diye sorsam ne dersiniz ey ahali?
ben Niasse derim Adriano sıkıntılı adam

Denayer mi olur yoksa daha tecrübeli bir adam mı bilmiyorum ama 1 stoper daha şart bence de.

Serdar, Semih, Hakan bunların yanına stopere 1 adam daha alınmalı.
Kesinlikle.Stoper,yedek sol bek,On libero,forvet,yedek forvet sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt