Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
donk-salih-yasin defolmalı.

denayer,bilal başakçıoğlu,m'villa,akpro,kruse ,niasse :dance::dance::dance:

CoNVPsWXYAAXmtz.jpg

Balotelli rezerv takımda antrenmanlara devam ediyormuş.

Uğur , Aspor'da duyum aldım; dzemaili kalırsa orta saha almayalım diyorlarmış. Ne kadar saçma, teknik direktörün bile ön libero diyor özellikle , orta saha demiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Umutun Kadro dışı kalması Galatasaray'da hayırli olsun yılin transferi

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akpro ve Dost alınsa takım şampiyon Dzemaili kalsn Niasse de 2.forward

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyle 5 transfer fln beklemeyin en fazla alirlarsa 3 kisi gelir bence bir defans alinir bir orta saha ve bir forvet bunlarin icinden taraftarin memnun olacagi en fazla bir oyuncu olur ve sezon gene husran olacak gibi
Lakin bu 3 transfer eyer dogru kisilerle alinirsa yillardir hasret oldugumuz gs yi gorebiliriz. Ornegin tabiki sadece ornek

Muslera
Linnes-boateng-serdar-carole
Matic-selcuk
Sneider
Podolski-dzeko-bruma

Eyer bu dusuncede oyuncular alinirsa cok iyi bir gs goruruz
Ha oha boateng matic dzeko gelirmi fln demeyin bunlari profillerine gore yaptim
Uzun boylu guven veren stopere , uzun boylu ayagina hakim top calan gerektiginde defans yapan orta sahaya ve her iki ayagini kullanan hava toplarinda iyi ve top saklayip dagitan forvete ornek olsun diye verdim sadece

Son düzenleme:
Serdar Aziz kazığı bizde patladı bari bırakın Balotelli denen palyaço başkasına girsin.Çok uğraşıyolar bir Türk takımına kilitlemek için ama bakalım kimde patlayacak

Muslera
Arbeloa..Chedjou..Serdar..Carole
Diarra..Selçuk/Hamit
Podolski..Sneijder..Bruma
Bas Dost

Cenk,Hakan,Niasse,Yasin,Sinan,Emrah,Linnes

Hey maşallah :)

M'Vila Sunderland ile anlasmis

Diğer başlıkta sordum, burada da sorayım, cevap alma ihtimalim daha yüksek olacaktır...Dost-Kruse ikilisi hakkında Almanyada yaşayan renktaşlarımız ne düşünür acaba?. Oyuncu profilleri bize uygun gibi görünüyor, oradaki uyumları nasıldı, birlikte transfer edilmelerini ister misiniz?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt