Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dzemaili gider.

levent nazifoğlu

''Transferlerin bu kadar gecikme nedeni, konuştuğumuz isimlerin önemli futbolcular olması ve Türkiye'nin gündeminden dolayı çekingen yaklaşmaları. Daha evvel de söyledim. Alacağız! Çok yakında o müjdeleri vereceğiz."

diarra ve kruseyi alın lan

Diarranın bonservisi elindeyse helalinden 3 milyon imza parası verilir.Yıllık 2.5 milyondan 3 senelik anlaşma.
Sağ bek de oynayabildiği için Akpo
Cemali yollanıp Johansen
Dost+Kruse paketi veya Kruse+L.Adriano paketi veya Niasse+Dost paketi
Ched giderse de Kuzey ülkelerinden iyi bir stoper

Niye herkes Can'ın aldığı cezayı soruyor adamın dokunulmazlığımı vardı ?

Selçuk Dzemaili ile kıyaslanmayacak kalitede bir oyuncu. Yerli olması da cabası.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lass in 10m tazminati l.moskovadan marsilyaya olan transferi sirasinda haksiz yere sozlesmeyi feshettigi icin..suan bosta olmasinin sebebi de marsilyayla yaptigi sozlesmede ilk sene serbest kalma hakki varmis tek tarafli

"GEÇEN SEZONKİ HOCAMIZ BENİ İSTEMEDİ"

Geçen sezonki teknik direktörün kendisini Gakatasaray'da istemediğini dile getiren Dzemaili, "Profesyonel bir oyuncu için düzenli forma giymek çok önemlidir. Düzenli oynamak çok önemli, geçen sene oynamam bana yansıyacaktır. Beni istemeyen bir hoca varken ayrıldım ama şimdi öyle değil. Benim üzerime düşen şans bulduğum zaman elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak. Şu anki orta sahamız rekabetçi. Yeni transferin gerekli olup olmadığı benim cevap verebileceğim bir soru değil" ifadelerini kullandı.

HANZO

Ve hanzonun yüzünden biz gidip donk denen öküze 2.5 m€ para saçtık.

Bu adamın çapı akhisar konyada bile çalışamaz bu çapsız..

Şahsen Lass, Felleani,Lucas levia, vb hiç farketmez oraya ismi tartışılmyacak biri şart..

Oumar Niasse forvete artı sanmıyorum umudum yokta Rodellega alınırsa Turkiye Kupasu + En kötü lig 2. liği gelir.

Hamza Hamzaoğlu (Bursaspor TD): "Olcan, şu an gündemde değil ama kamp sonrası değerlendirip karar vereceğiz." (İHA)

ömer tuğrul yılmazer'den ses seda yok.cezası bitmedi mi? yoksa darbe sırasında sokaklarda kim vurduya mı gitti?

kaplumbağa kalitesinden mi bahsediyorsun. Dünyada böyle yavaş oynayip yavaş düşünen oyuncular kalmadi artik. Beli dönmüyor herifin.
adam bir omuzla yere düşücek durumda çubuk kraker gibi sene oldu 2016 hala selçuğu savunanlar var

Top süremez top çalamaz hizli düşünemez. Hizli değil. Bir ayaği iyi. Onuda geri pas için kullaniyor
ilk zamanlar uzun top atıyodu kankisi burağa o da gitti artık selçuğun kankisinin yanına gitmesinde sakınca yok hatta tipi de benziyo tam yerine gider.. sneijder pek ala kaptanlık yapar abilik de yapar selçuk efendi formayı çıkardığı gün biitti adam olmak parayla değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt