Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamzaoğlu Mhpnin başına geçerse kimse şaşırmasın

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CoYKxROW8AEAoeK.jpg

Diarra'ya borcunu ödemesi için 3 milyon imza parasi + yıllık 2,5 milyon garanti 3 yıllık anlasma+ 25 bin macbaşı verilsin.. totalde 3 milyondan fazla kazandırılır böylece 2 senede borcunu kapatır.Son sene parasını kazanır gider.O borçtan dolayı en çok para kazanacağı yeri tercih edecektir illaki vergide az olunca ben bu transfere inanmaya başladm ha gayret

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu anda 306 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (70 kayıtlı ve 236 misafir)

236 misafir ne lan girsenize.

+ forum ölü konu kilit

Umut bulut adam mıdır?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

üzüldüm emre taşdemir sakatlanmış ama bu nedenle Hamza hocası olcanı isteyebilir.

Hocamıza sevabına Umut-Olcan-Tarık-Donk paketi yapalım para falan istemez

Şu Balotelli'yi alsın Beşiktaş, gerçekten istiyorum. Merak ediyorum her zamanki Balotelliliğini yapıp milleti canından mı bezdirecek yoksa kimilerinin söylediği gibi içinden canavar mı çıkacak gerçekten merak ediyorum. Bana ilk kısım biraz daha yakın gibi geliyor ama bilmiyorum, taraftarla gaza gelirse en azından bir yarım sezon coşabilir.

Gerçi insan bilemiyor ki. İnter'de oynarken Milanlıyım diye ağlayan, sonra orada bir halt edemeyen, City'de kendisini pek gösteremeyen, Liverpool gibi sağlam taraftarı olan bir kulüpte bile paf takıma düşecek kadar mallaşan bir adam bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt