Skrtel
Wiel
Dıarra
Dost
Gelsin şamp...
İlginç bir bakış açısı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skrtel
Wiel
Dıarra
Dost
Gelsin şamp...
Bahri Havadır'ın ayrılan GSTV işçileriyle kurduğu site çok da güvenilir değildir be renktaşlar. Ben ihtimal vermiyorum o habere. Yeni oldugu için tık alsın diye haber girmiş olabilirler.
Tık alacak olsa Falcao, Dzeko , Balotelli gibi isimleri söylerdi![]()
![]()
Onlara kimsenin inanmayacağını varsayarsak diğer isimleri yazmaları daha mantıklı. Okuyan kaynağını ve transferdeki isimleri yazıp milleti çekti siteye bence![]()
Wolfsburg'da dost öyle çok iyi paralar kazanmıyor vergiden de düşünce gerçekten oyuncuya biraz iyi teklif yaparsak 3-4 e bitiririz
Niasse de evertonda forma giymesi çok çok zor o yüzden elden çıkarmak için uğraşacaktır 1-1.5 m euro + 5-6 opsiyona bu işte de biter
Liverpool Leivayı elden çıkarmak istiyor bizden başka talip olduğunu da düşünmüyorum 2 m euro ya o da biter
Toplam 7 m euro harcayacağız oyunculara bonservis ve kiralama olarak bu hamle şampiyonluğun anahtarı bile değil direk şampiyonluk demekley:
Umarım doğru haberdir ve artık transfere doyarız cok iyi isimler olmasa da![]()
Bende bu 3 ismin şampiyonluğa götüreceğine inanıyorum takımı. Ancak DURSUN ' u düşünüce bir geri adım atıyorum![]()
Eski GSTV spikeri de (herhalde o sitede çalışan) Can Karadeniz güvenilir bir site olduğunu ve imzaların an meselesi olduğunu yazdı Twitter adresinden. Bakalım hayırlısı.
![]()
krallar gibi yemek yiyorum yine
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Diyetin bile fransız usulü ya pes doğrusuİşkence yapma kendine yap bir Dukan diyeti. Hem güzel yiyorsun hem sağlıklı ben sigara bıraktıktan beri yapıyorum 89 dan 80.5 kg te düştüm 10 Eylül de 75 e düşeceğimi söylüyor Program. Haftada 4 kere 1.5 saat salona gidiyorum.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
İşkence yapma kendine yap bir Dukan diyeti. Hem güzel yiyorsun hem sağlıklı ben sigara bıraktıktan beri yapıyorum 89 dan 80.5 kg te düştüm 10 Eylül de 75 e düşeceğimi söylüyor Program. Haftada 4 kere 1.5 saat salona gidiyorum.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
dukan ne haci ilk defa duyuyorum
ben salatayi sevdigim icin yiyorum la iskence gibi gelmiyor bana
et falan da yerim evdeyken yagsiz tabii ve fazla degil
günde de 1 saat spora giderim
iyi geliyor 2 3 günde 1 kilo veriyorum bazen daha fazla
önümde 10 kilo mi ne kaldi onu da verdikten sonra daha cok kas yapmaya yönelecegim
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
2-3 günde 1 kilo mu ? Kaç kilodan şuana kadar kaça indin ?