Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niasse+dost+diarra olursa bal kaymak olur. ama sonra birden dursun aklıma geliyor ve uyanıyorum

Bu adam kimdir ? güvenilir değildir bence.
Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk 3 sa.3 saat önce
Galatasaray Lucas Leiva ve Niasse'ı kadrosuna kattı. Bas Dost'ta ise ufak pürüzler var. Onun da imzası yakın.

Eski GSTV spikeri de (herhalde o sitede çalışan) Can Karadeniz güvenilir bir site olduğunu ve imzaların an meselesi olduğunu yazdı Twitter adresinden. Bakalım hayırlısı.

Onlara kimsenin inanmayacağını varsayarsak diğer isimleri yazmaları daha mantıklı. Okuyan kaynağını ve transferdeki isimleri yazıp milleti çekti siteye bence :)

Wolfsburg'da dost öyle çok iyi paralar kazanmıyor vergiden de düşünce gerçekten oyuncuya biraz iyi teklif yaparsak 3-4 e bitiririz
Niasse de evertonda forma giymesi çok çok zor o yüzden elden çıkarmak için uğraşacaktır 1-1.5 m euro + 5-6 opsiyona bu işte de biter
Liverpool Leivayı elden çıkarmak istiyor bizden başka talip olduğunu da düşünmüyorum 2 m euro ya o da biter

Toplam 7 m euro harcayacağız oyunculara bonservis ve kiralama olarak bu hamle şampiyonluğun anahtarı bile değil direk şampiyonluk demek :oley:

Umarım doğru haberdir ve artık transfere doyarız cok iyi isimler olmasa da :D

Wolfsburg'da dost öyle çok iyi paralar kazanmıyor vergiden de düşünce gerçekten oyuncuya biraz iyi teklif yaparsak 3-4 e bitiririz
Niasse de evertonda forma giymesi çok çok zor o yüzden elden çıkarmak için uğraşacaktır 1-1.5 m euro + 5-6 opsiyona bu işte de biter
Liverpool Leivayı elden çıkarmak istiyor bizden başka talip olduğunu da düşünmüyorum 2 m euro ya o da biter

Toplam 7 m euro harcayacağız oyunculara bonservis ve kiralama olarak bu hamle şampiyonluğun anahtarı bile değil direk şampiyonluk demek :oley:

Umarım doğru haberdir ve artık transfere doyarız cok iyi isimler olmasa da :D

Bende bu 3 ismin şampiyonluğa götüreceğine inanıyorum takımı. Ancak DURSUN ' u düşünüce bir geri adım atıyorum :)

Babaspor ne lan :D

Yalniz Leiva olmaz artik, gidin Diarra ve Kruse yi alin iste, net sampiyon oluruz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Valla ben niasse Leiva ve bas dost'a inanmıyorum eğer olursa çok Mutlu olurum. Özellikle hücum olarak kanatlar ve forvetler açısından çok korkulan bir takım oluruz. Defans zaten Hakan linnes ched Sabri falan dandik işte ne kadar atarsak gol o kadar iyi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eski GSTV spikeri de (herhalde o sitede çalışan) Can Karadeniz güvenilir bir site olduğunu ve imzaların an meselesi olduğunu yazdı Twitter adresinden. Bakalım hayırlısı.

Bu adamı severim yalancı yada işten çıkarıldı diye yalan haber vereceğini hiç sanmıyorum o vakit dostum dostum türküsünü söyleriz forumda :D

e52191984fe262b8c34dcf135bfc8a8a.jpg

krallar gibi yemek yiyorum yine

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

İşkence yapma kendine yap bir Dukan diyeti. Hem güzel yiyorsun hem sağlıklı ben sigara bıraktıktan beri yapıyorum 89 dan 80.5 kg te düştüm 10 Eylül de 75 e düşeceğimi söylüyor Program. Haftada 4 kere 1.5 saat salona gidiyorum.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

İşkence yapma kendine yap bir Dukan diyeti. Hem güzel yiyorsun hem sağlıklı ben sigara bıraktıktan beri yapıyorum 89 dan 80.5 kg te düştüm 10 Eylül de 75 e düşeceğimi söylüyor Program. Haftada 4 kere 1.5 saat salona gidiyorum.

Diyetin bile fransız usulü ya pes doğrusu :)

dukan ne haci ilk defa duyuyorum
ben salatayi sevdigim icin yiyorum la iskence gibi gelmiyor bana
et falan da yerim evdeyken yagsiz tabii ve fazla degil
günde de 1 saat spora giderim
iyi geliyor 2 3 günde 1 kilo veriyorum bazen daha fazla
önümde 10 kilo mi ne kaldi onu da verdikten sonra daha cok kas yapmaya yönelecegim

Geçen sezonu Genoa'da kiralık olarak geçiren Blerim Dzemaili, Danimarka kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Galatasaray'a döndüğü için mutlu olduğunu belirten Dzemaili, "Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp ve camia olduğunu düşünüyorum. Sözleşmem devam ediyor ve burada devam etmek istiyorum. Kontrat yenileme konusunda başkanımızla, yönetimimizle görüşmek ve uzun yıllar Galatasaray'da oynamak istiyorum" dedi.

"FARKLI POZİSYONLARDA OYNAYABİLİRİM"

İsviçreli oyuncu, ihtiyaç olduğunda her pozisyonda oynayabileceğini vurgulayarak, "Oynayacağım pozisyonu belirlemek hocamıza kalmış. Ancak benim kendimi en iyi hissettiğim ve en iyi randıman vereceğim pozisyon defansif orta saha. Bazen hocamız benden inisiyatif alıp öne çıkmamı istiyor. Aarhus maçında bunu yerine getirdim. Hocamızın isteği doğrultusunda farklı pozisyonlarda oynayabilirim" diye konuştu.

"UZUN YILLAR KONTRAT YAPMAK İSTİYORUM"

İtalya'da güzel bir sezon geçirdiğini ifade eden Dzemaili, "Onun üzerine İsviçre Milli Takımı'yla Fransa'daki Avrupa Şampiyonası'nda oynadım. Dolayısıyla birçok teklif aldım. Ama benim önceliğim kesinlikle Galatasaray. Galatasaray'la daha uzun yıllar kontrat yapmak istiyorum. Teklifler aldım ama önceliğim Galatasaray olacak" şeklinde konuştu.

15 Temmuz darbe girişimini de değerlendiren Dzemaili, "İstanbul'da olmayınca, yaşamayınca o anda son durumu da bilmiyorsunuz. Basından takip ediyorsunuz. Buraya gelmeden önce İstanbul'da 3-4 gün kaldım ve durum iyiydi, sıkıntı yoktu. Bunu eşime ve aileme en güzel şekilde anlatacağım. Bu, küçük bir problem. Önemli olan diğer problemlerin çözülmesi" ifadelerini kullandı.

"ŞİMDİKİ GALATASARAY TAMAMEN FARKLI"

Kiralık olarak gittiği Galatasaray ile şimdiki Galatasaray'ın tamamen farklı olduğunu söyleyen başarılı oyuncu, "1 haftadır buradayım. Şimdi farklı oyuncular ve farklı bir hoca var ama daha çok beraberler. takım içindeki havayı olumlu buldum. Hocamız çok iyi ve pozitif birisi. Bütün oyuncularla çok iyi iletişimi var. Hocamızın bu özelliğinin bunda etkili olduğunu düşünüyorum. Tekrarlıyorum, ilk geldiğim Galatasaray ile şimdiki Galatasaray arasında fark var" dedi.

"BURADAN AYRILIRKEN BENİ İSTEMEYEN BİR HOCA VARDI"

Profesyonel bir oyuncu için düzenli forma giymenin önemine dikkat çeken Dzemaili, "Geçen sezon gidip düzenli oynamak, benim için çok pozitif oldu. Buradan ayrılırken beni istemeyen bir hoca vardı ve ayrıldım. Şimdi yeni bir hoca var ve ona kendimi göstermem gerekiyor. Şu anda bir şansınızın olduğunu biliyorsunuz. Düzenli oynamak ve yeni bir başlangıç bende olumlu bir etki yapacaktır" açıklamasını yaptı.

İsviçreli oyuncu, transfer soruları üzerine, "Benim üzerime düşen, şans bulduğumda yüzde yüzümü vererek o formayı giymek. Takımın orta sahasında iyi isimler var ve rekabete açık bir kadro. Oyuncuya ihtiyaç var mıdır yok mudur buna hocamız ve başkanımıza karar verecektir" cevabını verdi.

"AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDAKİ PERFORMANSI BURADA GÖSTERMEK İSTİYORUM"

Sarı-kırmızılı takıma ilk transfer olduğunda çok mutlu olduğunu dile getiren 30 yaşındaki futbolcu, "Futbol hayatımı burada tamamlayabilirim diye düşünmüştüm. Ancak işler iyi gitmedi. Sakatlık yaşadım ve beni geçen sene istemeyen bir hoca vardı. Kiralık gittim ve daha sonra Avrupa Şampiyonası'nda kendimi gösterdim. Aynı performansı burada da göstermek istiyorum" dedi.

"MELO İLE FARKLI OYUNCULARIZ"

Tecrübeli oyuncu, takımın eski oyuncusu Felipe Melo ile kıyaslanmasına ilişkin olarak, "Felipe Melo ile kıyaslanmak çok doğru olmaz. Farklı tip oyuncularız. Felipe biraz defansif. Benim pozisyonum hem defansif hem ofansif. Mevkii anlamında ve oyun karakteri anlamında bire bir aynı olduğumuzu düşünmüyorum" değerlendirmesini yaptı.

"KALMAK İSTİYORUM"

Galatasaray'ın oyuncusu olduğunu vurgulayan Dzemaili, "Burada mutluyum. Başkanımızla, yönetim kuruluyla ve hocayla bir görüşme yapmak istiyorum. Eğer yeni bir sözleşme yapmak istemezlerse, hocamla konuşup kendim ve Galatasaray için en iyi kararı almak zorundayım. Ancak şu anda en iyi performans gösterip Galatasaray'da kalmak istiyorum" diye konuştu.

Bizde ebenspor kuralim

Basina da Sergen'i gecirelim gün boyu sallasin dursun Mvilla geliyor balotelli yakin

dukan ne haci ilk defa duyuyorum
ben salatayi sevdigim icin yiyorum la iskence gibi gelmiyor bana
et falan da yerim evdeyken yagsiz tabii ve fazla degil
günde de 1 saat spora giderim
iyi geliyor 2 3 günde 1 kilo veriyorum bazen daha fazla
önümde 10 kilo mi ne kaldi onu da verdikten sonra daha cok kas yapmaya yönelecegim

2-3 günde 1 kilo mu ? Kaç kilodan şuana kadar kaça indin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt