Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leiva kesmedi beni Lass gelsin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah emeğine sağlık deneyecem bunu.

bir sey degil haci
et falan da yiyebilirsin ama ögle vakti yemen gerekir
beyaz et tabii ya da balik
mesela balik da seni baya tok tutar
benim evde izgara var onun üstünde sosis yaparim canim et cekerse
cok güzel yagsiz bir sekilde oluyor
yaninda da güzel bir salata
bazen arkadasla corba icmeye de gideriz lokantaya
mercimek ve salata harika bir kombinasyon oluyor
ve cok güzel tok tutuyor

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Leiva yerine lass olursa şampiyon oluruz.Yeni açılan site büyük ihtimal iyi bi giriş yapmak için yönetimden haber almışlardır.Umudum lass'ı da almamız.Lass=şampiyonluk

Ulan transfer kaynağı bile resmen babayı alacaksınız diyor :asd22: Babaspor nedir?

bir sey degil haci
et falan da yiyebilirsin ama ögle vakti yemen gerekir
beyaz et tabii ya da balik
mesela balik da seni baya tok tutar
benim evde izgara var onun üstünde sosis yaparim canim et cekerse
cok güzel yagsiz bir sekilde oluyor
yaninda da güzel bir salata
bazen arkadasla corba icmeye de gideriz lokantaya
mercimek ve salata harika bir kombinasyon oluyor
ve cok güzel tok tutuyor

Balıkla aram biraz sıkıntılı :D Ama o diğer dediğin besinlerle aramda bi sorun yok ki en önemlisi salatayı çok severim o konudan bi sıkıntı yaşamayacam. Bi sınav belası var başımda dersaneye falan gidiyorum öğlen fast food yemek zorunda kalıyoruz haliyle o çok rahatsız ediyor beni onu kesecem zaten

Yalçın Dümer nerede ortalikta gozukmuyor eskiden her gun yeni bi oyuncu sallardi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarım haber doğru çıkar da çok farklı oyunlar bile oynayabiliriz . Mesela snejder sakat olunca niasse - dost iki forvet ; Sinan ya da poldi kötü olunca , niasse kanada geçer ya da maç içinde poldi niasse sürekli alan değişimi yapar. Valla çok manyak olur ama işte babaspor adı bile ciddiye almayın bizi diyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Boş verin diyeti, can boğazdan gelir. Öleceksiniz zaten yolun sonunda . Abartılı şekilde her gün sağlıksız beslenmedikten sonra no problem

Balıkla aram biraz sıkıntılı :D Ama o diğer dediğin besinlerle aramda bi sorun yok ki en önemlisi salatayı çok severim o konudan bi sıkıntı yaşamayacam. Bi sınav belası var başımda dersaneye falan gidiyorum öğlen fast food yemek zorunda kalıyoruz haliyle o çok rahatsız ediyor beni onu kesecem zaten

fast foodu tamamen keseceksin aga yapacak bir sey yok
abur cubur da yok
ben mesela tren garinda dolasirken yanindan gectigim otomatlari görsen acayip canim cekiyor bazen ama almiyorum
isim de sikici oldugu icin yapacak bir sey olmuyor öyle dolaniyorum ya da arabada oturup dizi izliyorum sabaha kadar
dersaneye giderken yanina bir beslenme cantasi al
icinde salata olsun iste ve elma seftali kayisi gibi seyler
onun yerine bunlari yersin iyi gelir
ve bol su icmen gerekir

Boş verin diyeti, can boğazdan gelir. Öleceksiniz zaten yolun sonunda . Abartılı şekilde her gün sağlıksız beslenmedikten sonra no problem

yav onu bosver simdi unchartedi ne yaptin aldin mi

Arsenal Semih'e 12 m € teklif edecekmiş İtalyan basınına göre.

Kabul etsek mi acaba.

fast foodu tamamen keseceksin aga yapacak bir sey yok
abur cubur da yok
ben mesela tren garinda dolasirken yanindan gectigim otomatlari görsen acayip canim cekiyor bazen ama almiyorum
isim de sikici oldugu icin yapacak bir sey olmuyor öyle dolaniyorum ya da arabada oturup dizi izliyorum sabaha kadar
dersaneye giderken yanina bir beslenme cantasi al
icinde salata olsun iste ve elma seftali kayisi gibi seyler
onun yerine bunlari yersin iyi gelir
ve bol su icmen gerekir

Aynen öle haklısın başka türlü olmaz. Başlayım bi sonuçları aktarırım :D

Umarım haber doğru çıkar da çok farklı oyunlar bile oynayabiliriz . Mesela snejder sakat olunca niasse - dost iki forvet ; Sinan ya da poldi kötü olunca , niasse kanada geçer ya da maç içinde poldi niasse sürekli alan değişimi yapar. Valla çok manyak olur ama işte babaspor adı bile ciddiye almayın bizi diyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Her sistemi oynayabilir 4-4-2 / 4-2-3-1 / 4-5-1 / 4-3-3 / 3-4-3 :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt