Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk 20 dk.20 dakika önce
Galatasaray ile her konuda anlaşıp, imzaya gelmek üzereyken darbe teşebbüsü nedeniyle vazgeçen isim Bony. Man. City de onay vermişti.

Yedikmi ? :oley:

Fallout 4 de ümitliydim de hayal kırıklığına uğradım maalesef.

Maas effect Andromeda yı bekliyorum artık bu tür beklentide. Resident evil 7+ vr merak ediyorum bide tabiki. Eskisi kadar kaliteli oyunların çıkmaması oluşan baskıdan kaynaklandığını düşünüyorum. Oyun yazanlara yeterli zaman verilmiyor maalesef. Eskiden bukadar komplex değildi oyunlar tabiki ki.

Mafia 3 geliyor battlefield 1 var
Fallout 4 bence çok başarılı olmuş ama herkezin tarzı herkeze uymuyor renkdaş yinede oynanabilir oyun çok az var piyasada o bir gerçek.
Division mesela tam bir fiyaskoydu.....

Semih'i arsenal mi istiyormuş. Top toplayici sayisimi az acaba.

Bony mi dost mu beyler ? bence dost ayran.

Fallout 4 de ümitliydim de hayal kırıklığına uğradım maalesef.

Maas effect Andromeda yı bekliyorum artık bu tür beklentide. Resident evil 7+ vr merak ediyorum bide tabiki. Eskisi kadar kaliteli oyunların çıkmaması oluşan baskıdan kaynaklandığını düşünüyorum. Oyun yazanlara yeterli zaman verilmiyor maalesef. Eskiden bukadar komplex değildi oyunlar tabiki ki.

fallouta hic bulasmadim
aslinda alacaktim ciddi fps sorunlari varmis ps4de o yüzden vazgectim

bu ara dark souls 3ü bitirmeye calisiyorum
nerden baksan 50 saatimi yedi o da

yeni tomb raider cikacak yakinda onu alacam
final fantasy 15
mafia 3
south park

simdilik bunlar benim listemde bu sene alacaklarimdan
daha bol bol oyuna doyacagim gibi sene sonuna kadar

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Mafia 3 geliyor battlefield 1 var
Fallout 4 bence çok başarılı olmuş ama herkezin tarzı herkeze uymuyor renkdaş yinede oynanabilir oyun çok az var piyasada o bir gerçek.
Division mesela tam bir fiyaskoydu.....
Evet Mafia iyi olabilir de klasik Mafia hikayesi işte ama merak ediyorum onuda bende . Battlefield 1 müthiş olacak ama daha çok online seviyesinde ve görüntü amaçlı.
Fallout 4 çok çabuk sıkıcı oldu hikaye seviyesi olarak bence ve missionlari beni pek eğlendirmedi oyunun uzun vadesinde.

bim_aktuel_urunler_yogurt.jpg
lucaslogo.jpg

geldi mi?

fallouta hic bulasmadim
aslinda alacaktim ciddi fps sorunlari varmis ps4de o yüzden vazgectim

bu ara dark souls 3ü bitirmeye calisiyorum
nerden baksan 50 saatimi yedi o da

yeni tomb raider cikacak yakinda onu alacam
final fantasy 15
mafia 3
south park

simdilik bunlar benim listemde bu sene alacaklarimdan
daha bol bol oyuna doyacagim gibi sene sonuna kadar

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Necati ben şahsen overwarthc çok beğendim hem kafada açmıyor fazla rpg oynamak çok güzelde bitince sinirleniyorsun uzatabildiğin kadar uzat sonra bitir.
Ulan diyorsun başka char mı açsam aynı tadı vermiyor bu sefer.:D final fantasy seriside baydı yani ama mafia 3 oynanır çünkü çok uzun hikaye ve trolde yok onda gta 5 gibi

1480931_Galatasaray_SK.jpg

yedekler : Cenk-Semih-Selçuk-Emrah-Yasin-Sinan-Niasse
yedekler hep hücumcu oldu ama boşverin büyük takımın kulübesinde birden fazla defan oyuncusu oturmamalı(lig için diyorum)

Ayrıca çıkmasını istediğim bir oyunda for honor zero dawn işallah yetişir 2017'de oynarız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt