Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cech
Bellerin Koscielny Semih Monreal
Xhaka
Ramsey
Sanchez Özil Cazorla
Giroud
​

Arsenal'in muhtemel kadrosu önümüzdeki sezon için.

Fena durmuyor aslında.

İyi bir forvet bulursa şampiyonluk mücadelesi verebilir.
nasıl fena durmuyor arka 5li gayet bombok duruyor bu kadroyla ilk 5 yapamazlar

ASLOLAN GALATASARAY ‏@GsdirAslolan 3 dk.3 dakika önce
Ertan Süzgün : Galatasaray, Lucas Leiva'yı bitirmesi için Ahmet Bulut'u görevlendirdi. İngiltere çıkarması yakındır. Bitme ihtimali yüksek.

Son düzenleme:
TRANSFERLER:

Marcos Rojo (M.United)-Kiralık
Lassana Diarra (Marsilya) /Lucas Leiva (Liverpool)
Enner Valencia (West Ham)
Oumar Niasse (Everton FC)-Kiralık+Opsiyon
A.Valencia (M.United)

-------------------------------------------Muslera----------------------------------

-Valencia------------Rojo------------------------Serdar---------Carole-----------

----------------Diarra-----------------------------Selçuk----------------------------

-Bruma----------------------Sneijder--------------------------Podolski-------------

-------------------------------E.Valencia----------------------------------------------

Yedekler

1. Cenk
2. Hakan
3. Semih
4. Hamit
5. Yasin
6. Sinan
7. Niasse

= STSL 21. DEFA MUTLU SON, 4 SENE ÜST ÜSTE ZTK

ff15in tech demosunu oyna haci
ben ondan sonra iyice inandim bu oyuna
güzel olacak bence
souls oyunlari zordur ama acayip tatmin eder seni bir seyi basarinca
oyun stilini begenmediysen gecen sene cikan bloodborneyi dene
o da bir souls oyunu ama daha agresif oynamaya tesfik ediyor insani
ps4 eklusiv o

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Bloodborne var zaten ve daha iyi geldi gameplay tarzı kesinlikle. Bitiremedim henüz ama. Ff 15 demosunu oynadım bu arada aynı demodan söz ediyorsak. Rüya görüyordu ama asıl oyunla alakası yokdu konusu tabiki. Hikayeleri önemli oyunların genellikle ki ff15de şüphem var nedense. Asılsız şüpheleniyorum da olabilirim tabiki. Görmedik oynamadık finalini sonuçta. Neyse blockbusterlar yeterince çıkıyor sonunda. Tomb raider demiştin evet onuda bekliyoruz burda :)

:D bir kaç gündür ilk defa bu kadar haber var :D

ASLOLAN GALATASARAY ‏@GsdirAslolan 3 dk.3 dakika önce
Ertan Süzgün : Galatasaray, Lucas Leiva'yı bitirmesi için Ahmet Bulut'u görevlendirdi. İngiltere çıkarması yakındır. Bitme ihtimali yüksek.

kopek ardanin manajari degil mi bu
cok guzel bir komisyon kaldirir simdi

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

@ertansuzgun

İSTİHBARAT: Galatasaray, Lucas Leiva'yı bitirmesi için Ahmet Bulut'u görevlendirdi. İngiltere çıkarması yakındır. Bitme ihtimali yüksek..

Hayirdir sakat oyuncu mu aliyorlar? 1 ay yok adam...

@ertansuzgun

İSTİHBARAT: Galatasaray, Lucas Leiva'yı bitirmesi için Ahmet Bulut'u görevlendirdi. İngiltere çıkarması yakındır. Bitme ihtimali yüksek..

Hayirdir sakat oyuncu mu aliyorlar? 1 ay yok adam...

Açıklama gelmişti sanırım ufak bir sakatlığı var deniliyordu umarım beşiktaş maçında sahada hazır olsun da gerisinin önemi yok

Wenger de hem gelişime müsait hem de tecrübesi olan bir stoper aradıklarını açıklamış İngiliz basınına.

Taşlar yerine oturuyor yavaş yavaş.

Sanırım ŞL'deki üstün performansı etkili oldu bu transferde. Manu deplasmanında falan izlemiştir muhtemelen.

Gerçekten merak ediyorum Arsenal formasıyla nasıl bir gelişim göstereceğini.

O değilde :D turşu transfer yapacak bir gülme geliyor bana sanki :D :D :D :D

Yine son gün bekleniyor faks çekmeyi beceremeyen bir transfer komitesi için oldukça riskli günlerdeyiz

manu maçına forvetle çıkacağız denmişti :D hadi be turşu bas gaza olum :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt