Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25% aklima gelmesin, Bruma 14e satsak bile dogru dürüst kar etmiyoruz

sezon bitmeden sözlesmesini uzatalim

Levent Nazifoğlu: Evvelki açıklamalarımda da Bruma'nın bizimle kalacağını söylemiştim. Kalacağını ispatlamamız için daha ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. Devamlı, 'gidiyor, kalıyor' deniyor. Taraftar merak etmesin, Bruma Galatasaray'da kalacak." 27/7/2016

Evren göz bile bu yönetim ne b.k yiyor anlamadım diyecek hale gelmiş ya, bu dursun ve dangalak yönetimi Cidden unutulmayacak bir ekip.

Bruma haberinin kaynağı daha dün 3 transfer bitti deyip bugün 3 maymunu oynayan site yazarı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Riekerink dünden itibaren bugün için zorla transfer toplantısı yaptırtmaya çalışmış ve bugün yapılmış bu toplantı.4 kişi ,bir isim türkiyeden diğeri ingiltereden gelmiş (yönetici her kimse) Hocanın isteği 29 yaşının altında,avrupada top oynamış oyuncular. Hocanın kararı çok netmiş ,inşallah harcamazlar yani biraz dişli çıkmış yönetime göre.. Herhalde ummadıkları taş kıçlarında patladı..

Valencia transferi olmuyor , imkansızmış bu arada. Şu bir iki gün içerisinde de bir halt olmazsa bu umut bulutları falan geri çağırırlar,bir tane yerli çomar hoca bulurlar benden söylemesi..

Son olarak şunu eklemek isterim , Riekerink her şeyin farkında.Bu hamza çomarı gibi de değil.. Karakterli ,yürekli hoca. Her ne olursa olsun sonuna kadar arkasında olmalıyız

hocamiz cok degerli bir insan

1.kalite çöplerden kurtulacağız diye 2.kalite çöp istemiyorum..
Yabancının bile çöplerini buluyoruz

A2 den oyuncu gelsin daha iyi.

HELAK OL DURSUN

Çöp oyuncular değil ki

Hepsi katkı sağlarlar

Cucak Dünya Kupası'nda nasıl bir oyuncu olduğunu görebildiniz Yasin gibi beyinsiz oğlu beyinsiz topçu oynayacağına o oynasin.

Necid 2. forvet olarak iş yapar zira takımda doğru dürüst forvet yok.

Cavanda tartışılır ama Sabriden daha az para kazanır.

O çöplerin sözleşmelerini fesh edersen para ödemen gerekecek. Maddi anlamda yine kötü hale geleceğiz. Takasla en azından kadroyu iş yapacak topçu ile genişletebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt