Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana da bir hislenme geldi forvet mi desem orta saha mi ..?

?
Yok gazmiş ?

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Yarin yeni formalar mi tanitilacak sacma bir cekim yapmislar Selcuk'la

geldi mi diyor selcuk :D

Duyum var beyler..

Fatih Uz ‏@NevUz_FB
Galatasaray'lı muhabirler ayakta uyuyor. GS yönetimi Almanya'dan bir oyuncu için kulübüyle 3 haftadır temas halinde. 1 tane haber görmedim.

Fatih Uz ‏@NevUz_FB
O isim Tolga Ciğerci. GS'nin teklifi 2,5m€, Hertha 5m€ istiyor. Maaş ise 1,7m€. Menajeri İstanbul'a çağırıldı. Tolga transferi çok istiyor.

Forvete balotelli orta sahaya leiva gelsin yeter cok zor degil ama dursun faktörü var balotelli ye 5-6 versek liverpool şutlar resmen

Duyum var beyler..

Fatih Uz ‏@NevUz_FB
Galatasaray'lı muhabirler ayakta uyuyor. GS yönetimi Almanya'dan bir oyuncu için kulübüyle 3 haftadır temas halinde. 1 tane haber görmedim.

Fatih Uz ‏@NevUz_FB
O isim Tolga Ciğerci. GS'nin teklifi 2,5m€, Hertha 5m€ istiyor. Maaş ise 1,7m€. Menajeri İstanbul'a çağırıldı. Tolga transferi çok istiyor.

Tolga iş yapar ama orta sahadaki sertliği arttırmaz selçuk gidip tolga + leiva olucaksa benden okey

Tolga Cigerci mukemmel olur ama onu yazan fenerli o yüzden salliyor buyuk ihtimal

Forvet bölgesi sadece balotelliye emanet edilip yola cıkılmaz ha bir tane daha forvet alırsak amenna.

Alırlarsa kaymaklı olur almazlarsa en kötü poldi yada sinan oynar 2 tane leş niasse yada rode alıncagıma bir kumar oynar balotelli alırım daha iyi tutarsa 30 milyon euro yada emekli olama kadar en az 6-7 sene forveg derdı olmaz

Alırlarsa kaymaklı olur almazlarsa en kötü poldi yada sinan oynar 2 tane leş niasse yada rode alıncagıma bir kumar oynar balotelli alırım daha iyi tutarsa 30 milyon euro yada emekli olama kadar en az 6-7 sene forveg derdı olmaz

Hiçbir yerde tutunamadı cok büyük risk ben alınmasın demiyorum ama arkasına en az bir tane daha lagzım bütün sezon öyle kafasına göre gitmez liverpool milan city hepsi risk aldı hepsinde de yarı yolda bıraktı.

Kardeşim lass ı alamıyorsan git Wilmar Barriosu al.Adam yiyen ortasaha lazım diyoruz gidip statik adam alıyosunuz yine

ortasahaya zenci alamayız,forvete de kruseyi

Olacak olacak beyler

Sergen olumsuz yazmaya basladi Allah'a sükür

biz 3 ortasaha alamayız,2 forvet de alamayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt