Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Formayi gectim atki bile almam,cikip adam gibi taraftara bizim paramiz yok,orta sahayi hamit,birhan ve gökayla idare edecegiz,forvetide berk, poldi ve sinanla idare etmeye calisacagiz deselerdi hem kendime hem ogluma forma alirdim ama bunlar taraftari müsteri olarak gördükleri icin yalanlarla ilerlemeye calisiyorlar
Ha hocanin istedigi mevkilere iyi adamlar gelirse durum degisir

Bravo vallahi sezon daha başlamadan poları aldım forma hatta kombine bile alıcaktım ne zamnaki serdadr aziz denen adama verdiler 4m€ kardeşim vazgeçtim lig tv bile almayacağım.

Gideceğim 1 fenev maçı var arenada dahada büyük konuşmuyum ama gitmem ... Yetti be aslolan Galatasaray diye diye kazandığımız paraları yatırdım hiç erinmedin hala sabri hakan balta filan var klübün tapusunu almışlar gibi.

Hem zaten duygun bey dedi Galatasaray kongre üyelerinindir kendileri gitsin izlesinler evlatlarını

Kombine almadım. İstanbul'a yerleştiğim bir dönem de sezon kombinesi almayacağıma asla inanmazdım, ama bu yönetim ile bu da gerçek oldu. Formalara baktım, 1. formamız berbat ötesi. Hiç güzel durmuyor, sahte forma alırsın da bir kaç yıkamadan sonra renkler solar ya, ha işte öyle gözüküyor forma resmen. Beyaz forma fena değil ama ben sevmiyorum beyaz, siyah tarzı formaları. Forma dediğin kulübün renklerinden oluşmalı. Bu sene zaten forma almayacaktım, bu kadar kötü forma çıktığı da iyi oldu. Beni kombine durumu düşündürüyor. 2 forvet, 2 orta saha birde sağ bek filan alınırsa alırım kombine. Hatta Rierink şu Umut, Olcan, Tarık kararından vazgeçmeyip Florya'da ki şu yerli çetesini dağıtırsa o zaman da alırım. Transferden pek beklentim yok çünkü. Sezon biteli kaç ay oldu alınabilen tek adam Serdar Aziz. Ona da ederinin 3 katını vererek aldık.

bu reziller tayfası kimseyi getiremez görürsünüz niasse gelir en iyi ihtimallede oda son gün

Everton, Niasse'yi Almanya kamp kadrosuna dahil etmedi.

yav fransadan 2 genç bebe alın,kapatın transferi

Demekki Tolga efendi muhafazakar dusunceli bir adam. Yoksa ben Türkiyeye gelmek cok istemezdim.

Lig TV uzatmadim. Forma vs. de almiyorum. Bu yönetim bunu hakediyor.
Sezon basliyor FORVET yok. Osmanlisporun bile 3 Tane Forveti var. Rucescu, Webo, Diabate...

Ama bizim yok....

Lig TV uzatmadim. Forma vs. de almiyorum. Bu yönetim bunu hakediyor.
Sezon basliyor FORVET yok. Osmanlisporun bile 3 Tane Forveti var. Rucescu, Webo, Diabate...

Ama bizim yok....
Renkdaş gel sana Point Otel'de bir limonata ısmarlayalım , serinlersin :)

Dmc duyumu yok mu?
Orta sahaya kimseyi almayacak mı bunlar yine?

Dzemo, Hamit ve Selcuk var diye bu horoz kimseyi almaz. Forvet alirsa valla sokaklarda bagiracam forma alacam

Dortmund-City maçına baktım biraz da Emre Mor inanılmaz bir futbolcu olacak 3 sene sonra.

siz dursundan transfermi bekliyorsunuz eyyy gsc ahalisi nöbetin umut bulut nöbeti olarak değiştirilmesini talep ediyorum keza ne zaman a takıma geri dahil edilir onu tartışmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt